LED-valonauha 1,5 m Twinkly Line -tuotteelle - 100 kpl RGB

Koodi: 78-035
53,90 U$ 42,90 U$ Hinta ilman ALV: 35,75 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Ylimääräinen 1,5 m: n LED-valonauha Twinkly Line -tuotteelle - 100 kpl RGB - käytetään LED-valonauhan pidentämiseen - liimapinta.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Ylimääräinen 1,5 m: n LED-valonauha Twinkly Line -tuotteelle - 100 kpl RGB - käytetään LED-valonauhan pidentämiseen - liimapinta. Nauhan takaosassa on 3M-tarra, joka on helppo asentaa ja kiinnittää mihin tahansa. Tämä paketti sisältää 1,5 metriä ylimääräisen valonauhan , joka on helppo liittää Twinkly-päälinjaan ohjaimella sisäänrakennetun liittimen avulla. Twinkly Line LED-nauha ohjaimella voi ostaa verkkokaupastamme. Luo oma haluamasi koko nauhan / valaistuksen pituus. Voit liittää useita valonauhoja peräkkäin.

twinkly-liitin

Laitteet kommunikoivat keskenään langattomasti Wi-Fi: n ja Bluetoothin avulla . Voit yhdistää ja hallita 10 Twinkly-valaistuslaitetta kerralla tai 4000 LED- valoa samalla näyttövalokuvalla ja -kuviolla. Voit luoda omia upeita animaatioita, jotka täyttävät ja kirkastavat koko huoneen. Valot on suunniteltu sisäkäyttöön - IP20-suoja . Kaistale on 1,5 metriä pitkä ja siinä on 100 RGB-LED-lamppua.

twinkly rgb-nauha

LED-valaiseva koristelista 1,5M - TWINKLY LINE (100 kpl valoja)

led-nauhat ovat valoisia

Valonauha koostuu 100 kappaleesta LED-valoja, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen.   RGB-diodi tarkoittaa, että LED- valot voivat tehdä RGB-valon sävyksi 16 miljoonaa väriä . Voit säätää valon voimakkuutta ja tarkkaa väriä väriskaalasta. Tämä erikoispainos sisältää älykkään kodin integroinnin Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

led-nauhat valaistu sovelluksen kautta ohjelmoitavissa

Koristeesi voidaan luoda useista laitteista ja eri muodoista . Haluatko, että seinällä on kevyt ketju, ikkunoissa värillinen kehys ja LED-tähtisadetikku sekä iso joulukuusi keskellä huonetta? Ei ole ongelma! Luo oma näkymä ja hallitse sitä kerralla yhteisellä valaistusteemalla.

Kaunis valokoriste - aseta omat värisi, animaatiot ja LED-valojen kuviot yhteen useille LED-laitteille

Universaali LED-valokoriste, jota ohjataan mobiilisovelluksella Androidille ja iOS: lle

twinkly led nauha

Hienostunut mobiilisovellus yhdistää älypuhelimesi laitteeseen ja voit hallita sitä välittömästi. Sovellus itse kartoittaa valojen asettelun ja voit sitten helposti asettaa eri värin kullekin lampulle tai polttimoiden ryhmälle erikseen. Ohjaus on hyvin yksinkertaista, nopeaa ja intuitiivista . Sovelluksessa voit valita oletuskuvioita, ladata uusia malleja Internetistä online-galleriasta tai luoda omia teemoja ja tallentaa ne.

twinkly-mobiilisovellus

Voit myös hallita valon voimakkuutta, muutosnopeutta, väriä, sävyä, kirkkautta, kiertoa, sekoittamista ja muuta. Ajastintoiminto voit asettaa valon syttymään ja sammumaan automaattisesti mukaan aikataulu. Soittolistatoiminnon avulla voit asettaa erityyppisiä teemoja aikajärjestyksessä ja muuttaa niitä automaattisesti asetusten mukaan

twinkly-sovellusvalojen hallinta matkapuhelimen kauttawifi led-nauha

Lisävarusteena saatavan USB-laitteen MUSIC DONGLE avulla Cristmas-puu reagoi huoneessa toistettuun musiikkiin, valo muuttuu ja siirtyy musiikin rytmiin asetettujen parametrien mukaan. "Musiikin esittäminen" -vaihtoehdon valitsemiseksi on olemassa useita malleja ja teemoja, joita voidaan muokata ja asettaa tarpeidesi mukaan. Musiikin rytmin vaihtuvat valot, kun graafinen taajuuskorjain tanssii välittömästi jokaisessa osapuolessa. USB-laite MUSIC on lisätuote, se on ostettava verkkokaupastamme.

twinkly musiikkia

Ainutlaatuinen LED, jossa on kaikki kirkkaat sateenkaaren värit

led-valonauhawifi led-valot

Ominaisuudet:

plus 100 LEDiä
plus Sisäänrakennettu liitäntä
plus 3M tarra takana
plus RGB-valo - asteikko 16 mil. värejä
plus Yleiskäyttöinen
plus Pituus 1,5 metriä


Erittely:

Malli: TWL100ADP-B
Diodien lukumäärä: 100
Kestävyys: IP20
Liitäntä: sisäänrakennettu liitin molemmissa päissä
Nauhan pituus: 1,5 metriä
LED-tyyppi: RGB
Kaapeli: musta
Tulojännite: 240V
Lähtöjännite: 24V / 1A
Lampun käyttöikä: yli 30000 tuntia


Paketinsisältö:

1x ylimääräinen LED-valonauha 1,5 metriä 100 diodilla
1x käsikirja

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä