Olemme saaneet: Laatusertifikaatti EN ISO 9001: 2008

Media Leaders Ltd. omistaa kansainvälisesti tunnustetun laatujärjestelmän sertifikaatin CMS EN ISO 9001: 2008

Leaders Media Oy: n tärkeimpien tavoitteiden joukkoon kuuluu asiakaspalvelun korkeimman laadun saavuttaminen. Keskitymme organisaation toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja työskentelemme jatkuvasti tavoitteidemme saavuttamiseksi tuotteiden ja palvelujen laadun ja kansainvälisten laatustandardien saavuttamisen alalla. Ponnistelumme on tuotettujen palvelujen laadun tunnustaminen paitsi Media Leaders Ltd: n ylläpitämissä verkkokaupoissa asiakkaiden välillä ja kansainvälisesti tunnustetun laatutodistuksen saaminen. Asiakkaidemme ja kaikkien sidosryhmien tyytyväisyys on perusedellytys pitkäaikaiselle menestyksellemme.

EN ISO 9001: 2008 määrittelee vaatimukset laatujärjestelmälle, kun organisaation on osoitettava kykynsä tarjota jatkuvasti tuotteita, jotka täyttävät asiakkaiden vaatimukset, ja keskittyy lisäämään asiakkaiden tyytyväisyyttä järjestelmän tehokkaan soveltamisen avulla, mukaan lukien prosessit saavuttaa tämän järjestelmän jatkuva parantaminen. Kaikkia tämän kansainvälisen standardin vaatimuksia sovelletaan yleisesti mihin tahansa organisaatioon riippumatta sen tyypistä, koosta ja tarjoamista tuotteista.

Sertifikaatti vahvistaa, että Media Leaders Oy: n laatujärjestelmä on yhdenmukainen laatujärjestelmän EN ISO 9001: 2008 vaatimusten kanssa.

iso sertti