Sähköinen tyylikäs viininavaaja

Koodi: 94-014
42,90 U$ Hinta ilman ALV: 35,75 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Ylellinen sähköinen tyylikäs viininavaaja - viinin avaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja tyylikkäämpää kuin sähköisen avaajamme yhteydessä. Menettely on yksinkertainen.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Ylellinen sähköinen tyylikäs viininavaaja - Viinin avaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja tyylikkäämpää kuin sähköisen avaajan kanssa . Menettely on yksinkertainen - vapauta foliopullo uudelleen, laita viininavaaja pullon päälle ja paina painiketta.

Sinun ei tarvitse huolehtia ongelmista, kuten korkin uppoamisesta - viini avataan nopeasti ja automaattisesti. Hyvän viinin maistelu on unohtumaton kokemus. Tietenkin, ellet käytä klassista viininavaajaa. Jos olet kyllästynyt kamppailemaan korkkien kanssa, kokeile tätä tyylikästä pullonavaajaa! Tämän ylellisen avaimen avulla säästät aikaa, koska viinin avaaminen vie vain muutaman sekunnin! Varmasti kaikki tietävät ongelmat, miten viini avataan ja kuinka korkki saadaan nopeasti ja luotettavasti pois herkullisen juoman devalvaation välttämiseksi.

Se on helppoa sähköisellä viininavaajalla. Ota avaaja, kiinnitä pullon kaulaan, paina sitä, ja korkki on pois kymmenen sekunnin kuluessa! Se siitä! Viinin ystävien suosikki gadget ja on nyt saatavana maassasi. Ylellinen lahja!

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä