GSM RF -vikailmaisin

Koodi: 09-003
52,80 U$ Hinta ilman ALV: 44,00 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Myytävänä GSM-virheenilmaisin, jonka voit ostaa verkkokaupastamme kohtuulliseen hintaan. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

GMS RF -vikailmaisin on laite, joka toimii GSM-ilmaisimena, olipa kyseessä sitten vikoja tai mikä tahansa langaton signaali kotona, toimistossa tai muissa paikoissa.

Tämä erityisesti suunniteltu laite selvittää myös, jos matkapuhelinta ei ole viritetty. Jos laite ottaa vastaan lähetyssignaalin, se alkaa viheltää tai värisemään ja vihreät LED-valot syttyvät loistamaan signaalin voimakkuuden mukaan.

GSM-ilmaisin toimii kaikilla GSM-taajuuksilla, mukaan lukien langattomat kamerat. Löydät helposti, puhuuko joku alueellasi puhelimessa vai onko puhelintasi jonkun manipuloitu. Vilkuttamisen, viheltämisen tai värisemisen on oltava jatkuvaa vähintään vähintään minuutin ajan, ja on moraalitonta varmaa, että puhelimesi kautta lähetetään dataa tai äänisignaalia. Laite voi havaita ongelmia havaita langattomia kameroita, kuunteluvikoja tai muita langattomia laitteita. Myytävänä oleva GSM-ilmaisin, jonka voit ostaa verkkokaupastamme kohtuulliseen hintaan. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

gsm detektor

Laite tukee myös kuulokkeiden kytkemistä siltä varalta, että joudut suorittamaan hiljaisen tunnistuksen, se tarkoittaa ilman ääntä. GSM-signaalin tunnistusalue on enintään 10 M (riippuen havaitun GSM-signaalin voimakkuudesta).

Taajuusalue: 860–965 MHz (GSM); 1805 - 1880 MHz (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! Myyjä ei ole vastuussa näiden tuotteiden väärinkäytöstä laittomiin tarkoituksiin. Ennen käyttöä on tärkeää tutustua olosuhteisiin (oikeat, tekniset määräykset, ilmoitukset jne.) Maassa tapahtuvaa käyttöä varten !!!

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä