GSM-kynän ilmaisin virheistä

Koodi: 09-002
48,40 U$ Hinta ilman ALV: 40,34 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Myytävänä oleva vikojen GSM-kynänilmaisin edulliseen hintaan, jonka voit ostaa verkkokaupastamme. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Se on kynä, joka toimii GSM-ilmaisimena riippumatta siitä, ovatko virheet tai langattomat signaalit kotona, toimistossa tai muualla. Tämä erityisesti suunniteltu kynä selvittää myös, onko matkapuhelimesi viallinen. Jos kynä sieppaa lähetyssignaalin, keltainen LED alkaa vilkkua (loistaa).

Tämä laite toimii kaikilla GSM-taajuuksilla, mukaan lukien langattomat kamerat. Löydät helposti, puhuuko joku alueellasi puhelimessa vai onko puhelintasi jonkun manipuloitu. Vilkkumisen on oltava jatkuvaa vähintään vähintään minuutin ajan, ja on turhaa varmaa, että puhelimesi kautta lähetetään dataa tai äänisignaalia.

gsm detektor ploštíc pero

Langaton GSM- kynänilmaisin havaitsee 900/1200/1300 ja 2400/2600 / 3000MHz taajuudet. Tunnistaa langattomat signaalit 10 metrin säteellä. Yksityisyytesi on jo suojattu, mikään ei yllätä sinua. Kynässä on myös UV-valo setelien tarkastusta varten. Mitä enemmän lähestyt VF-signaalia, värillinen valo on vahvempi. Myytävänä oleva vikojen GSM-kynänilmaisin, voit ostaa verkkokaupastamme hyväksyttävällä hinnalla. Katso tarjouksemme ja löydä etsimäsi.


Erittely GSM-kennotunnistin vikoista:

1. akku: 4,5 V, käyttäen LR-44 x 3 kpl (mukana)
2.Detective Output: LED vilkkuu (lampun väri LED)
3.Detektiivinen induktio Titul: 100MHz ~ 3GHz (laite myös takaa alle 900MHz: n taajuuden, mutta lähettimen on oltava vähintään 200 mA: n säteilyteho)
4. työkulutus: 30uA
5. vilkkuva LED-virta: 1mA
6. käyttöohjeet
7. ilmaisimen mitat: 146x10 mm Φ. kompakti koko
8. pakkauksen mitat: 178x38x18mm kompakti koko

!!! Myyjä ei ole vastuussa näiden tuotteiden väärinkäytöstä laittomiin tarkoituksiin. Ennen käyttöä on tärkeää tutustua olosuhteisiin (oikeat, tekniset määräykset, ilmoitukset jne.) Maassa tapahtuvaa käyttöä varten !!!

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä