Spy-kuuloke - Induktiosilmukka 9 V: n paristolla

Koodi: 09-006
82,50 U$ Hinta ilman ALV: 68,75 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Spy-kuuloke - Induktiosilmukka 9 V: n paristolla, jonka voit ostaa verkkokaupastamme. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Spy-kuuloke - Induktiosilmukka 9 V: n paristolla - kaikki tietävät tilanteesi elämässäsi, kun arvostaisit, että joku voisi neuvoa tai auttaa sinua vaikeissa tilanteissa ilman, että kukaan tietää siitä. Se on tarkoitettu opiskelijoille testauksen aikana, tentit, kauppiaat liiketapaamisten aikana ja muihin tilanteisiin

Näkymätön vakoojakuuloke Agent 008 on vallankumouksellinen laite, jonka avulla voit muodostaa yhteyden jonkun kanssa matkapuhelimellasi tai radiopuhelimillasi, mutta kukaan ei tiedä siitä. Periaate on melko yksinkertainen, aseta vain langaton vakoojakuuloke korvaan, joka on pienillä kooillaan lähes näkymätön, ripusta induktiosilmukka kaulaan, jonka kautta signaali induktiivisesti välittyy langattomasti kuulokkeeseen, jossa signaali muunnetaan ääneksi . Induktiosilmukka on kytkettävä kaapelin kautta matkapuhelimeesi kuulokeliitännän kautta. Puhelimen äänenvoimakkuus on tarpeen asettaa maksimiin. Samanaikaisesti sinun on käytettävä 2x 9V paristoa signaalin tehokkaaseen siirtämiseen vakoojakuulokkeeseen.

Suosittelemme asiakkaille, että he eivät osta halpoja vakoojakuulokkeiden huonolaatuisia jäljitelmiä vahvistamattomien myyjien kautta.

Vakoojakuulokkeen takuu - 24 kuukautta. Asiantuntijaneuvonta ja -palvelu.

Spy-kuulokkeet on muotoiltu sopimaan tärykalvoon - olemaan huomaamaton. Se on valmistettu myrkyttömästä materiaalista. Näkymätön vakoojakuuloke Agent 008 myytävänä edulliseen hintaan, jonka voit ostaa verkkokaupastamme. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

näkymätön vakoojakuuloke

Spy-kuulokkeen ominaisuudet
• Ammattimainen muotoilu, erinomainen äänenlaatu
• Ergonominen muotoilu, mukava käsitellä
• Akku: 1,55 V (SR 416SW 337) Akun kesto jopa 5 tuntia
• Mitat: 3x5x7mm
• Työskentelytaajuus: kaikki taajuudet


Spy-kuuloketarvikkeet
- Vakoojakuuloke
- Akku: 1,55 V
- ulkoinen mikrofoni
- Induktiosilmukka kaulassa
- Jack-liitin matkapuhelimelle
- Manuaalinen englannin kielellä
- Tarvitaan 2 kpl 9 V: n paristoja (ei sisälly toimitukseen)

vakoojakuuloke

Miksi ostaa vakoojatekniikkaa kaupastamme?

Olemme vakoojatekniikan suora maahantuoja ja jakelija, jolla on vuosien kokemus. Tuotteiden käsittelyä ja parantamista koskevat vaatimukset neuvomme suoraan tuottajan kanssa. Jokainen myyntiin sisällytetty tuote läpäisee pääsyn laadunvalvonnan ja vasta sen jälkeen on luokiteltu vakoojatuotteidemme tarjoukseen.

Testimme osoittavat, että myydyt tekniikkamme ovat tehokkaampia ja niiden käyttöikä on pidempi kuin kilpailevilla tuotteilla. Odottamattomien teknisten ongelmien yhteydessä yritämme ratkaista tilanteen kiireellisesti kohti asiakastyytyväisyyttä.

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (1)

30%
30%
Denis

Kokea

Kaulan ympärillä olevan kuparikaapelin on oltava liian lähellä korvaa (tai siinä olevaa kuuloketta), jotta se voi kuulla äänen, se ei ole rahan arvoista
Käännetty kielestä: sk