LED-joulukuusi SMART 2,1m valoilla - Twinkly - 390 kpl RGB + BT + Wi-Fi

Koodi: 78-082
539,00 U$ Hinta ilman ALV: 449,16 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
Crypto
+

LED-joulukuusivalo SMART korkeus 2,1 m ja halkaisija 1,25 m - Twinkly - 390 kpl RGB + Bluetooth + WiFi (ohjattavissa älypuhelimella).

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

LED-joulukuusivalo SMART korkeus 2,1 m ja halkaisija 1,25 m - Twinkly - 390 kpl RGB + Bluetooth + WiFi (ohjattavissa älypuhelimella). Puu, jossa valot ohjataan mobiilisovelluksella. Nämä vallankumoukselliset LED-puuvalot tuovat koteihinsa ainutlaatuisen valokoristeen uusimmalla tekniikalla. LED-puuvaloja ohjataan mobiilisovelluksella , joka on yhteensopiva Androidin ja iOS :n kanssa. Keinotekoisessa puussa on 390 LED-väridiodia, puun kokonaiskorkeus on 2,1 metriä ja alahalkaisija 1,25 metriä.

RGB LED Smart tree - väritilojen hallinta sovelluksen kautta suoraan älypuhelimessa

joulukuusi valoillaled-valaistuspuu silmänräpäyksessätwinkly joulukuusen led-ohjaus matkapuhelimella

Laitteet kommunikoivat keskenään langattomasti Wi-Fi:n ja Bluetoothin avulla . Voit liittää ja ohjata 10 Twinkly-valolaitetta kerralla tai 4000 LEDiä samalla valomotiivilla ja kuviolla. Voit luoda omia uskomattomia animaatioita, jotka täyttävät ja kirkastavat koko huoneen. Valaisimet on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön - IP44 suojaus .

Puu valoilla - älykäs LED-joulukuusi TWINKLY - 390kpl

LED-puujoulu twinkly älypuhelinsovelluksen ohjaukseen

LED joulukuusi, korkeus 2,1 m ja halkaisija 1,25 m - TWINKLY valot - 390kpl

vilkkuvat puun valot

Keinotekoisessa puussa on yhteensä 39 0 kpl LED-valoja . Kaapeli on musta ja vihreä - sulautuvat puuhun. RGB - diodi tarkoittaa , että LED - valot voivat tuottaa 16 miljoonan värin RGB - valon sävyyn . Voit säätää valon voimakkuutta ja tarkkaa väriä väriasteikosta. Tämä erikoisversio sisältää älykkään kodin integroinnin Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

Koristeesi voidaan luoda useista laitteista ja eri muodoista . Haluatko valoketjun seinälle, värillisen kehyksen ikkunoihin ja suuren joulukuusen keskelle huonetta? Ei ole ongelma! Luo oma kohtaus ja ohjaa sitä kerralla yhteisen valaistusteeman avulla.

jouluiset älykkäät hehkulamput

LED-valot - joulukuusi ohjataan mobiilisovelluksella Androidille ja iOS:lle

Edistyksellinen mobiilisovellus yhdistää älypuhelimesi laitteeseen ja voit ohjata sitä välittömästi. Sovellus itse kartoittaa valojen asettelun ja voit sitten helposti asettaa eri värin jokaiselle polttimolle tai lamppuryhmälle erikseen. Ohjaus on erittäin yksinkertaista, nopeaa ja intuitiivista . Sovelluksessa voit valita oletuskuvioista, ladata uusia kuvioita Internetistä online-galleriasta tai luoda omia teemoja ja tallentaa ne.

twinkly mobiilisovellus

Voit myös ohjata valon voimakkuutta, muutosnopeutta, väriä, sävyä, kirkkautta, kiertoa, sekoitusta ja paljon muuta. Ajastintoiminnon avulla voit asettaa valon syttymään ja sammumaan automaattisesti aikataulun mukaan. Soittolistatoiminnon avulla voit asettaa erityyppisiä teemoja kronologisessa järjestyksessä ja muuttaa niitä automaattisesti asetusten mukaan.

silmänräpäyssovellusvalojen ohjaus matkapuhelimellakaunein joulukuusiwifi led-nauha

Valinnaisen USB-laitteen MUSIC DONGLE avulla joulukuusi reagoi huoneessa soitettavaan musiikkiin, valo vaihtuu ja vaihtuu musiikin rytmiin asetettujen parametrien mukaan. Valittavissa on useita malleja ja teemoja "näyttö musiikin mukaan", joita voidaan muokata ja asettaa tarpeidesi mukaan. MUSICIN avulla voit myös nauttia videopeleistä, kokea uuden ulottuvuuden pelaaessasi pelejä! Vaihtelevat valot musiikin rytmissä, kun graafinen taajuuskorjain tanssii välittömästi jokaisessa juhlissa. USB-laite MUSIC on lisätuote, se on ostettava verkkokaupastamme.

silkkaa musiikkia

Ominaisuudet:

plus 390 lediä
plus Ohjaus mobiilisovelluksen kautta
plus Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys
plus RGB valo
plus Helppo kokoaminen ja asennus - Quick Set


Tekniset tiedot:

Malli: TG70P3G21P02
Puun korkeus: 2,1 m
Puun halkaisija: 1,25 m
Diodien määrä: 390
Kestävyys: IP20
Yhteys: Wi-Fi, Bluetooth
Kaapeli: musta-vihreä
Tulojännite: 240V
Lähtöjännite: 24V / 1,5A
Lampun käyttöikä: yli 30 000 tuntia
Taitettava rakenne ja metallijalusta


Paketinsisältö:

1x joulukuusi 390 diodilla + ohjain
1x sovitin
1x manuaali

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä