Enkelikarahiomakone

Koodi: 94-004
42,90 U$ Hinta ilman ALV: 35,75 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Enkelihöyrystin - kun kokeilet tätä tuotetta, rakastat sitä. Tiedetään, että viini maistuu paremmin ilmastettuna. Decanter tarjoaa juuri sen.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Miksi olemme paras?

Yli 35 000 YT-tilaajat Yli 1000 YT videoarvostelut 10 miljoonaa näkymät
Ammattilainen konsultointi
Markkinajohtaja jo 12 vuotta
Kaikki tuotteet testaamme

Tuotteen kuvaus

Enkelihöyrystin - kun kokeilet tätä tuotetta, rakastat sitä. Tiedetään, että viini maistuu paremmin ilmastettuna. Decanter tarjoaa juuri sen. Jos valmistaudut juhliin kotona ja haluat saada vieraiden huomion, tämä on hieno tapa parantaa juhlia. Vieraasi nauttivat hyvästä juhlasta ja vieläkin enemmän, he arvostavat laadukkaita viinejä.

enkelikarahvi

Kuinka dekantoida viini ilman ammattimaisia sommelierivarusteita ja kokemusta? Kokeile käyttää ilmastin Angelia, käyttö on hyvin yksinkertaista ja viinin dekantointi on minimoitu. Viinin dekantointi kannuun voi kestää useita tunteja oikean vaikutuksen saavuttamiseksi. Erinomainen ilmastin pystyy korostamaan viinin makua ja aromia suoraan pullosta kaatamalla viiniä ilmastimen läpi lasiin. Dekantointisuppilo on varustettu seulalla, joka sieppaa pienimmätkin sedimentit viinissä, ja ilmakanavat ilmastavat viiniä täydellisesti hetkessä. Tämä on yksinkertainen menettely, joka voi korostaa viinisi makua ja aromia saadakseen täydellisen kokemuksen.

Jos sinulla on maku hyvälle viinille, mutta sinulla on vähän aikaa, tämä on ihanteellinen aikaa säästävä laite. Unohda odottaa tunti, kunnes viini vie henkeä. Sinun tarvitsee vain avata se ja kaada lasiin.

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä