Apinan kasvonaamio (Apinoiden planeetalta) - lapsille ja aikuisille Halloweeniin tai karnevaaliin

Koodi: 88-285
31,90 U$ Hinta ilman ALV: 26,59 U$
loppuunmyyty Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Tätä tuotetta ei ole enää saatavilla.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
Crypto

Monkey from the Planet of the Apes -kasvonaamio - lapsille ja aikuisille Halloweeniin tai karnevaaliin. Lasten ja aikuisten puku (naamio) Apina planeetalta 100 % luonnollisesta lateksista.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Apinan kasvonaamio (Apinoiden planeetalta) - lapsille ja aikuisille Halloweeniin tai karnevaaliin. Lasten ja aikuisten asu (naamio) Apina planeetalta, valmistettu 100% luonnollisesta lateksista, joka on ympäristöystävällinen ja myrkytön. Naamarin suun ja nenän kautta näkeminen ja hengittäminen on mukavaa ja hengittävää.

lapsinaamioapina apinoiden planeetalta

Halloween-naamarit pojille/tytöille (lapsille) tai aikuisille

Apina planeetan naamiosta on kiehtova teos tämän ikonisen elokuvasarjan faneille. Se on muotoiltu upeilla yksityiskohdilla, ja se vangitsee Apinoiden planeetan tunnuspiirteet, mukaan lukien sen näkyvät silmät ja ilme. Tämä apinoiden planeetan apinan muotoinen lateksinaamio on siksi täysin ihanteellinen ja omaperäinen valinta Halloweeniin, karnevaaliin, naamiaisiin, erilaisiin juhliin, syntymäpäiväjuhliin ja muihin. Naamiomme, kuten Apina planeetalta, erottuvat parhaiten halloweenissa, karnevaalissa, diskossa, klubissa, juhlissa tai festivaaleilla, ne ovat oikea sijoitus sinulle, jos haluat tehdä vaikutuksen ja erityisesti olla siistiä.

Halloween-apinanaamio apinoiden planeetalta

Karnevaalinaamiot - Lateksiset karnevaalinaamarit lapsille ja aikuisille

Sopii myös alkuperäiseksi lahjaksi läheisille. Voit ostaa naamioita verkkokaupastamme. Ja valmistaudu ottamaan paljon valokuvia ja videoita, joissa olet huomion keskipiste. Luonnollisten lateksimateriaalien erityinen sekoitus takaa katseenvangitsijan ja paitsi upean leikkauksen myös mukavan käytön. Karnevaalipuvut (naamarit) ne on suunniteltu huolellisesti, ja monilla uskomattomilla kuvioilla voit muotoilla suosikkisupersankarisi tai pelottavan elokuvan hirviöitä.

Apina apinoiden planeetalta karnevaalinaamio

Paketinsisältö:

1x Monkey from the Planet of the Apes -naamio

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä