Twinkly Squares - LED ohjelmoitava neliö 6x (20x20 cm) - RGB + BT + Wi-Fi

Koodi: 78-084
262,90 U$ 174,90 U$ Hinta ilman ALV: 145,75 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Twinkly Squares - LED ohjelmoitava neliö 6x (20x20cm) 8x8=64 pikseliä - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi APP-ohjauksella.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Twinkly Squares - LED ohjelmoitava neliö 6x (20x20cm) 8x8=64 pikseliä - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi APP-ohjauksella. Tämä vallankumouksellinen LED-valoneliö tuo koteihinsa ainutlaatuisen valaistuksen nykyaikaisinta teknologiaa käyttäen. Valoja ohjataan mobiilisovelluksella , joka on yhteensopiva sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Tämä paketti sisältää ohjaimen - Wi-Fi/Bluetooth-yhteyden ja ohjauksen sekä 6 valoruutua, joista jokainen on kooltaan 20x20cm. Jossain neliössä on 64 LED-valoa 8x8 pikseliä. Säädettävät RGB-valot II. sukupolvi Twinkly Squares.

Design LED valoneliö seinällä värillinen RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 kpl LEDejä

ohjelmoitava neliö - twinkly neliöt 6 kpl

Laitteet kommunikoivat keskenään langattomasti Wi-Fi:n ja Bluetoothin avulla . Voit liittää ja ohjata 10 Twinkly-valolaitetta kerralla tai 4000 LEDiä samalla valomotiivilla ja kuviolla. Voit luoda omia uskomattomia animaatioita, jotka täyttävät ja kirkastavat koko huoneen. Nauha on suunniteltu sisäkäyttöön - IP20 suojaus .

LED-valokoristeneliöt - TWINKLY SQUARES (64 valoa yhdellä neliöllä)

LED-valon neliöt - twinkly neliöt

Valonauha koostuu 64 kpl LED-valaisimista , jotka sopivat mihin tahansa koristeluun. RGB-diodi tarkoittaa, että LED -valot voivat tuottaa 16 miljoonan värin RGB-valon sävyyn . Voit säätää valon voimakkuutta ja tarkkaa väriä väriasteikosta. Tämä erikoisversio sisältää älykkään kodin integroinnin Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

Kaunis valokoristelu - aseta omat LED-valojen värit, animaatiot ja teemat yhteen useille LED-laitteille

asunnon valaistu sisustus - led valoisa neliö

Koristeesi voidaan luoda useista laitteista ja eri muodoista . Haluatko valoketjun seinälle, värillisen kehyksen ja LED-tikkujen ikkunoihin sekä suuren joulukuusen keskelle huonetta? Ei ole ongelma! Luo oma kohtaus ja ohjaa sitä kerralla yhteisen valaistusteeman avulla.

seinäkoristelu - led-valo neliö

Edistyksellinen mobiilisovellus yhdistää älypuhelimesi laitteeseen ja voit ohjata sitä välittömästi. Sovellus itse kartoittaa valojen asettelun ja voit sitten helposti asettaa eri värin jokaiselle polttimolle tai lamppuryhmälle erikseen. Ohjaus on erittäin yksinkertaista, nopeaa ja intuitiivista . Sovelluksessa voit valita oletuskuvioista, ladata uusia kuvioita Internetistä online-galleriasta tai luoda omia teemoja ja tallentaa ne.

valaistu led smart square - seinälle

Universaali LED-valokoriste, jota ohjataan mobiilisovelluksella Androidille ja iOS:lle

mobiilisovellus - twinkly

Voit myös ohjata valon voimakkuutta, muutosnopeutta, väriä, sävyä, kirkkautta, kiertoa, sekoitusta ja paljon muuta. Ajastintoiminnon avulla voit asettaa valon syttymään ja sammumaan automaattisesti aikataulun mukaan. Soittolistatoiminnon avulla voit asettaa erityyppisiä teemoja kronologisessa järjestyksessä ja muuttaa niitä automaattisesti asetusten mukaan

twinkly sovellusvalonohjaussovellus matkapuhelimellawifi led neliö

Valinnaisen USB-laitteen MUSIC DONGLE avulla valokoriste reagoi huoneessa soitettavaan musiikkiin, valo vaihtuu ja vaihtuu musiikin rytmiin asetettujen parametrien mukaan. Valittavissa on useita kuvioita ja teemoja "näyttö musiikin mukaan", joita voidaan muokata ja asettaa tarpeidesi mukaan. Vaihtuvat valot musiikin rytmissä, kun graafinen taajuuskorjain tanssii välittömästi jokaisessa juhlissa. USB-laite MUSIC on lisätuote, se on ostettava verkkokaupastamme.

twinkly music - USB-laitteen dongle

Ominaisuudet:

plus 64 LEDiä yhdellä ruudulla
plus Ohjaus mobiilisovelluksen kautta
plus Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys
plus RGB-valo - mittakaava 16 mil. värit
plus Yleiskäyttöön
plus Pakkauksessa 6 LED-ruutua


Tekniset tiedot:

Malli: TWQ064STW-07-BEU
Diodien lukumäärä: 64 per neliö
Kestävyys: IP20
Yhteys: Wi-Fi, Bluetooth
Valaistun osan mitat: 20x20cm
LED-tyyppi: RGB
Lampun käyttöikä: yli 30 000 tuntia


Paketinsisältö:

6x LED-neliövalo 64 diodilla
1x manuaali

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä