LED-valo neliö Smart - lisä 3x (20x20cm) - Twinkly Square RGB + BT + WiFi

Koodi: 78-080
119,90 U$ 86,90 U$ Hinta ilman ALV: 72,41 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

LED-valo neliö Smart​ lisäkoko 3x (20x20cm) 8x8 = 64 pikseliä - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi sovelluksen kautta ohjattavalla.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

LED-valo neliö Smart​ lisäksi 3x (20x20cm) 8x8 = 64 pikseliä - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi ohjauksella APP:n kautta. Tämä vallankumouksellinen LED-valoketju tuo koteihinsa ainutlaatuisen valokoristeen uusimmalla tekniikalla. Valoja ohjataan mobiilisovelluksella , joka on yhteensopiva Android, iOS :n kanssa. Tämä paketti sisältää ohjaimen - Wi-Fi/Bluetooth-yhteyden ja ohjauksen sekä 3 valoruutua, kukin 20x20cm. Jokaisessa ruudussa on 64 8x8 pikselin LED-valoa. II:n säädettävät RGB-valot. sukupolven Twinkly Squares.

Lisä LED-valaiseva neliö seinävärille RGB - LED Twinkly Squares 3x 64 kpl LED

vilkkuvat neliön led-valot

Laitteet kommunikoivat keskenään langattomasti Wi-Fi:n ja Bluetoothin avulla . Voit liittää ja ohjata 10 Twinkly-valolaitetta kerralla tai 4000 LEDiä samalla valomotiivilla ja kuviolla. Voit luoda omia uskomattomia animaatioita, jotka täyttävät ja kirkastavat koko huoneen. Nauha on suunniteltu sisäkäyttöön - IP20 suojaus .

Kevyet koristeneliöt - TWINKLY SQUARES (64 valoa yhdellä neliöllä)

led-neliö valaistukseen

Valonauha koostuu 64 kpl LED-valaisimista , jotka sopivat mihin tahansa koristeluun. RGB - diodi tarkoittaa , että LED - valot voivat tuottaa 16 miljoonan värin RGB - valon sävyyn . Voit säätää valon voimakkuutta ja tarkkaa väriä väriasteikosta. Tämä erikoisversio sisältää älykkään kodin integroinnin Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

Kaunis valokoristelu – yhdistä omat värisi, animaatiosi ja LED-valoaiheet useille LED-laitteille

led hehkuva neliö

Koristeesi voidaan luoda useista laitteista ja eri muodoista . Haluaisitko valoketjun seinälle, värillisen kehyksen ja LED-tikkujen ikkunoihin sekä suuren joulukuusen keskelle huonetta? Ei ole ongelma! Luo oma kohtaus ja ohjaa sitä kerralla yhteisen valaistusteeman avulla. led seinäkoriste

Edistyksellinen mobiilisovellus yhdistää älypuhelimesi laitteeseen ja voit ohjata sitä välittömästi. Sovellus itse kartoittaa valojen asettelun ja voit sitten helposti asettaa eri värin jokaiselle polttimolle tai lamppuryhmälle erikseen. Ohjaus on erittäin yksinkertaista, nopeaa ja intuitiivista . Sovelluksessa voit valita oletuskuvioista, ladata uusia kuvioita Internetistä verkkogalleriasta tai luoda omia teemoja ja tallentaa ne.

älykäs led-neliö seinällä

Universaali LED-valokoriste, jota ohjataan mobiilisovelluksella Androidille ja iOS:lle

twinkly mobiilisovellus

Voit myös ohjata valon voimakkuutta, muutosnopeutta, väriä, sävyä, kirkkautta, kiertoa, sekoitusta ja paljon muuta. Ajastintoiminnon avulla voit asettaa valon syttymään ja sammumaan automaattisesti aikataulun mukaan. Soittolistatoiminnon avulla voit asettaa erityyppisiä teemoja kronologisessa järjestyksessä ja muuttaa niitä automaattisesti asetusten mukaan

silmänräpäyssovellusvalojen ohjaus matkapuhelimellawifi led-nauha

Valinnaisen USB-laitteen MUSIC DONGLE :n avulla joulukuusi reagoi huoneessa soitettavaan musiikkiin, valo vaihtuu ja vaihtuu musiikin rytmiin asetettujen parametrien mukaan. Valittavana on useita malleja ja teemoja "näyttö musiikin mukaan", joita voidaan muokata ja asettaa tarpeidesi mukaan. Vaihtuvat valot musiikin rytmissä, kun graafinen taajuuskorjain tanssii välittömästi jokaisessa juhlissa. USB-laite MUSIC on lisätuote, se on ostettava verkkokaupastamme.

silkkaa musiikkia

Ominaisuudet:

plus 64 LEDiä yhdellä ruudulla
plus Ohjaus mobiilisovelluksen kautta
plus Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys
plus RGB-valo - mittakaava 16 mil. värit
plus Yleiskäyttöinen
plus Pakkauksessa 3 LED-ruutua


Tekniset tiedot:

Malli: TWQ064STW-03-BAD
Diodien lukumäärä: 64 per neliö
Kestävyys: IP20
Yhteys: Wi-Fi, Bluetooth
Valaistun osan mitat: 20x20cm
LED-tyyppi: RGB
Lampun käyttöikä: yli 30 000 tuntia


Paketinsisältö:

3x LED-neliövalo 64 diodilla
1x manuaali

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä