Vakoojakamera - RC-säiliö, jossa online-siirto ja kuvan tallennus matkapuhelimeen

Koodi: 10-129
202,80 U$ Hinta ilman ALV: 169,00 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
+

Spy-kamera - RC-säiliö, jossa on online-siirto ja kuvan tallennus matkapuhelimeen tai tablettiin, on oikea vakoojalelu sinulle.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Spy-kamera - RC-säiliö, jossa on online-siirto ja kuvan tallennus matkapuhelimeen tai tablettiin, on oikea vakoojalelu sinulle. Uusi vakoojakauko-ohjattava kamera matkapuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi sekä Android- että iOS-laitteilla. I-Spy-tela-auto on varustettu kameralla, jonka avulla voit heijastaa auton ajon suoraan puhelimen näyttöön. Säiliön hallitsemiseksi sinun on ladattava sovellus nimeltä "I-Spy toys" ja muodostettava yhteys säiliön WiFi-verkkoon. Sitten online-lähetyksessä katsot, missä autosäiliö liikkuu. I-Spy-säiliö tallentaa koko matkan kameralle ja kuva heijastetaan suoraan puhelimesi tai tablet-laitteesi näyttöön. Sen ansiosta voit hallita säiliötä myös ilman suoraa visuaalista kosketusta, jos se sijaitsee kulman takana tai muissa huoneissa. Kamera voidaan kallistaa ylös ja alas korkeamman paikan tutkimiseksi.

I-spy-miniauto kameralla

Kun käynnistät sovelluksen, näet online-lähetyksen kamerasta, joka sijaitsee RC-säiliössä, ja kosketuspainikkeilla auton hallitsemiseksi. Kaksi näytön alaosassa olevaa vipua käytetään liikkumiseen, yksi niistä ohjaa eteen- tai taaksepäin tapahtuvaa liikettä, toinen kääntyy vasemmalle tai oikealle. Ruudun yläosasta löydät toiminnalliset painikkeet, erityisesti valokuvien, videoiden jne. Tekemiseen. Puhelimesi tai tablet-laitteesi gyroskoopin avulla voit myös hallita i-Spy-autoa eleillä ja liikkeillä. Jos kallistat kätesi ohjaimen ollessa alaspäin, säiliö liikkuu eteenpäin ja jos alas, säiliö siirtyy taaksepäin. Kallistamalla vasemmalle tai oikealle säiliö kääntyy vasemmalle tai oikealle. Vakooja-auto voidaan ladata USB-kaapelilla virtapankin kautta, joten et ole riippuvainen verkkolatauksesta.

I.spy-miniauto, jossa kameran hallinta kosketusnäytön kautta

Ominaisuudet:

plus Reaaliaikainen video
plus HD-tarkkuus 1080x720P
plus Videoiden ja valokuvien tallennus matkapuhelimellasi tai tablet-laitteellasi
plus Ohjaus kosketusnäytöllä tai gyroskoopilla kallistamalla
plus Ohjaus kameran pystysuoralla kallistuksella

Tekniset tiedot:

Kameran tarkkuus: HD 1080x720
Akku: 450mAh
WiFi-alue: jopa 15 m avoimessa tilassa

Paketinsisältö:

1x I-Spy mini RC -auto kameralla
1x USB-kaapeli
1x käsikirja

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (1)

95%