Flamingo puhallettava mukinpidike - mini puhallettava

Koodi: 201-015
13,20 U$ Hinta ilman ALV: 11,00 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Flamingo puhallettava mukiteline - mini puhallettava, jolla jokainen voi rentoutua jäähdytetty juoma kädessä. Mini-allas kelluva juomapidike.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Flamingo puhallettava mukinpidike - mini puhallettava , jolla jokainen voi rentoutua kylmän juoman kanssa kädessä. Mini-allas kelluva juomapidike pysyy ajan tasalla ja uusimpien trendien kanssa. Alkuperäinen haltija piristää kaikkia juhlia. Flamingon muotoinen puhallettava teline on yksityiskohtainen ja sen graafinen käsittely jättää erittäin miellyttävän vaikutelman silmään. Iloinen flamingon muotoinen pidike tulee ihastumaan kaikille, jotka etsivät käytännöllistä ratkaisua juoman puuttumiseen kesäkaudella. Jokainen aikuinen, teini tai lapsi todella arvostaa sitä.

Flamingo - Ilmatäytteiset mukinpidikkeet

Flamingo puhallettava mukinpidike kelluva

Alkuperäinen Flamingo puhallettava tekee kesän kuumista hetkistä merenrannalla miellyttävämpiä.

Flamingon muotoisella puhallettavalla pidikkeellä on laaja käyttöalue. Voit säilyttää sen alkoholipitoisen tai alkoholittoman juoman tölkin, lasillisen vastustamatonta mehua, juoma- tai jäätelöpurkin tai pullon jäähdytettyä vettä. Käytännöllinen kelluva mukinpidike erottuu sitkeydessään. Se voittaa jopa meren ankarimmat aallot. Voit ottaa sen mukaasi paitsi uima-altaalle, myös rannalle, merelle, järvelle, porealtaaseen. Lyhyesti sanottuna se on käyttökelpoinen aina ja kaikkialla.

puhallettava flamingo kupeille pidikkeenä

Sitkeä flamingo antaa jopa henkensä juomasi vuoksi :)

Flamingo-mukinpidike on erittäin kompakti, joten voit aina kuljettaa sitä mukanasi minne tahansa. Se mahtuu siististi rantalaukkuun ja sinulla on vielä runsaasti tilaa. Viehättävä juomapidike erottuu laadukkaista materiaaleistaan ja kestävästä pinnastaan. Flamingoon mahtuu kaikki valmistamasi juoma. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia juomastasi, se on vakaassa asennossa, joten sen ei pitäisi läikkyä, mutta sinun on oltava varovainen. Nauti kesästä, joka on täynnä hauskaa suosikkidrinkilläsi suoraan uima-altaassa.

Kelluva uima-allas puhallettava minipyörä flamingon muodossaflamingo-mukin pidikeIlmatäytteinen allas flamingon muotoisille kupeille

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: PVC
  • Väri: pinkki


Paketinsisältö:

1x Flamingon muotoinen puhallettava mukinpidike

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä