Rocket Skates - elektroniset luistimet

Koodi: 200-003
1 089,00 U$ Hinta ilman ALV: 907,50 U$
Pian tarjouksessamme

Rakettiluistimet - Elektroniset luistimet, jotka toimivat kahdella tehokkaalla tasavirtamoottorilla vuorotellen. Etäisyys jopa 16 mailia.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Rakettiluistimet - elektroniset luistimet, jotka toimivat kahdella tehokkaalla vaihtoehtoisella tasavirtamoottorilla. Toimintasäde jopa 16 mailia. 2000-luku tuottaa kaikenlaisia ihmeitä henkilökohtaista liikennettä varten. Mutta nämä Rocket Skates R-10 ovat todella jotain muuta. Joten katsotaanpa. Ne on keksitty ensimmäisenä maailmassa - elektroniset luistimet. Luistimien hallinta on uskomattoman yksinkertainen ja vaikuttavasti edistynyt. Kallista vain varpaat eteenpäin siirtyäksesi eteenpäin ja vaihda kantapäätä aktivoidaksesi jarrut.

Rakettiluistimet

Kaksi takaa kelaa käytetään pitämään vakaa ja tasapainoinen ajo ja Rocket Skates syttyvät, kun ne ovat toiminnassa osoittamaan nopeaa liikkumistaan. Kaikille trendikkäiden uusien tuotteiden faneille meillä on hyviä uutisia. Rakettiluistimet sopivat melkein kaikkiin perinteisiin kenkiin - ja jopa sinä voit kävellä niissä tarvittaessa, esimerkiksi portaissa tai kun haluat pitää tauon jännittävästä ratsastuksesta.

rakettiluistimet

Ja mainitsimmeko, että niitä on vielä enemmän? Rocket Skatesin mukana tulee sovellus, joka on saatavana iOS: lle ja Androidille. Sovellus kertoo sinulle useita erityisiä asioita, kuten kuinka pitkälle olet matkustanut, mittarilukema ja akun kesto. Se voi jopa seurata reittiä ja verrata sitä muihin. Itse asiassa meillä ei ole vielä aavistustakaan siitä, kuinka olemme selviytyneet ilman näitä asioita. Rakettiluistimet - jännittävä liikenteen tulevaisuus.


Tuotteen ominaisuudet:
Ensimmäiset elektroniset luistimet maailmassa, joissa käytetään kahta vahvaa vaihtovirta-moottoria
Laitteen takaosassa olevat kelat pitävät ajon vakaana ja tasapainossa
Luistimet syttyvät, kun ne ovat toiminnassa
Jopa 10 mailin etäisyys
90 minuutin ajomatka yhdellä latauksella

Mitat:
55 cm (P) x 29 cm (K) x 26 cm (L)

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä