Digitaalinen keula-näkymä laseretäisyysmittarilla näytöllä - paras etäisyysmittari

Koodi: 09-092
328,90 U$ Hinta ilman ALV: 274,09 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Keulanäkymä (jousiammunta) näytöllä ja laseretäisyyden mittauksella + vesivaaka - AIMER1. Ammattimainen metsästysnäkymä.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Digitaalinen keula-näkymä laseretäisyysmittarilla näytöllä - paras etäisyysmittari - AIMER1. Ammattilaisten jousimiehille tarkoitettu metsästysjousi-näkymä sisältää etäisyysmittarin yksikön suoraan jousen näkökannelle selkeämmän näkyvyyden ja paremman tasapainon takaamiseksi. Tässä ensiluokkaisessa 5-nastaisessa keulanähtäimessä on erittäin kirkkaat optiset kuitutapit ja mikro-säädettävät nastat, vesivaaka ja integroitu tähtäysvalo, jossa on 5 kirkkaustasoa . AIMER1 tarjoaa luotettavuuden ja suorituskyvyn täysin integroidulla etäisyysmittarilla ja näköyhteydellä yhdessä, helppokäyttöisessä ja monipuolisessa yksikössä.

Digitaalinen jousinäkö - ammattilaite AIMER 1

laser keula näkömittari

Aimer1 on hybridinäkökulma, jossa etäisyysmittari ja kestävä alumiininen CNC-pidike . Se on varustettu vaaka- ja pystysuuntaisella liukukiskolla, jossa on merkinnät. Tämä näky voi paitsi kohdistaa kohteen tarkasti, myös mitata minkä tahansa kohteen etäisyyden 300 metrin etäisyydelle. Etäisyys ja aluekulma näytetään OLED-näytöllä 128x64 pikselin tarkkuudella .

Metsästys keula näkö

Näytössä näkyy tarkka etäisyys kohteeseen ja katselukulma . Kuinka se toimii? Sisäänrakennettu etäisyysmittari mittaa tarkan etäisyyden kohteeseen, laskee välittömästi täydellisen kohdepisteen ja näyttää kohteen pudotuspisteen. Näkymässä on säädettävä, helppokäyttöinen pidike, joka antaa paneelille pääsyn suoraan auringonvaloon kaikista kulmista. Mukana asianmukainen tutkiva WildGuarder -johto.

laseretäisyysmittarin jousiammunta

Näkymässä on sisäänrakennettu kaltevuusmittari tarkan etäisyyden määrittelemiseksi myös äärimmäisissä kulmissa . Hiljainen kohdistuspainike - Aseta laser-kohdistuspainike mahdollisimman lähelle sormeasi, jotta se pysyisi salassa metsästyksen aikana. Sisäänrakennettu vesivaaka - eliminoi poikkeamat kuvattaessa . Vilkkuva ylempi tappi osoittaa, että jousi on kallistettu oikealle. Vilkkuva alempi tappi osoittaa kallistusta vasemmalle. Keskitappi on aina kiinteä.

digitaalinen näky keulassa

Laser-keula-näky - tarkka etäisyyden tavoittelu metsästyksessä - jopa 300 metriä

aimer1 - keula näkö

Erittely:

Mitat: 195x126,2x100,2mm
Paino: 366g
Nastojen lukumäärä: 5
Tapin halkaisija: 0,5mm
Kestävyys: IPX5
Laser: 905nm luokka 1
Etäisyysalue: 5-300 metriä
Etäisyysyksikkö: metri / piha
Virtalähde: CR2 3V -akku (mukana)

Paketinsisältö:

1x ammattitaitoinen keula-näky
1x kiinnityssarja
1x 3M tarra
1x akku

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä