Painikekamera, jossa 4 Gt - MP900

Koodi: 10-015
60,50 U$ 38,50 U$ Hinta ilman ALV: 32,09 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

4 Gt: n painikekamera - MP900 ammattilaisille ja amatööreille etsiville etsimään erilaisia tapahtumia ja niille, jotka tarvitsevat visuaalista ja äänitodistusta.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Miksi olemme paras?

Yli 35 000 YT-tilaajat Yli 1000 YT videoarvostelut 10 miljoonaa näkymät
Ammattilainen konsultointi
Markkinajohtaja jo 12 vuotta
Kaikki tuotteet testaamme

Tuotteen kuvaus

Painikekamera 4 Gt: n - MP900 - laadukkaalla vakoojakameralla ammattilaisille ja amatööreille etsiville erilaisia tapahtumia varten ja niille, jotka tarvitsevat visuaalista ja äänitodistusta.

Yksityinen tutkimus: Kamera on hyvin pieni, kameran linssi inkognito-tilassa paitapainikkeena. Yhden kosketuksen tallennuksen avulla voit tallentaa ääntä ja videota 720x480 pikselin tarkkuudella 30 kuvaa sekunnissa suositussa AVI-muodossa. Ja enemmän, voit tallentaa videoita ja kuvia 4 Gt: n sisäinen muisti. Käytä tätä huomaamatonta nappikameraa, kuvaa mitä haluat ja lataa video helposti tietokoneellesi USB-liitännän kautta.

Painikekamerat

Tekniset ominaisuudet:

• Kameran videotarkkuus: 720x480
• Painikekamera digitaaliseen tallennukseen reaaliajassa
• Erittäin herkkä sisäänrakennettu mikrofoni
• Paino: vain 17 g
• Toimintapainike aloittaa tallennuksen nopeasti ja helposti
• Huomaamaton ja tyylikäs muotoilu napin muotoisena
• Mitat: 70x15x10mm
• Helppo yhteys tietokoneeseen USB-portin kautta
• Ammattikuvien ottaminen tarkkuudella 1280 x 1024

Virtalähde: sisäänrakennettu 3,7 V: n ladattava 160 mA: n litiumakku, akun kesto noin 90--120 minuuttia. Lataus tietokoneeseen liitetyn USB-kaapelin avulla.

!!! Myyjä ei ole vastuussa näiden tuotteiden väärinkäytöstä laittomiin tarkoituksiin. Ennen käyttöä on tärkeää tutustua olosuhteisiin (oikeat, tekniset määräykset, ilmoitukset jne.) Maassa tapahtuvaa käyttöä varten !!!

Keskustelu tuotteesta (3)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Dia

Kamerakysymykset

Diana vastaa

Hyvää päivää!
Haluaisin kysyä, voin lähettää vain kuvia, joten minne lähetit kuvat taivasvideosta? sähköpostiin vai jonnekin muualle? ja se on automaattinen? Voinko siis käyttää virtapankkia niin, että kamera toimii 6 tuntia ilman taukoa? Riittääkö 50 astetta, jotta hän voi ottaa valokuvan paperista testin yhteydessä? Joten kuinka yhdistän sen iPhoneeni? Onko kamerassa bluetooth?
Kiitos!

Käännetty kielestä: cs
0
Ywe

TIEDOT

Yweta vastaa

Hyvää päivää, haluan kysyä, onko mahdollista ripustaa tämä nappikamera ja tallentaa huone. Tallentaako kamera kaiken, mitä huoneessa tapahtuu, ja voidaanko kaikki toistaa viikossa? No kiitos

Käännetty kielestä: sk
Cool Mania

Painikekamera, jossa 4 Gt - MP900

Pavel Kováčik vastaa

Hyvää päivää,
Kameran skannauskulma on noin 50° ja akun käyttöikä on noin 2 tuntia. Kamerassa on myös sisäänrakennettu 4 Gt:n muisti, johon mahtuu noin 1-2 tuntia tallennusta. Sinun tarpeisiisi suosittelen katsomaan tätä kameraa https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, tämä kamera voi kytkettävä myös pysyvään virransyöttöön. Joko pistorasiasta tai ulkoisella akulla (virtapankki). Koska kamerassa on sisäänrakennettu Wi-Fi, voit seurata kameraa etänä Internetin kautta tai käyttämällä jotain ohjelmistoa, kamera voi tallentaa tallenteita suoraan tietokoneellesi, eikä muistikortin kapasiteetti rajoita sinua, tai voit käyttää liikkeentunnistustoimintoa ja tallentaa tallenteita vain liikkeestä kameran edessä.

Käännetty kielestä: sk
Jen

kamerapainike

Jenny vastaa

Onko kamerassa suora lähetys?

Käännetty kielestä: de
0
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä