Lahjat miehille – lahjaideoita (vinkkejä) hänelle: TOP #20 vinkkiä

Lahjat miehille - lahjaideoita (vinkkejä) hänelle: TOP #20 vinkkiä. Eikö sinulla ole ideoita syntymäpäiväksi, jouluksi?? Parhaat lahjat isällesi, poikaystävällesi, ystävällesi, miehellesi - alkuperäinen lahja-inspiraatio sinulle.

Miehiä kutsutaan usein, että he ovat kuin ikuisia lapsia. Sillä ei ole väliä onko kyseessä aviomies, poikaystävä, veli, ystävä, isä vai isoisä. Jokaisella heistä on oltava oma "miesten aika", jota ilman olisi erittäin vaikea kuvitella elämäänsä. Jotkut ovat niin sanottuja autoharrastajia, toiset taas muusikoita tai intohimoisia matkailijoita. Kun valitset oikeaa lahjaa miehelle, on siksi tärkeää, että tunnet lahjan saajasi mahdollisimman hyvin. Tiedätkö mitä hän tekee? Mitkä ovat hänen harrastuksensa ja mikä yleensä saa hymyn hänen huulilleen? Siinä tapauksessa sinun on erittäin helppo valita ihanteellinen lahja miehelle, lahja isälle, lahja ystävälle, lahja poikaystävälle tai lahja aviomiehelle.

Mutta jos lahjan valinta on sinulle stressaava asia, TOP 20 lahjavinkkimme lista , joista taatusti valitset, auttaa sinua varmasti päätöksenteossa. Meiltä löytyy hyviä vinkkejä lahjaksi ystävälle , miehille lahjoja autoon , erilaisia ​​hauskoja lahjoja miehille sekä miehille joululahjoja. On hyvin pieni mahdollisuus, että mies ei pidä autoista, musiikista, urheilusta, elektroniikasta, viihteestä tai matkustamisesta. Tunnetko jonkun sellaisen?

lahjat miehille

Cool-mania.eu -verkkokaupassamme voit järjestää alkuperäisen lahjan miehelle - aviomiehelle, isälle, veljelle, sedolle tai ystävälle suoraan kotoa käsin. Joten jos etsit jo sopivaa ideaa lahjaksi miehelle syntymäpäiväksi, nimipäiväksi, ystävänpäivälahjaksi miehelle, lahjaksi miehelle 50-vuotiaaksi, lahjaksi miehelle joululahjaksi tai muuksi tilaisuudessa sinun tarvitsee vain istua mukavasti, ottaa kannettava tietokone, tabletti tai matkapuhelin ja uppoutua TOP-valittujen tuotteiden runsaaseen tarjontaan.

Valmis?

#TOP 1 Lahja 3D-puukartat seinälle - alkuperäinen lahja miehille

Lahja miehelle, alkuperäiset lahjat miehille

Olitpa sitten lahjaksi miehelle - seikkailijalle tai kenelle tahansa korkealaatuisesta sisustamisesta, 3D-kartta on taatusti ykkösvalinta. Anna hänen visualisoida matkaunelmansa. 3D-kartan ansiosta hän on hieman lähempänä sitä joka päivä. Se erottuu kauniisti makuuhuoneessa, työhuoneessa, yrityksen toimistossa, yrityksessä, mutta myös pienen koululaisen lastenhuoneessa. Kartta on tehty useista puuosista, joista jokainen on käsintehty. Puhumme rehellisesti tehdystä, ylellisestä sisustustarvikkeesta , jossa voit valita useista puuväreistä sekä eri mitoista (100 cm x 60 cm - 300 cm x 175 cm). Se on loistava henkilökohtainen lahja miehelle , joka sopii hänen elämäntyyliinsä. Sinun tarvitsee vain klikata sopivaa linkkiä, valita väri ja koko, ja muutaman päivän kuluttua vastaanottajasi voi nauttia kauniista ja erityisestä alkuperäisestä lahjasta.

#TOP 2 Nahkainen toimistolahjasetti - luksuslahjat miehille - lahja pomolle, isälle, kollegalle

lahjat miehille, luksuslahja miehelle

Kaikki tämän kategorian miesten luksuslahjat on valmistettu korkealaatuisesta puusta ja ensiluokkaisesta 100 % synteettisestä nahasta, kaikki käsintehty ja rehellisesti ommeltu ja käsitelty HAND MADE -tuotannossa . Ainutlaatuinen nahka ja puu näyttää erittäin tyylikkäältä - vinkki ylelliseksi lahjaksi miehelle , lisäksi toimistoon tai työhuoneeseen. Nämä setit ja tarvikkeet näyttävät ylellisiltä ja tyylikkäiltä tuotannossa käytettyjen ensiluokkaisten materiaalien ansiosta ja sopivat siksi lahjaksi pomolle, isälle, kollegalle tai isoisälle. Tarkoitettu jokaiselle miehelle, joka pitää järjestyksestä ja kunnollisista yksityiskohdista miltä se näyttää! Toimistosetti tai toimistotarvikkeet auttavat varmasti pitämään työpöydän järjestyksessä ja näyttämään samalla tehokkaalta ja tyylikkäältä!

#TOP 3 Ylellinen viskilahjasettieksklusiivinen lahja miehelle 30-, 40-, 50- tai 60-vuotiaille

lahja miehelle, vinkkejä lahjaksi miehille,

Luksuslahjat, kuten lasiviskisetit tai lasit - lahjavinkki miehelle 30-, 40-, 50- tai 60-vuotiaille. Lisävarusteet, jotka tekevät viskin tai bourbonin tarjoilusta elämyksen! Tyylikkäät ja tyylikkäät setit ja viini- tai viskielementit kauniissa designissa - ainutlaatuinen lisä jokaiseen kotiin, toimistoon, kotibaariin tai mökkiin tyylikkääksi ja eksklusiiviseksi joululahjaksi vaativille miehille. Anna lahja ystävälle, isälle tai pojalle tai vinkiksi syntymäpäivälahjaksi pomolle, kollegalle tai ystävälle kauniin juomasetin muodossa tai lasien tai alkoholin tai viinin tarjoilua varten. Ehdottomasti lahja, jolla on kunniapaikkansa jokaisessa työpaikassa, toimistossa tai kotona alkoholihyllyssä.

#TOP 4 Gift minijääkaappi TIN - loistava lahjaidea miehelle, aviomiehelle, kumppanille

lahja aviomiehelle - miehen lahjat

Kekseliäs ja hauska minijääkaappi tölkin muotoisille juomille, purkeille tai alkoholipullolle ja se on luotu syntymäpäivälahjaksi miehelle , joka on siisti ja ilahduttaa ystäviä, työtovereita tai jopa perhettä tällä minibaarilla. Pellin muotoinen jääkaappi näyttää hyvältä esimerkiksi baarissa, ravintolassa, tai se sopii myös asuntovaunuun tai autoon, koska se on kannettava. Mikä voisi olla parempaa kuin kun miehillä on miesten kyydissä, tai mennään mökille ja ulkona on kuuma ja kun he saapuvat mökille, voit ottaa tästä jääkaapista jumalallisen jäähtyneet oluet, tai pullon viskiä tai jäähdytettyä pehmeää juoma :) Tämä on ehdottomasti loistava idea lahjaksi veljelle, miehelle, ystävälle tai kaveriporukalle.

#TOP 5 Borat Swimwear Gift – seksikäs ja hauska lahja miehelle, poikaystävälle, ystävälle

hauska lahja poikaystävälle, kaverille, kollegalle, ystävälle

Seksikäs hauska lahja miehelle, poikaystävälle, ystävälle, mutta myös vitsilahjaksi polttarien hauskanpitoon tai syntymäpäivälahjaksi ystävälle - Borat Mankini Swimwear. Kukaan ei huomaa näitä ainutlaatuisia Borat-uimapukuja. Kumppanisi, veljesi tai kollegasi on aina huomion keskipisteessä,   kaikille   huomaa sen uima-altaalla tai meren rannalla :) Loistava idea kaikille hulluille, joilla on annos rohkeutta käyttää niitä:)

#TOP 6 Gift Tattoo -hihat - joululahja miehelle, lahja ystävälle

Joululahja miehelle

Toinen loistava idea lahjaksi miehelle voi olla "temppumme" tatuointihihojen muodossa. Ne on valmistettu hi-tech-materiaalista nylonista ja spandex l:stä, joka jäljittelee ihmisen ihon väriä ja muistuttaa naisten sukkia. Tämän ansiosta tatuointi kiinnittyy täydellisesti ihmisen ihoon ja näyttää aidolta. Etuna on tatuointikuvioiden muutos, jonka ansiosta tatuointi ei haalistu koskaan. Se ei ehkä ole ihanteellinen lahja miehelle 50-vuotispäivänä , mutta sopii miehelle - teini-ikäiselle , samoin kuin kaikille niille, jotka haluaisivat kokeilla miltä tuntuu tatuointi käsivarsissaan, vaikka jos se on väärennös.

#TOP 7 Gift LANGIE - äänikääntäjä - lahjavinkki isälle, miehelle, joululahjat miehille

lahja isälle, miehelle, veljelle

Kielimuuri? Ei ongelmaa. Kaikesta huolehtii digitaalinen LANGIE-kääntäjä , joka avaa vastaanottajallesi täysin uuden oven maailmaan. Sen lisäksi, että se tarjoaa käännöksen 53 kielelle , se on nytkin monipuolinen turistiopas . Langie on ihanteellinen lahja miehelle - matkustajalle , mutta myös kaikille ulkomaille töihin lähteville (lahja isälle). Siitä on apua myös silloin, kun sinun on sovittava verkkopuhelu ulkomaisen kumppanin kanssa. WiFi-verkon lisäksi se tekee yhteistyötä mobiilin 3G/4G-verkon kanssa Langien SIM-korttien avulla, joita voit ostaa myös verkkokaupastamme cool-mania.eu . Sopii lahjaksi ystävälle , lahjaksi miehelle joululahjaksi , mutta myös lahjaksi isälle l, jolle uuden kielen oppiminen voi olla erityisen vaikeaa. Langie- kääntäjällä on monia toimintoja.

#TOP 8 Gift Fake jääpalat 100 kpl - lahja miespanimoille, viininvalmistajille jne.

lahjavinkki miehille miehille lahjat

Emmekä voi unohtaa tätä alkuperäistä lahjaa miesviininvalmistajille, panimoille jne. - Eksklusiivisia, elegantteja, keinotekoisia jääkuutioita 100 kpl , joita ei voi erottaa aidoista. Tällä lahjalla ystävälle, poikaystävälle, isälle osut maaliin! Keinotekoiset akryylijääkuutiot juomiin tai kulhojen (astioiden) koristeeksi samppanjalla ovat ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka luovat erilaisia ​​juomaesityksiä, joissa oikealla jäällä ei ole paikkaa. Jos haluat järjestää juomallesi tyylikkään tai mielenkiintoisen lookin, tekojääpalat ovat sinulle oikeat.   Väärennetyt jääpalat näyttävät viehättävältä koristeena tai lisävarusteena mihin tahansa juhliin. Omaperäinen ja tyylikäs lahja miehelle , joka varmasti arvostaa valintaasi ja kokeilee tätä upeaa ja erityisen käytännöllistä lahjaa heti.

#TOP 9 Whisky Smoker kit -lahja – eksklusiivinen lahja nykyajan miehelle

henkilökohtainen lahja miehille, luksuslahjat miehille, mies

Tämän lahjan pitäisi olla jokaisen laadukkaan viskin ystävän pakollinen esine . Kaunis ja tyylikäs lahja miehellesi, isällesi, isoisällesi tai pomollesi, yksinkertaisesti jokaiselle miehelle . Yksinkertainen tapa tehdä jokaisesta lasista ainutlaatuinen ja hienostunut. Modernin ja kestävän muotoilunsa ansiosta se on helppokäyttöinen ja kenestä tahansa voi tulla sen avulla ensiluokkainen kotibaarimikko. Neljä erilaista puulastua lisäävät syvyyttä ja makua, jotta voit kokea luonnollisen puusavun jokaisessa juomassa. Savusamo sopii myös cocktaileille, viinille tai kulinaariselle taiteelle. Voit antaa korkin lahjaksi viskin ystävälle, siitä tulee varmasti erinomainen kumppani. Älä siis mieti enempää ja anna rakkaallesi tämä ylellinen ja aito miesten lahja.

#TOP 10 Gift Universal USB-älypumppu - lahja isälle, miehelle, lahjat miehille autossa

lahja miehelle

Todellinen mies pitää asioiden hallinnassa ja on valmis puuttumaan nopeasti ja tehokkaasti häiriön sattuessa. Siksi jokaisen miehen pakollisiin varusteisiin tulee kuulua laadukas pumppu . Emme kuitenkaan puhu pumpusta, joka saa hänen lihaksensa kasvamaan inflaation aikana. Meillä on älykäs älykäs ratkaisu, se on täyssähköinen, ilmakäyttöinen, LED-näytöllä ohjattu ja mittojensa ansiosta täysin kannettava missä tahansa tiellä. Se on muun muassa helppo ladata joko mukana tulevalla ulkoisella laturilla tai USB- tai DC-sytytyksen kautta suoraan autossa. Tämä lahjavinkki miehelle sopii varusteeksi autoon, moottoripyörään, polkupyörään, mutta myös puhallettavaksi . Ihanteellinen lahjaksi isälle, lahjaksi ystävälle tai lahjaksi miehelle. Se yksinkertaisesti miellyttää jokaista miestä, joka viettää suurimman osan ajastaan ​​teillä.

#TOP 11 Gift EMS lihasstimulaattori - Joululahjat miehille, syntymäpäivälahjat miehille

lahja poikaystävälle

Jos aiot antaa lahjan miehelle , joka työskentelee kauniin, hyvin kehittyneen vartalon rakentamiseksi, olet löytänyt hänelle ihanteellisen lahjan tällä hetkellä. Ehkä hänellä on vähän aikaa, istumatyö tai hän ei vain pidä kuntosalilla treenaamisesta. Joka tapauksessa EMS-lihasstimulaattorimme auttaa häntä harjoittelemaan. Tätä alkuperäistä lahjaa poikaystävälle arvostavat kaikki miehet kuntotasosta riippumatta. Etsitpä sitten lahjaa olutvatsaiselle isälle , aktiiviselle urheilijalle tehostamaan harjoittelua tai ystävää , joka haluaisi muotoilla vartaloaan vähällä vaivalla, olet oikeassa osoitteessa. Hän piilottaa stimulaattorin huomaamattomasti vaatteiden alle , aktivoi sen painamalla sitä ja annetaan sen toimia ajon, lukemisen tai television katselun aikana. Sitä arvostavat myös vanhemmat miehet, joilla on vaikeampi saada kuntoon ja jotka ovat yleensä alttiimpia lihasvaurioille säännöllisen kuntosaliharjoittelun aikana. Siksi EMS-stimulaattori voi olla loistava lahja miehelle 40-vuotispäivänä , lahja miehelle 50-vuotispäivänä tai lahja miehelle hänen 60-vuotissyntymäpäiväänsä .

#TOP 12 lahjahuivi kasvoille ja päähän - hauskoja lahjoja miehille, lahja ystävälle

lahja ystävälle

Kasvosuojauksesta on tullut eräänlainen uusi standardi, mutta suojatoiminnon lisäksi ei pidä unohtaa myös imagoa, mitä miehet ja naiset harrastavat. Jos etsit lahjaa elokuvia tai eläimiä rakastavalle miehelle , et varmasti pilaa mitään ostamalla motiivilla varustetun huivin. Sitä voidaan käyttää retkeilyn, urheilun aikana, mutta myös niskassa tavallisten ruokaostoksia tehdessä. Huivit on valmistettu 100 % polyesterista , minkä ansiosta ne sitovat täydellisesti lian ja epäpuhtaudet ulkoilmasta tehokkaammin kuin muut materiaalit. Suojaustoiminnon lisäksi se on myös imago ja erityisen hauska lahja miehelle, jonka kanssa hän ei jää huomiotta julkisuudessa.

#TOP 13 Lahja- USB-avaimet miehille - Joululahjat miehille, omaperäiset lahjat miehille

alkuperäisiä lahjoja miehille

Toinen loistava idea lahjaksi miehelle on USB-avain, jossa on alkuperäinen muotoilu . Löydät niitä täältä useita, hauskoista teemakohtaisiin . Voit antaa sen lahjaksi veljelle, ystävälle, aviomiehelle, isälle, setä, lankolle, ystävälle, työntekijälle tai liikekumppanille. Yksinkertaisesti kuka tahansa ja milloin tahansa. Ei ole väliä etsitkö 50-vuotispäivälahjaa isällesi , ystävänpäivälahjaa miehelle vai joululahjaa miehelle . He voivat käyttää USB-tikkua milloin tahansa. He voivat kiinnittää sen avaimiinsa ja siirtää tietoja tyylikkäästi eri laitteiden välillä . Alkuperäinen ja hyödyllinen, mitä sanot?

#TOP 14 Gift Car kamerat - alkuperäiset lahjat miehille, lahjat miehille autoon

syntymäpäivälahja miehelle kaveri isä veli ystävä

Loistava syntymäpäivälahja miehelle? Toinen hitti plussalla. Kamera, jossa on GPS, 4K-resoluutio, kaksoisobjektiivi on kenties jokaisen omalla autolla varustetun miehen unelma. Se tallentaa auton liikkeet ja pitää sen valvonnassa 24 tuntia vuorokaudessa . Taattu turvallisuus, joka auttaa todistamaan vakuutuskorvauksia ja toimii myös mustana laatikkona GPS-koordinaattien tallentamiseen. Valikoimastamme löytyy useita mahtavia malleja , mutta jos eksyit teknisiin termeihin edellisissä lauseissa, soita niin autamme mielellämme valinnassasi :) Kamera sopii isälle joululahjaksi , tai henkilökohtainen lahja miehelle - autoharrastajalle. Mutta itse asiassa se on myös lahja koko perheelle , koska koskaan ei tiedä mitä voi tapahtua ja on aina hyvä saada todisteet siitä, kuka teki virheen tai mitä tien päällä tapahtui.

#TOP 15 Gift Massage -värähtelyase - lahjavinkki miehelle kehon täydelliseen rentoutumiseen

lahja miehelle 60-vuotissyntymäpäivänä

Fyysinen ja henkinen stressi tuo mukanaan useita ongelmia, joihin yleensä kuuluu lihasjäykkyys. Vaikka maailmassa on paljon hierojia, et voi ottaa ketään mukaan kotiin tai matkoille. Ja tässä kätevä apulainen - Hierontavärähtelypistooli - astuu paikalle. Jos etsit lahjaa fyysisesti vaativalle miehelle , urheilijalle tai kenelle tahansa, joka pitää rentoutumisesta hieronnan muodossa, hän rakastuu heti tähän lahjaan. 5 nopeustasoa ja 5 hierontapäätä, se lievittää täydellisesti kehon jännitystä ja tarjoaa syvän rauhoittavan hieronnan. Hierontapistooli sopii myös lahjaksi 60-, 50-, 40-, 30-vuotiaille miehille, sillä lihakset heikkenevät vuosien varrella ja niistä on siksi kiinnitettävä erityistä huolta.

#TOP 16 Lahja Lämmintä vartalolle - Joululahjat miehille, loistava lahja isälle

Joululahjat miehille Joululahja miehelle, isälle, isoisälle

Kuvittele vain. Ulkona on pakkanen ja miinus lämpötilat , mutta kehosi on miellyttävän lämmin . Jokainen kylmäsydäminen kaveri varmasti arvostaa sitä. Käytännöllinen lahja isälle, isoisälle, aviomiehelle, ystävälle tai kenelle tahansa, joka kärsii kylmistä jaloista, käsistä tai muusta kehon osasta. Käsittele niitä sähkölämmitetyillä kengänpohjallisilla, lämmitetyillä käsineillä, alaselän lämmittimellä tai lämpimillä lämmitetyillä sukilla . Ihanteellinen joululahja miehelle kylmällä joulu- tai talvikaudella tai syntymäpäivälahja isälle . Lämpimillä vartalovaatteillamme hänen ei enää tarvitse kuulla vanhaa tuttua lausetta: "Pukeudu kunnolla".

#TOP 17 Gift Neocube magneettipalloa - alkuperäisiä lahjoja miehille, lahja isälle

alkuperäisiä lahjoja miehille

Oletko kuullut Neocuben magneettipalloista ? Ei vielä? Joten nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus. Setti, joka sisältää 216 erikoismateriaalista valmistettua, halkaisijaltaan 5 mm palloa eri väriyhdistelmissä, on loistava työkalu mielikuvituksen, motoristen taitojen ja luovuuden kehittämiseen . Lapset, aikuiset ja vanhukset ilahtuvat lahjasta. Juuri tästä syystä se on sopiva lahjavinkki miehelle 40-vuotissyntymäpäivälahjaksi , lahjaksi miehelle 50-vuotispäiväksi tai lahjavinkki miehelle 60-vuotispäivän kunniaksi . Koska se toimii mainittujen toimintojen lisäksi myös stressiä ehkäisevänä apuvälineenä , se on sopiva lahja käytännössä kaikille iästä riippumatta. Yllätyt nähdessäsi heidän syventyvän ja uppoutuneen uusien geometristen muotojen luomiseen.

#TOP 18 GiftKaraoke party mikrofonit - lahjavinkki miehelle, löydä uusi supertähti sen avulla

lahja miehelle hintaan 40 50 60

Pitääkö hän laulamisesta suihkussa, autossa tai missä tahansa julkisesti? Anna hänen näyttää kykynsä täysin . Lahjaamalla karaokemikrofonin saat selville, viihdyttääkö se vain ystäviäsi vai häikäiseekö se myös isommilla lavoilla. Joka tapauksessa, laulaminen yhdessä suosikkikappaleidesi kanssa tuo aina paljon hauskaa . Mikrofonissa on bluetooth-kaiutin ja puhelimella varustettu pidike . Lisäksi siinä on myös LED-taustavalo ja micro SD -korttituki . Ihanteellinen lahja miehelle, (lahja 40, 50, 60 miehelle) lapsille, mutta myös ryhmälle.

#TOP 19 Gift LED-valonauha - lahjat miehille autoon, kuvavalokoristelu

lahja ystävälle auton ystävälle

Tyylikäs taustavalo autoon, huoneeseen tai mihin tahansa sisätilaan ? Toinen loistava idea lahjaksi miehelle, joka pitää imagoasioista. LED-nauhalla se voi luoda joustavan valaistuksen minkä tahansa muotoisena ja sijoittaa sen myös ahtaaseen tilaan. Lanka on vedenpitävä eikä kuluta paljon energiaa . Se on helppo asentaa ja energiansäästön ansiosta sen käyttöikä on jopa 15 000 tuntia . Jokainen henkilö, joka on taipuvainen autoihin, mutta myös kodin kunnostukseen, on varmasti tyytyväinen lahjaan. Valonauhan ansiosta se luo täysin uudenlaisen tunnelman tilaan. Sopii lahjaksi isälle , lahjaksi ystävälle tai lahjaksi miehelle .

#TOP 20 lahjaksi LED-valaistuja kenkiä - Hehkua kaikkialla - syntymäpäivälahja miehelle, ystävälle

lahjoja poikaystävälle, kaverille

Osa kenties jokaisen nuoren elämää on muoti. Erikoista kampauksesta alkuperäisiin vaatteisiin mukaviin, tyylikkäisiin kenkiin. Kengistä puheen ollen, mitä sanoisit LED-valaistuista kengistä , jotka loistavat joka juhlassa, festivaaleilla tai vain kadulla ? Hieno lahja , jota voidaan helposti ohjata mobiililaitteella Bluetoothin kautta . Sinun tarvitsee vain valita väri sovelluksesta ja kengät alkavat hehkua valitsemassasi sävyssä. Jokainen nuori mies, joka haluaa vain olla "viileä", arvostaa tätä lahjaa. Tennarit ovat erinomainen idea lahjaksi miehille jouluksi tai lahjaksi miehelle syntymäpäivänä, lahjaksi ystävälle.

#TOP 21 Gift ekstravagantti käärmekynä - eksoottinen lahja miehelle, kollegalle, pomolle

lahja miehelle, kollegalle, ystävälle, ylellinen, tyylikäs, vakava

Eksoottinen ja tyylikäs lahja miehille - ylellinen ja ylellinen käärmekynä on todellinen herkku kalligrafian ja käsin kirjoittamisen ystäville. Yksityiskohtainen käsittely yhdessä kiiltävän pinnan kanssa varmistaa, että kynä näyttää todella tyylikkäältä ja houkuttelevalta. Käärmeen ja kobran symboliikkaan yhdistettynä käärmekalligrafiakynä luo täydellisen tasapainon hienostuneen suunnittelun ja käytännöllisen toiminnallisuuden välillä. Eksoottinen ja moderni lahja kumppanille, pomolle tai kollegalle , et varmasti pilaa sillä mitään :)

#TOP 22 Anti-stressipallo - lahja, joka miellyttää jokaista miestä

hauskoja lahjoja miehille - hauska lahja miehille

Joten oletetaan, että tätä lahjaa ei tarvitse edes kuvailla :) Se miellyttää ehdottomasti jokaista miestä. Naisen rinnan muotoinen anti-stressipallo tai kumipallo on erinomainen työkalu miesten hermostuneisuuden ja stressin vähentämiseen. Se on täydellinen jäljitelmä naisen rintakuvasta. Voit puristaa sitä käsissäsi niin paljon kuin haluat. Jos todella haluat päästää irti turhautumisestasi, voit myös heittää sen. Kukaan ei vastusta, etkä sinäkään häiritse ketään. Rinnan muotoisella pallolla on stressiä estäviä vaikutuksia , se voi rentouttaa sinua milloin tahansa, olitpa hermostunut tai et vain tunne olosi mukavaksi. Sinulla on hauskaa sen kanssa ja olet aina huomion keskipiste. Antistressipallo on miellyttävä koskettaa ja sopii täydellisesti käteen, ihanteellinen kärki lahjaksi kaiken ikäisille miehille ja kaikkiin tilaisuuksiin (syntymäpäivät, nimipäivät, merkkipäivät).

Löydät kaiken tämän ja paljon muuta verkkokaupasta https://www.cool-mania.fi