Wifi-kamera aurinkolasien HD-muodossa ja mahdollisuus suoratoistoon Internetin kautta

Koodi: 10-119
148,50 U$ Hinta ilman ALV: 123,75 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Wifi-kamera aurinkolaseissa HD, tuki jopa 64 Gt: n microSD-korteille, mahdollisuus katsella suoratoistoja Internetissä.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Wifi-kamera HD-aurinkolaseissa, tuki jopa 64 Gt: n microSD-korteille ja mahdollisuus katsella LIVE-suoratoistoa Internetin kautta. Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta aurinkolasien kamera on ihanteellinen laite videoiden äänittämiseen missä tahansa oletkin. Jos haluat nauhoittaa keskustelun, kokouksen tai vain tallentaa kokemuksia lomasta tai eri urheilulajeista, nämä HD-kameralla varustetut lasit on suunniteltu sinulle.

Tyylikäs lasit, HD-laatuinen kuva ja mahdollisuus suoratoistoon Internetin kautta.

Wifi-lasilla on yhteys reitittimeen tai kun olet luonut tukiaseman, voit liittää lasit matkapuhelimeesi ja tablet-laitteeseesi. Suoratoiston aikana neljä käyttäjää voidaan yhdistää lasillesi ja katsella suoratoistoa missä tahansa maailmassa. Etuna on, että nauhoitat tarkalleen mitä näet, kun kätesi ovat vapaat erityisesti urheilutoiminnan aikana tai lomalla, jolloin ne myös suojaavat sinua auringolta. Kameralla varustettuja silmälaseja voidaan ohjata P2PLiveCam -sovelluksella paikallisen Wi-Fi-verkon kautta, kun ne on yhdistetty matkapuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi. Sovellus tukee Android-käyttöjärjestelmää ja iOS: ää, ja se voidaan ladata Google Playsta tai iTunesista. Toinen vaihtoehto on liittää se paikallisen WiFi-verkon kautta kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen. Mikään ei ole helpompaa ja käytännöllisempää kuin laseihin integroitu kamera. Kameran tiedot tallennetaan suoraan 64 Gt: n microSD-kortille (ei sisälly).

aurinkolasit HD-kameran wifi-yhteydellä

Kun olet muodostanut pariliitoksen puhelimen tai tabletin kanssa, voit muuttaa kameran tai valokuvakameran asetuksia. Voit valita videon HD 1080x720Pat 25 kuvaa sekunnissa tai 640 x 480 kuvan nopeuden 25 kuvaa sekunnissa. Videot tallennetaan microSD-kortille ASF-muodossa ja tallennettaessa paikallisen WiFi-verkon tai Internetin kautta AVI-muodossa. Kortin tietuetta voi esikatsella vapaasti ladattavassa VLCPlayer- tai SMPlayer-ohjelmassa. Lasit voidaan käyttää myös valvontakamerana. Laita ne vain pöydälle, jotta linssi voi tarkkailla tarvitsemasi aluetta ja voit asettaa sovelluksen avulla liiketunnistuksen. Hälytys ilmoittaa sinulle kuvaviesteillä, kun liike havaitaan ja video tallennetaan microSD-kortille. Sen jälkeen voit ladata sen matkapuhelimeesi. Liikkeentunnistus on tehokas 6 metriin asti. Suora videoiden suoratoisto ja videotallennus on äänen kanssa. Mikrofoni pystyy tallentamaan jopa 4 metrin ääntä. Sovelluksessa on myös ominaisuus, joka sallii syklisen tallennuksen, mikä tarkoittaa, että kun kortti on täynnä, se poistaa automaattisesti vanhimmat tietueet ja tallentaa uudet.

aurinkolasit HD-kameralla wifin kautta

64 Gt: n microSD-kortilla se voi tallentaa jopa 64 tuntia videota HD-tarkkuudella 1280x720P. Sisäänrakennetun akun kapasiteetti on 250 mAh / lataus, ja se tallentaa 25 minuutin tallennuksen. Lasit voidaan myös liittää POWERBANKiin, jolloin voit pidentää videotallennuksen kestoa liitetyllä ulkoisella akulla (esimerkiksi kun POWERBANKin kapasiteetti on 2500 mAh, tallennusaika on enintään 4 tuntia). Aurinkolasien kamera voidaan liittää myös pysyvään virtalähteeseen USB-virtalähteen kautta. Linssin näkökulma on 120 astetta, joten voit tarkkailla suurta aluetta.  

Lasissa on myös yksi suorituskykyinen LED-diodi , jonka avulla voit suunnata myös täydellisessä pimeydessä. Tätä käytännön valaistusta arvostat monissa tilanteissa.


