Puhallettava aikuisille - valkoinen riikinkukko

Koodi: 201-009
86,90 U$ 64,90 U$ Hinta ilman ALV: 54,09 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Puhallettava aikuisille - valkoinen riikinkukko. Se huolehtii trooppisen ilmapiirin luomisesta mihin tahansa otat, samalla kun rentoudut ja nautit vedestä.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Puhallettava aikuisille - valkoinen riikinkukko. Se huolehtii trooppisen ilmapiirin luomisesta mihin tahansa otat, samalla kun rentoudut ja nautit vedestä. Ota pois klassinen huomaamaton puhallettava istuin ja vie tällä kertaa yksinomainen kappale , jonka kanssa voit nauttia hauskasta vedestä kuumina kesäkuukausina. Oletko menossa lomalle merelle tai järvelle? Älä unohda ottaa tätä tyylikästä puhallettavaa rengasta saadaksesi huomiota, mutta lähinnä koet hymiötilanteita ja ikimuistoisia seikkailuja perheen ja ystävien kanssa. Milloin pitää hauskaa, ellei kesälomalla? Puhallettavan tyynyn valtavat mitat ja alkuperäinen muotoilu takaavat, että olet huomion keskipiste jokaisessa vesijuhlissa. Hämmästyttävä puhallettava vene, jota sinä ja ystäväsi rakastatte.

Puhallettavat renkaat veteen joko mereen tai uima-altaaseen - valtavat tyylikkäät kumiveneet paitsi lapsille kuin kahdelle. Nauti kesästä upealla tyylillä!

puhallettava istuin uima-altaaseen
Luo ainutlaatuinen esteettinen ja hauska ilmapiiri kotona uima-altaasi valtavan kelluvan eläimen kanssa. Ylimitoitetun koon ansiosta puhallettava rengas tarjoaa runsaasti tilaa kahdelle aikuiselle rentoutumiseen, auringonottoon ja vesihupiin kumppanisi kanssa. Puhallettava kelluva istuin sopii viettämään aikaa uima-altaalla, järvellä, rannalla tai puutarhassa lepotuolina. XXL-kumiveneet ovat löytäneet paikkansa myös julkkisten maailmassa, missä ne ovat erittäin suosittuja ja suosittuja, koska ne takaavat oikean viihteen. Ne on valmistettu korkealaatuisesta PVC-materiaalista, ja niissä on kaksi helppoa kahvaa käsiteltäväksi ja häiriöttömäksi ajamiseen vedellä.

Verkkokaupassamme on saatavana useita malleja näistä hauskoista puhallettavista kelluvista renkaista, joten sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita sopivimmat puhallettavat ja nauttia kesästä upeasti.

Tekniset tiedot - puhallettava valkoinen riikinkukko:

  • Materiaali: korkealaatuinen PVC
  • Mitat: Pituus 1,9 m, Leveys 1,6 m, Korkeus 1,5 m
  • Paino: 2,7 kg

Keskustelu tuotteesta (1)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ter

Puhallettava aikuisille - valkoinen riikinkukko

Tereza Hofmannová vastaa

Mikä on sen kantokyky?

Käännetty kielestä: cs
Cool Mania

Puhallettava aikuisille - valkoinen riikinkukko

Mario Bruchanik vastaa

Hyvää päivää
Noin 90 kg asti.

Käännetty kielestä: cs
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä