Custom - LED-T-paita

Koodi: 01-053-1
31,90 U$ Hinta ilman ALV: 26,59 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Mukautettu - LED-t-paidan muotoilu - tuotamme sinulle LED-t-paidan mukana toimitetulla logolla ja kuviolla, juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tämän LED-paidan avulla sinulla on varmasti loistava markkinointityökalu, jolla voit mainostaa toimintaa.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Mukautettu - LED-t-paitojen suunnittelu - tuotamme sinulle LED-t-paitoja mukana toimitetulla logolla tai grafiikkasuunnittelulla juuri sinun tarpeidesi mukaan. Tämän LED-paidan avulla sinulla on ehdottomasti loistava markkinointityökalu liiketoiminnan mainostamiseen.

Mukautetut sytyttävät paidat - auttaa mainostamaan itseäsi tai yritystäsi. Kuvittele logo tai graafinen suunnittelu näihin unohtumattomiin t-paitoihin! Saat uskomattoman muiden huomion mihin tahansa, mitä haluat mainostaa näissä ainutlaatuisissa T-paidoissa.

räätälöidyt led-t-paitatehdas

Luo omat LED-paidat - käy osoitteessa www.led-t-shirts.eu

Vilkkuvat paidat ovat paljon ilmeikkäämpiä kuin tavallisesti painetut t-paidat. Logosi vilkkuu kaikissa asiakkaidesi tapahtumissa. Erinomainen matkamuistoille, mainoskampanjoille ja erilaisille tapahtumille.

mukautetut paidat


Jos olet kiinnostunut, toimi seuraavasti.

1. vaihe: Hinnan laskemista varten sinun on kirjoitettava meille, kuinka monta kappaletta haluamiasi led-t-paitoja haluat tuottaa. Lisäksi sinun on määritettävä t-paitojen tarkat koot (S - XXXL) ja toimitusmaa lähetyskustannusten laskemista varten. Määräalennus riippuu tuotettavien kappaleiden määrästä. Pienin tilaus on 5 kpl.

2. Vaihe: Tarvitsemme logon tai grafiikkasuunnittelun mukautettuja LED-paneelianimaatioita varten korkealla resoluutiolla (ihanteellinen käyrissä).

3. Vaihe: Valmistelemme mukautetun LED-paneelin animaation logollasi tai grafiikkasuunnittelullasi ja lähetämme sinulle vahvistusta varten sähköpostitse GIF-tiedostona.

4. Vaihe: JOS suostut LED-paneelin animaatioon, lähetämme sinulle tietoja ennakkomaksua varten. Hyväksymme paypal- tai pankkisiirron.

5. Vaihe: Kun olemme saaneet maksun, aloitamme tuotantoprosessilla. Se kestää yleensä 7-14 päivää - se riippuu tilattujen kappalemääräisten led-t-paitojen kokonaismäärästä.

6. Vaihe: Kun olemme saaneet valmiiksi räätälöityjen LED-t-paitojen tuotannon, lähetämme sinulle paketin tilauksesi kanssa 1. luokan posti- tai kuriiriyhtiö GLS: n toimitusosoitteeseen ja lähetämme sinulle seurantanumeron. Joten voit seurata pakettiasi verkossa.

Toimitamme räätälöityjä LED-paitoja maailmanlaajuisesti. Meillä on asiakkaita 31 maailman maassa.

Jos olet vakavasti kiinnostunut, lähetä meille vaatimuksiasi vilkkuvista t-paidoista suoraan osoitteeseen [email protected]

räätälöidyt led-paidat mittatilaustyönä tehty t-paita mittatilaustyönä vilkkuvat paidat tai enemmän ..

!!! Huomaa, että on yrityksiä Kiinasta, jotka tuottavat erittäin halpoja räätälöityjä led-t-paitoja halvemmilla materiaaleilla, ja siksi tavarat ovat usein viallisia ja kevyt vähemmän ilmeikäs !!!

Myymme laadukkaita räätälöityjä T-paitoja, joissa on parhaita materiaaleja. Lisäksi tarjoamme 2 vuoden takuun. Meillä on tuotteillemme CE- ja ROHS-sertifikaatti. Yrityksellämme on kansainvälisesti tunnustettu laatujärjestelmän sertifikaatti ISO 9001: 2008 - Napsauta saadaksesi lisätietoja

mittatilaustyönä tehdyt t-paidat

LED-paidat:

  • Valmistettu 100% puuvillasta. Laadukkaat t-paidat ovat vain mustaa.
  • Led-paneeli on kiinnitetty paitaan tarranauhalla - mahdollistaa paneelin helpon irrotuksen.
  • Minipakkaus tai ohjausyksikkö (johon akku on asetettu) on irrotettavissa t-paidan pesun takia.
  • Minipakkaus on varustettu kytkimellä ON / OFF ja herkällä vierityspyörällä - voit valita joko korkean tai matalan herkkyyden.
  • Paristot: 4 x AAA (ei sisälly toimitukseen)

Jos yrityksesi haluaa lisätä tuotemerkkitietoisuutta, vilkkuvat LED-paitamme ovat loistava lisä markkinointistrategiaasi. Ne ovat todella tehokas markkinointityökalu ylennyksiin ja tapahtumiin, ja ne erottuvat todella joukosta missä tahansa!

räätälöidyt led-paidat

Usein kysyttyjä kysymyksiä LED-T-paidoista

Kuinka se toimii?
Elektroluminesenssitekniikkaa käytetään niiden välähtämiseen. LED-paneeli on valmistettu ohuesta paperista ja joustavasta materiaalista. Tämä tarkoittaa, että jos käytät tätä t-paitaa, sinusta tuntuu täsmälleen sama kuin jos käytät klassista t-paitaa. Äänitunnistintekniikka voi syttyä kaikilla äänillä, melulla tai musiikilla. LED-paneeli kiinnitetään T-paitaan tarranauhalla. Mini-ohjauskotelo toimitetaan erikseen, ja se voidaan taivuttaa vyösi. Voit kytkeä mini-ohjauskeskuksen (invertterin) virtapainikkeen ohjaamaan valoja ja äänen herkkyyttä.

Kuinka se toimii ja kuinka kauan se toimii?
Sen virtalähde on 4 AAA 1,5 V -paristoa. Akkuvirta voi kestää 10-14 tuntia käyttöajan pituudesta tai akun merkistä riippuen.

Kuinka voin pestä ne?
LED-t-paidat voidaan helposti pestä. Irrota vain LED-paneeli johdoilla t-paidasta ja poista akku.

Joitakin viitteitä mukautetuista LED-paidoista:

pepsi mittatilaustyönä tehty t-paitaräätälöity led-paita rcn

redbull mittatilaus led-paidatherbalife mittatilaustyönä tehdyt paidate-jazero

John Gallen
John Gallen "Olemme erittäin tyytyväisiä led-t-paitoihin, joissa on yrityksemme logo. Voimme suositella tätä yritystä, upeita servisejä ja täydellistä tuotetta."
adela lähettäjä
Adala Lähettäjä "Mukautetut led-t-paidat täyttävät täsmälleen uuden markkinointityökalumme vaatimukset. Nopea toimitus, täydellinen viestintä myyjältä."
Peter Kniebel Peter Kniebel "Yritykseni etsii logollamme varustettujen valaisevien t-paitojen toimittajia ja löysimme tämän yrityksen. Teimme suuren päätöksen, kun tilasimme sen. Täydellinen vastine rahalle ja laatu ovat erittäin hyviä."
eugen malik Eugen Malik "Olemme markkinointiyritys ja meillä on monia asiakkaita, joille tarjoamme markkinointi- ja markkinointipalveluja. Asiakkaamme pitävät räätälöityjen led-t-paitojen löytämisestä. Löysimme tämän tuotteen todella hyödylliseksi houkutellaksesi potentiaalisia asiakkaita."
eva sklalska Eva Skalska "Täydellinen yhteistyö, nopea toimitus ja hyvä arvo - TOP-myyjä !!!"

Räätälöityjä led-t-paitavideoita löydät YT-kanavastamme - YouTube youtube

Keskustelu tuotteesta (3)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

ism

Vain edelleen valaistu t-paita

ismanden82 vastaa

Hei, voitteko valmistaa shortseja, jotka eivät reagoi minkäänlaiseen ääneen, vaan on vain valaistus? Voisiko olla mahtavaa, jos voisit liikkua kaupungissa T-paidan kanssa. Kaupunki valaisee vain?

Käännetty kielestä: en
Cool Mania

Custom - LED-T-paita

Mario Bruchanik vastaa

HEI
Kyllä tietysti, voimme tehdä myös mukautetun led-paneelin, jossa on automaattinen vilkkuminen (äänen sijaan).
Jos olet kiinnostunut, katso: https://www.led-t-shirts.eu/order

Käännetty kielestä: en
Vic

Yksilöllinen paita

Victor Baart vastaa

Haluan antaa ystävälleni mukautetun led-paidan (vain tekstin, joka vastaa musiikkiin). Onko mahdollista tilata yksittäisiä paitoja? Kiitos jo etukäteen.

Käännetty kielestä: en
Cool Mania

Custom - LED-T-paita

Mario Bruchanik vastaa

Hei, anteeksi, mutta minimitilausmäärä on 5 kpl. Emme voi tuottaa vain 1 kpl. Kiitos ymmärryksestä..

Käännetty kielestä: en
mic

räätälöity led-paita tiedustelu

michael vastaa

Hei, voitko tehdä led-paidat taajuuskorjaimella, jossa patteri syttyy vasteena ääneen?

Käännetty kielestä: en
Cool Mania

Custom - LED-T-paita

Mario Bruchanik vastaa

Hei Michael, kyllä tietysti voimme räätälöidä led t-paitoja omalla logollasi tai kuviollasi ja kuvio syttyy minkä tahansa äänen tai musiikin mukaan.

Käännetty kielestä: en
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä