SET - Vakoojalasit, FULL HD -kamera ja WiFi + Spy-kuuloke

Koodi: 10-154
382,80 U$ 350,90 U$ Hinta ilman ALV: 292,41 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
+

Tyylikäs lasit, joissa on FULL HD -kamera ja WiFi sekä Spy-kuuloke, ovat ihanteellinen vakoiluyhdistelmä tarkkailemattomaan seurantaan ja viestintään.

Ostajan suoja

 • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
 • 24 kuukauden tuotteiden takuu
 • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Tyylikäs lasit, joissa on FULL HD -kamera ja WiFi sekä Spy-kuuloke, ovat ihanteellinen vakoiluyhdistelmä tarkkailemattomaan seurantaan ja viestintään. Spy- lasit huolehtivat skannattujen kuvien suorasta lähetyksestä, ja bluetooth Spy -luurin avulla voit kommunikoida toisen puhelimen kanssa. Ainutlaatuinen vakoojajoukko löytää käyttönsä erilaisissa elämäntilanteissa, kun tarvitset puhelimessasi salaista apua, mutta sinun on myös tarjottava suoraa videolähetystä. löytää käyttötarkoituksensa erilaisissa vaikeissa tilanteissa, joissa puhelimen välityksellä tarvitaan huomaamatonta apua, ja myös silloin, kun tarvitaan videolähetystä.

SET - Tyylikäs lasit HD-kameralla ja Spy-kuulokkeella = Suora lähetys WiFi / P2P + Reaaliaikainen viestintä Spy-luurin kautta

Silmälasit, joissa on FULL HD -vakoojakamera + P2P-videovälitys + WiFi. Elegantit vakoojalasit tallentavat ympäristön huomaamattomasti ja ovat tyylikäs lisävaruste arkikäyttöön. Näillä vakoojalasilla nauhoitat tarkalleen mitä näet, ja samalla sinulla on vapaat kädet välttääksesi epäilystä äänittämästäsi. Toinen etu on live-WiFi-siirto suoraan matkapuhelimeesi "Pro iCam" -sovelluksen kautta, joka on vapaasti saatavilla Androidille ja iOS: lle . Sovelluksen avulla voit paitsi katsella skannattuja kuvia myös toistaa jo tallennettuja videoita. P2P-tuen ansiosta lasit voidaan liittää Internetiin matkapuhelimella, jonka kautta luot WiFi-hotspotin, jolloin ystäväsi voivat katsella suoraa internet-ennätystä.

Kamera on todella huomaamaton eikä sitä voi nähdä ollenkaan

vakoojalasit Full HD -kameralla

Lasissa on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka voi kaapata liikkeen ja varoittaa sitten ilmoituksena suoraan matkapuhelimeesi "Pro iCam" -palvelun kautta. Se on ihanteellinen, kun poistut toimistosta ja haluat saada tietoja poissaolosi aikana, tuleeko joku lähelle työpöytääsi. Siepattu kuva tallennetaan Full HD -resoluutiolla 1920 x 1080p, 25 kuvaa sekunnissa sekunnissa microSD-kortille, maksimikapasiteetti 128 Gt. Lasit on varustettu integroidulla ladattavalla 220 mAh: n paristolla, joka on rakennettu lasien kehykseen. Akku ladataan mukana toimitetun mikro-USB-kaapelin kautta.

tyylikkäät lasit Full HD -kameralla

Spy-lasit ovat täydellinen valinta tilanteissa, joissa sinun on nauhoitettava salaa kokous epäilemättä äänitystä. Suojalasien käyttötarkoitus on laaja, koska voit käyttää niitä myös loma-, konsertti-, urheilu- tai muihin aktiviteetteihin, kun haluat tallentaa kokemuksesi. Kun olet liittänyt Full HD -lasit tietokoneeseen USB: n kautta, ne toimivat muistikortinlukijana, ja voit ladata tallennetut videosi ja valokuvat suoraan tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseesi.

lasit wifi-kameralla

Lasien ominaisuudet:

plus Tyylikäs aurinkolasit arkikäyttöön kameralla
plus Full HD -video
plus Liiketunnistin ilmoituksilla
plus WiFi ja P2P-tuki
plus Käyttää jopa 128 Gt: n micro SD-kortteja

Lasien tekniset tiedot:

Siru: Hi3518E V200
Optiikka: 1,0 MP CMOS (OV9712
Valokuvan tarkkuus: 4032 x 3024
Videon tarkkuus: 1920 x 1080p
Kuvanopeus: 25 kuvaa sekunnissa
Videon pakkaus: H.264
Kuvauskulma: 90 °
Muistikortit: 4-128 Gt: n microSD-kortit
Akku: 220 mAh
Latausaika: 2-3 tuntia
Akun kesto: jopa 2 tuntia (työaika)
Verkkoyhteys: P2P, WiFi
Virtalähde: DC-5V
Virtakaapeli: mikro-USB
Järjestelmän tuki: iOS, Android
Mitat: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Paino: 160 g

Spy-luuri, jossa on bluettooth 5W -vahvistin, uusin malli, jokainen meistä tuntee elämäntilanteet, joissa arvostaisit, jos joku voisi neuvoa sinua tai auttaa vaikeissa tilanteissa, kukaan ei tiedä siitä. Se on suunniteltu opiskelijoille tenttien aikana, kauppiaille liiketapaamisten aikana ja muihin tilanteisiin.

Spy-luuri on vallankumouksellinen laite, jonka avulla voit olla yhteydessä toisiinsa matkapuhelimen tai lähettimen kautta etäisyydellä kenenkään tietämättä. Periaate on yksinkertainen, aseta vain langaton vakoojakuuloke (joka ei ole näkyvissä pienikokoisena) korvallesi ja ripusta kaulaan bluetooth-kaulakoru (pariksi matkapuhelimen kanssa) ultrateholla ja 5 W: n tehovahvistimella , jonka kautta signaali lähetetään langattomasti kuulokkeeseen, jossa signaali muuttuu ääneksi.

Suosittelemme asiakkaille, että he eivät osta halpoja heikkolaatuisia vakoojakuulokkeita jäljentämättömien myyjien kautta.

Meillä on 24 kuukauden takuu vakoojaluurista. Asiantuntijaneuvonta ja -palvelu. Vakoojakuulokkeet on muotoiltu sopimaan täydellisesti korvarumpuun, joten ne eivät ole ollenkaan havaittavissa. Ne on valmistettu vaarattomasta materiaalista.

vakooja luuri

Suosituimman vakoojakuulokkeen uusin edistyksellinen malli . Edelliseen malliin verrattuna sillä on parannettu anatominen muoto, joka korvaa korvan täydellisesti äänivuotoja vastaan surround-ääniin. Luuri koostuu herkkästä vastaanottimesta (kela), vakaasta mikrokaiuttimesta , jolla on erittäin puhdas ja selkeä ääni ja hiljainen ääni.

vakoojakuuloke

Kuuloke asetetaan yksinkertaisesti korvan korvakäytävään. Luuriin on kiinnitetty läpikuultava koukku, jolla kuuloke on helppo ottaa pois. Luurin entistä helpompaa käsittelyä varten tarjoamme verkkokaupassamme magneettisen pinsetin. Pakkaukseen sisältyy jopa 7 tuntia kestävä akku.

vakooja luuri

Kuulokkeiden vakoojan ominaisuudet

plus Ammattimainen muotoilu, erinomainen äänenlaatu
plus Ergonominen muoto, kätevä käsittely
plus Akku: 1,55 V (337 SR 416SW) -akku kestää jopa 7 tuntia
plus Mitat: 13x6mm
plus Toimintataajuus: kaikki taajuudet
plus Bluetooth-yhteys mobiililaitteisiin.
plus Helppo hallita ja vastaanottaa puheluita.
plus Handsfree-tuki kaksisuuntaiseen viestintään.
plus Mahdollisuus aloittaa tallennus suoraan puhelimesta - toistaa MP3-tiedostoja.
plus Puheaika yhdellä latauksella on enintään 12 tuntia, stadby jopa 130 tuntia.
plus Bluetooth-silmukka sisältää sisäänrakennetun 700 mAh: n litiumpariston
plus Bluetooth-silmukka sisältää 5 W: n vahvistimen
plus Integroitu mikrofoni

vakoojaluurien vertailutaulukko

Pakkaus sisältää

 • Lasit FULL HD -kameralla
 • Muistikortinlukija
 • Mikro-USB-kaapeli
 • Ohjelmisto-CD
 • Manuaalinen lasit
 • Uusin vakoojaluuri
 • Mikrofoni
 • Bluetooth 5W - kaulus
 • USB kaapeli
 • Muuntaja
 • Manuaalinen luuri

imortantti ilmoitus

Miksi ostaa vakoojatekniikkaa verkkokaupastamme?

Testaamme jokaisen uuden tuotteen muutaman viikon aikana ja lopullisen tarkastuksen jälkeen se sisältyy myyntiin
Valikoimamme ei ole suurin markkinoilla, mutta tarjoamme ainoastaan tuotteiden kokeiltava - laatu ja luotettavat vakooja tuotteet
Emme ole halvimmat, mutta asiakkaamme ovat tyytyväisiä asiakkaita
Monen vuoden kokemus vakoojatuotteiden (vakoojakamerat, vakoojavarusteet) myynnistä yli 5 vuoden kokemuksella
Asiantuntijaneuvonta tuotteiden asennuksessa ja säätämisessä (puhelimitse tai sähköpostitse)
Tarjoamme 24 kuukauden takuun kaikille tuotteille ja ilmaisen palautuksen 14 päivän sisällä toimituksesta
Yhteistyömme ei pääty myyntiin, tarjoamme pätevää asiakaspalvelua
Vaatimuksen tapauksessa yritämme lyhentää käsittelyn ajan minimiin (yleensä 7-14 päivään). Jos tavarat eivät ole toimivia, ratkaisu tarjoaa vaihdon uudelle kappaleelle

HUOMAUTUS: Löydettävilläsi kilpailevilla tuotteilla (huomattavasti alhaisemmilla kustannuksilla) saattaa olla sama muotoilu, mutta niissä käytetään heikkolaatuisia komponentteja, kuten vahvistimia, paristoja jne., Mikä johtaa tuotteen edulliseen (halvempaan) versioon, joten niillä on merkittävä vaikutus kokonaislaatuun ja käyttöikään. Tämän perusteella suosittelemme asiakkaitamme harkitsemaan investointien ja ostojen kannattavuutta tämän tosiasian mukaisesti.

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä