Karvainen naisten uimapuku maskuliinisella painatuksella - tumma

Koodi: 200-012
88,00 U$ Hinta ilman ALV: 73,34 U$
loppuunmyyty Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Tätä tuotetta ei ole enää saatavilla.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank

Karvainen naisten uimapuku maskuliinisella painatuksella - tumma. TOP-uimapuvut kuumille päiville jokaisella rannalla, houkuttelevalla ja unohdetulla alkuperäisellä painatuksella.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Karvainen naisten uimapuku maskuliinisella painatuksella - tumma. TOP-uimapuvut kuumille päiville jokaisella rannalla, houkuttelevalla ja unohdetulla alkuperäisellä painatuksella. Luo hauskoja tilanteita uima-altailla tai merellä, kun ihmiset katsovat sinua tässä ylellisessä uimapuvussa. Uimapuvuilla on kiistanalainen, mutta erityisen hauska vaikutelma, koska ne osoittavat miesten kehon ja jossa nainen näyttää kaverilta. Ne on koristeltu mallilla miesten vartalosta, jossa on yksityiskohtaiset yksityiskohdat , kuten nännit, näkyvä olutvatsa, karvaiset paikat esiintyneimmillä alueilla - rinta, selkä, haara, takapuoli ja vatsa.

Haluatko olla ainutlaatuinen tänä kesäkaudella rannalla ja keksiä jotain uutta? Nämä pörröiset naisten uimapuvut ovat ihanteellinen tapa päästä siihen! Näytä kaikille ympärilläsi, että olet viileä ja vain hauskaa.

Täytetty naisten uimapuku tumma

Sinun ei tarvitse huolehtia uimapuvun heikosta laadusta, voit olla varma! Nämä uimapuvut ovat laadukkaita ja käsin tehtyjä hienoista materiaaleista mukavan käytön takaamiseksi.

Verkkokaupassa on saatavana näitä ylellisiä uimapukuja kolmessa sävyssä , joten sinulla on ainutlaatuinen valinta valita oikeat, jotka sopivat täydellisesti ihollesi.

Naisten uimahousut:

  • Käsin ommeltu Kaliforniassa
  • Valmistettu poly-spandex-materiaalista, pehmeä koskettaa ja mukava käyttää
  • Korkea resoluutio tulosteita edessä ja takana

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä