Neonkyltti OPEN - LED-hehkolauta

Koodi: 78-010
130,90 U$ Hinta ilman ALV: 109,09 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
Crypto
+

Neonkyltti OPEN - LED-mainos. Neon-LED-kyltit, jotka ovat ihanteellisia hehkuva kyltti, joka valaisee yritystäsi (pubi, ravintola) myytävänä täällä.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tarvikkeet

Tuotteen kuvaus

Neonkyltti OPEN - LED-mainos. Neon-LED-kyltit, jotka ovat ihanteellisia hehkuvan kyltinä, joka valaisee yritystäsi (pubi, ravintola) myytävänä täällä. Vaikuttava mainos - täydelliset valaistut koristeet houkuttelemaan huomiota.

Mainonta - LED-valaistu OPEN-kyltti liiketoiminnan merkitsemiseksi tai koristeena rikastuttaa tilojasi, mikä ei varmasti jää huomiotta ja houkuttelee potentiaalisia asiakkaita. Tyylikäs neonkoriste, jonka yleensä löydät baareista ja yökerhoista, on nyt saatavana myös kotiisi tai liiketiloihisi. Klassisista mainospalkkeista tai julisteista on tulossa menneisyyttä, ja koska ne tekevät visuaalisesta sekoituksesta, monet meistä eivät edes huomaa niitä. Jokainen meistä haluaa erota toisilla asioilla, kuten yksilö, samoin kuin liiketoiminnalle, missä se on todella välttämätöntä. LED-hehkutaulukon, kylttien tai logojen ansiosta kirkastat tilaa tai kiinnität kaikkien ympärilläsi olevien huomion . LED-mainokset, jotka houkuttelevat sinua.

Neonpalkin OEPN-kyltit - led-hehkolevykyltit, jotka palavat kaikkialla

LED-valon koristeellinen logo - joka valaistuksen ansiosta erottuu tavallisista mainos- ja informaatiobannereista. Niiden suuri etu on kyky sijoittaa ne toistuvasti minne haluat. Ne sopivat erinomaisesti toimistoihin (jotta ympäristö olisi miellyttävämpi), yrityksellesi (tehokas mainos tai juliste) tai kotiisi (moderni muotoilu). Ne toimivat myös LED-valaistuina navigointimerkkeinä houkutellakseen asiakasta. LED-valojen koristeelliset merkinnät toimitetaan suoraan läpikuultavalle muovialustalle, joten voit sijoittaa ne käytännössä mihin tahansa.

Tekniset tiedot:

Kirjoitus: avoin
Mitat - 45x22cm
Virtalähde - USB 5V
Virtajohdon pituus - noin 180 cm

Paketinsisältö:

1x Led-kevyt logo

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (1)

100%
100%
Michael

Neonkyltti OPEN - LED-hehkolauta

Loistava tapa mainostaa yritystäni. Vanhat julisteet eivät kiinnosta tarpeeksi ja minun piti kiinnittää huomiota uusiin asiakkaisiin. Tämä kyltti oli erittäin helppo asentaa ja se oli näkyvissä 24/7, joten olen erittäin tyytyväinen.
Hyvä materiaali
Helppo asennus
Haluaisin nähdä lisää tyylejä
Käännetty kielestä: en