Ominaisuudet:

plus Wifi-kamera piilotettu lasiin
plus HD-tarkkuus ja mahdollisuus suoratoistoon Internetin kautta
plus Liikkeentunnistus ja hälytysviestien lähettäminen.
plus Enintään 64 Gt: n microSD-korttien käyttö
plus Mahdollisuus virtalähteeseen POWERBANKin kautta
plus Wifi-yhteys lähiverkon kautta TAI yhteys reitittimen kautta

tekniset tiedot:

Videon tarkkuus: 1280x720P 25 kuvaa sekunnissa, 640x480 25 kuvaa sekunnissa
Ääni: äänen tallennus jopa 5 m
Videotallennusmuoto: AFS / AVI
Muisti: microSD-kortti, enintään 64 Gt
Linssi: 2 megapikseliä CMOS
Katselukulma: 120 º
Liitäntä: USB
Internet-yhteys: kyllä
Suoran lähetyksen yhteyksien määrä: 4 käyttäjää
Lämpötila-alue: -20 ... + 60

Sisällys:

1x Wifi-lasit kameralla
1x USB-kaapeli
1x asennus-CD
1x käsikirja

tärkeä ilmoitus

Miksi ostaa vakoojatekniikkaa verkkokaupastamme?

Testaamme muutaman viikon ajan jokaisen uuden tuotteen ja lopullisen tarkastuksen jälkeen sisältyy myyntiin
Valikoimamme ei ole suurin markkinoilla, mutta tarjoamme ainoastaan tuotteiden kokeiltava - laatu ja luotettavat vakooja tuotteet
Emme ole halvimmat, mutta asiakkaamme ovat tyytyväisiä asiakkaita.
Monen vuoden kokemus vakoojatuotteiden (vakoojakamerat, vakoojavarusteet) myynnistä yli 5 vuoden kokemus
Asiantuntijaneuvonta tuotteiden asennuksessa ja säätämisessä (puhelimitse tai sähköpostitse)
Tarjoamme 24 kuukauden takuun kaikille tuotteille ja ilmaisen palautuksen 14 päivän sisällä toimituksesta
Yhteistyömme ei pääty myyntiin, tarjoamme pätevää asiakaspalvelua
Vaatimuksen tapauksessa yritämme lyhentää käsittelyn ajan minimiin (yleensä 7-14 päivään). Jos tavarat eivät ole toiminnassa, ratkaisu toimitetaan vaihdettavaksi uudeksi kappaleeksi

HUOMAUTUS: Jos löydät kilpailevia tuotteita (huomattavasti alhaisemmilla kustannuksilla), joilla voi olla sama muotoilu, mutta käytetyt komponentit, kuten vahvistimet, paristot jne., Voivat olla tuotteen edullisia (halvempia) versioita, joten niillä on merkittävä vaikutus kokonaislaatuun ja käyttöikään. Suosittelemme asiakkaille harkitsemaan investointien ja ostojen kannattavuutta myös tämän tosiasian mukaisesti.

Keskustelu tuotteesta (2)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

lau

kameran wifi-lasit

laura vastaa

Onko mahdollista saada silmälasit kirkkailla linsseillä?

Käännetty kielestä: it
Cool Mania

Wifi-kamera aurinkolasien HD-muodossa ja mahdollisuus suoratoistoon Internetin kautta

Mario Bruchanik vastaa

Hei, vain tässä mallissa: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Käännetty kielestä: it
Mir

suoratoisto

Miroslav Antol vastaa

Ole hyvä ja miten suora lähetys netissä toimii? Olisin kiinnostunut kuvan laadusta, liitäntämahdollisuudesta laitteeseen sekä tallenteiden säilytyksestä. Kiitos.

Käännetty kielestä: cs
Cool Mania

Wifi-kamera aurinkolasien HD-muodossa ja mahdollisuus suoratoistoon Internetin kautta

Pavel Kováčik vastaa

Hyvää päivää,
Suoratoisto toimii yhdistämällä kameran wifi-reitittimeen, jossa on internetyhteys. Sitten käynnistät Internetin matkapuhelimellasi ja sovelluksen käynnistämisen jälkeen tiedät mitä lasit parhaillaan skannaavat. Jos lasit on kytketty oikein wifi-reitittimeen, matkapuhelimen ei tarvitse olla silmälasien lähellä, vaan se voi olla myös toisessa kaupungissa. Suoratoistokuva on yleensä huonompi kuvanlaatu kuin lasit sallivat. Striimattu kuva voidaan tallentaa sovelluksen kautta suoraan matkapuhelimeen, ja lasit tallentavat kuvan myös täydessä resoluutiossa (HD 720p) muistikortille.

Käännetty kielestä: cs
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä