Spy-kuuloke Agent 007 + Bluetooth-kynä

Koodi: 09-009
165,00 U$ Hinta ilman ALV: 137,50 U$
loppuunmyyty Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Tätä tuotetta ei ole enää saatavilla.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank

Vakoojakuuloke Bluetooth-kynällä myytävänä. Voit ostaa verkkokaupastamme kohtuulliseen hintaan. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Kaikki tietävät tilanteesi elämässäsi, jolloin arvostaisit, että voit neuvotella jonkun kanssa, pyytää apua vaikeissa tilanteissa, eikä kukaan tiedä siitä. Se on tarkoitettu opiskelijoille testauksen aikana, kauppiaiden kokouksiin ja muihin tilanteisiin.

Spy-kuuloke Agent 007 Bluetooth-kynällä on vallankumouksellinen laite, jonka avulla voit muodostaa yhteyden jonkun kanssa matkapuhelimen tai radion kautta, mutta kukaan ei tiedä siitä. Periaate on melko yksinkertainen, riittää, että asetat wireles-vakoojakuulokkeen korvaan, ja sen pienen koon ansiosta ei todellakaan näy, ja käyttää erityisesti suunniteltuja Bluetooth-kynää , jonka kautta signaali lähetetään langattomasti korvaan, ja sitten sgnal muunnetaan ääneksi. Induktioloimi on välttämätön, jotta voit muodostaa yhteyden matkapuhelimeesi (kaapelin kautta). Puhelujen äänenvoimakkuus on asetettava maksimi.

Spy-kuuloke on suunniteltu sopimaan tarkalleen korvaan - se tarkoittaa, että ne ovat täysin huomaamattomia. Se on valmistettu viallisesta materiaalista. Langaton vakoojakuuloke - myytävänä Bluetooth-kynällä, voit ostaa verkkokaupastamme edulliseen hintaan. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

langaton kuuloke


Spy-kuulokkeen ominaisuudet
• Ammattimainen muotoilu, erinomainen äänenlaatu
• Ergonominen muotoilu, mukava käsittely
• Akku: 1,55 V (337 SR 416SW) Akun kesto jopa 5 tuntia
• Mitat: 3x5x7mm
• Työskentelytaajuus: kaikki taajuudet


Spy-kuulokkeen lisävarusteet
Spy-kuuloke Agentti 007
- Bluetooth-kynä
- Bluetooth-sovitin kynän lataamiseen

langattomat kuulokkeet

!!! Myyjä ei ole vastuussa näiden tuotteiden väärinkäytöstä laittomiin tarkoituksiin. Ennen käyttöä on tärkeää tutustua olosuhteisiin (oikeat, tekniset määräykset, ilmoitukset jne.) Maassa tapahtuvaa käyttöä varten !!!

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä