Tuotteen kuvaus
Viinin dekantteri - ANGELISETTI, joka tekee viinistä tarpeeksi pehmeän ja hapetettua. Älä tuhlaa aikaa viiniä valmistamalla pitkään. Kaada viini lasiin ANGEL-jalustan läpi ja aloita täydellisen maun nauttiminen.
Viinin ystävät tietävät, että maksimaalisen herkullisen maun saavuttamiseksi viini on ensin hapettava. Tämän vaikutuksen saavuttaminen ei riitä jättämään avoimen pullon viiniä pöydälle. Tämän hapettumisen ansiosta viini maistuu hämmästyttävän ensimmäisen siemauksen jälkeen. Kaada vain viini ilmastimen läpi. Viini hapettuu ja saavuttaa täydellisen maun.
Kuinka dekantoida viini ilman ammattimaisia sommelierivarusteita ja kokemusta? Kokeile käyttää ANGEL-jalustaa, käyttö on hyvin yksinkertaista ja viinin dekantointi on minimoitu. Viinin dekantointi kannuun voi kestää useita tunteja oikean vaikutuksen saavuttamiseksi.
Erinomainen jalusta ANGEL pystyy korostamaan viinin makua ja aromia suoraan pullosta kaatamalla viiniä jalustan läpi lasiin. Dekantointisuppilo on varustettu seulalla, joka sieppaa pienimmätkin sedimentit viinissä, ja ilmakanavat ilmastavat viiniä täydellisesti hetkessä. On yksinkertaisempi menettely, joka voi korostaa viinisi makua ja aromia täydellisen kokemuksen saamiseksi. Ei ole helpompaa menettelyä, joka voi korostaa viinisi makua ja aromia täydellisen kokemuksen saamiseksi. Dekantteritelineen ei tarvitse olla piilotettu jonnekin kaapissa. Sen yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu kirkastaa jokaista tilaa. Telineen kaaret leikkivät valolla ja tekevät vaikutuksen jokaiseen tilaisuuteen.