Langaton näkymätön kuuloke Agent 008 + Bluetooth-kello

Koodi: 09-008
220,00 U$ Hinta ilman ALV: 183,34 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Agentti 008 + Bluetooth Watch - näkymättömät langattomat kuulokkeet - vakoojakuulokkeiden uusin versio, korkealaatuisempi signaalinsiirto (vähentynyt kohina ja parempi kuulettavuus) ja Bluettoth-signaalin kantama jopa 35 cm. Tällä hetkellä parasta laatua oleva vakoojakuuloke

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Agentti 008 + Bluetooth Watch - näkymättömät langattomat kuulokkeet - vakoojakuulokkeiden uusin versio, korkealaatuisempi signaalinsiirto (vähentynyt kohina ja parempi kuulettavuus) ja Bluettoth-signaalialue jopa 35 cm Tällä hetkellä markkinoiden paras laatu vakoojakuuloke.

Kaikki tietävät tilanteesi elämässäsi, jolloin arvostaisit jonkun antavan sinulle neuvoja tai apua vaikeissa tilanteissa ja että kukaan ei tietäisi siitä. Se sopii opiskelijoille testien aikana, kauppiaille liikeneuvotteluissa ja muissa tilanteissa.

Uusi Spy-kuuloke Agent 008, jossa on Bluetooth-kello, on vallankumouksellinen laite, jonka avulla voit muodostaa yhteyden jonkun kanssa matkapuhelimen tai radion kautta, eikä kukaan tiedä siitä. Periaate on melko yksinkertainen, vain työnnä korvaan langaton vakoojakuuloke, joka pienistä mitoistaan ​​ei ole näkyvissä, ja käytä erityisesti muunnettua Bluetooth-kelloa , ja kellon kautta signaali lähetetään matkapuhelimesta vakoojakuulokkeeseen. Puhelujen äänenvoimakkuus on asetettava maksimi. Mikrofoni sijaitsee kellossa.

Suosittelemme, että asiakkaat eivät osta halpoja Micro Wireless -näkymättömien kuulokkeiden jäljitelmiä vahvistamattomien myyjien kautta.

Takaamme - 24 kuukauden takuu. Ammattitaitoinen neuvonta ja palvelu.

vakooja bluetooth-kello

Uusin malli mikro-vakoojakuuloke Agent 008: sta yhdessä Bluetooth-kellon kanssa.

Spy-kuulokkeet on muotoiltu sopimaan tarkalleen tärykalvoon - joten ne eivät ole havaittavissa . Se on valmistettu myrkyttömästä materiaalista. Spy langaton nappikuuloke bluetooth-kellolla myytävänä edulliseen hintaan, jonka voit ostaa verkkokaupastamme. Katsokaa tarjouksemme ja selvittää, mitä etsiä.

mikrokorvakello kellolla


Spy-kuulokkeen ominaisuudet
• Ammattimainen muotoilu, erinomainen äänenlaatu
• Ergonominen muotoilu, mukava käsitellä
• Akku:
1,55 V (337 SR 416SW), käyttöikä jopa 5 tuntia
• Mitat: 3x5x7mm
• Työskentelytaajuus: kaikki taajuudet


Langattoman vakoojakuulokkeen lisävarusteet
Spy-kuuloke Agentti 008
- Bluetooth-kello
- Bluetooth-sovitin kellon lataamiseen

näkymätön kuuloke

!!! Myyjä ei ole vastuussa näiden tuotteiden väärinkäytöstä laittomiin tarkoituksiin. Ennen käyttöä on tärkeää tuntea olosuhteet (oikeat, tekniset määräykset, julistukset jne.), Jotka koskevat maan tuotteiden käyttöä !!!

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä