Älykäs kunto-paita navigoinnilla - Bluetooth (iOS, Android)

Koodi: 11-284
97,90 U$ Hinta ilman ALV: 81,59 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
Crypto
+

Älykäs kunto-paita navigoinnilla - bluetooth (iOS, Android) auttaa sinua saavuttamaan harjoittelutavoitteesi nopeammin kuin koskaan ennen.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Älykäs kunto-paita navigoinnilla - bluetooth (iOS, Android), joka auttaa sinua saavuttamaan harjoittelutavoitteesi nopeammin kuin koskaan ennen - pysy kunnossa ja nauti elämästäsi . Tämä on vallankumouksellinen T-paita, jota ei ole vielä ollut täällä, ja se tallentaa kaikki aktiviteettisi kirjaimellisesti. Aktivoi T-paita painamalla vasemmassa hihassa olevaa pehmeää painiketta ja T-paidan takaosassa oleva sisäänrakennettu anturi tallentaa kaikki tarvittavat yksityiskohdat, kuten suoritettujen vaiheiden määrän, kiipeilyn määrän, poltetut kalorit ja voivat samalla navigoida sinua, mikä on markkinoiden ehdoton uutuus.

temppu navigoinnin kanssaälykäs temppu

Voit yhdistää T-paitasi älypuhelimeesi Bluetoothin kautta ja käyttää sitten vapaasti saatavilla olevaa sovellusta (iOS, Android) tarkastellaksesi aktiviteettiesi tallennettuja tietoja tai aloittaaksesi navigoinnin ja valitsemalla matkasi määränpään. Älykäs T-paita näyttää tien ilman visuaalista näyttöä, vain värisemällä hartioille asetettuja antureita, jotka määrittävät värähtelyn suunnan värähtelyllä. T-paita on täysin vedenpitävä, joten älä huoli huonoista sääolosuhteista. Sisäänrakennettu akku ladataan mukana toimitetulla mikro-USB-kaapelilla . Voit käyttää tätä mukavaa ja myös muodikasta t-paitaa missä tahansa - kotona, kuntosalilla, juoksussa.

kunto-trikkivaiheiden määrä Tallentaa vaiheet
Sovelluksen kautta kuntoileva T-paita kertoo sinulle päivän aikana suorittamiesi vaiheiden tarkan määrän - olipa kyseessä aamu- / iltakävely vai työaika.
kuntoilutrikkojen määrä kerroksia Kirjaa kiivettyjen kerrosten määrän
Liikuntaamme varten on terveellisempää käyttää portaita kuin hissillä. T-paitaohjelma tallentaa päivän aikana kiipeilemiesi kerrosten määrän ja auttaa sinua pysymään terveellisessä kunnossa.
kuntoilutrikkojen kalorimäärä Tallentaa poltetut kalorit
Pienikin liikuntavaikutus auttaa polttamaan kaloreita. T-paidan ja sovelluksen avulla sinulle ilmoitetaan urheilutapahtumien jälkeen poltettujen kalorien tarkka määrä.
fitnes tricko kuljettu matka Tallentaa etäisyyden
Kardiologit rakastavat tätä t-paitaa, koska se on ihanteellinen heidän toimintaansa. Sinulle ilmoitetaan käydystä tai saavutetusta matkasta, kun harjoittelet ulkona tai juoksuradalla.
kunto Tricko Navacia Navigointi vaadittuun sijaintiin
Syötä haluamasi kohde t-paidan sopivalla sovelluksella ja t-paita navigoi minne mennä ilman, että sinun on käytettävä karttaa tai matkapuhelinta navigointiin varmistaaksesi, että olet oikealla tiellä. T-paita, jossa on olkapäille asetetut tärinäanturit, kertoo, mihin suuntaan sinun pitäisi mennä päästäksesi määränpäähän mahdollisimman pian.

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä