Ammattimainen kannettava langaton vakoojien ilmaisin

Koodi: 09-034
141,90 U$ Hinta ilman ALV: 118,25 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Ammattimainen kannettava langaton vakoojailmaisin (video ja ääni), erinomainen tietoturvatyökalu yksityisyyden ja turvallisuuden suojaamiseen

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Ammattimainen kannettava langaton vakoojailmaisin (video ja ääni), erinomainen tietoturvatyökalu yksityisyyden ja turvallisuuden suojaamiseen. Varmista, ettei kukaan seuraa sinua, kukaan ei yritä päästä salaisiin tietoihin, jotka voivat vahingoittaa sinua. Uusin vakoojailmaisin havaitsee virhelähteet, piilotetut kamerat ja muut vakoojalaitteet.

vakoojaanturi

Langattomassa vakoojailmaisimessa käytetyn tekniikan avulla voit tunnistaa kaikki ansat. Ohjaus on erittäin helppoa , vain käännä painiketta ja ilmaisin aloittaa toimintansa. Hetken kuluttua se paljastaa kaikki radioaaltojen perusteella toimivat laitteet. Suurempaa hakutarkkuutta varten ilmaisin on hienosäätö ja kymmenen LED-ilmaisimen näyttö, jotka osoittavat, kuinka kaukana olet lähteestä.

bezdrotovy Plošticová -ilmaisin

Tuotetiedot:

Taajuus: 1 MHZ-8000 MHZ, perustunnistusalue 20 MHz, 6000 MHz
Vastuualue: 10-20 m
Ilmaisutila: 10 asteen LED-pylväskaavio (lisääntyvällä hälytysäänellä)
Virtalähde: 9 V paristo (mukana)
Käyttöaika: 120 minuuttia
Päätuotteen mitat: 120x62x23mm (PxLxK)

Paketinsisältö:

  • Spy-tunnistin
  • Akku
  • Antenni
  • Manuaalinen

Miksi ostaa vakoojatekniikkaa meiltä?

Olemme vakoojatekniikan suora maahantuoja ja jakelija, jolla on vuosien kokemus. Tarjoamiemme tuotteiden käsittelyä ja jalostamista koskevat vaatimukset neuvomme suoraan valmistajan kanssa. Jokaisen myyntiin sisällytettävän tuotteen on läpäistävä sisäänkäynnin laadunvalvonta, ja vasta sitten se sisältyy vakoojatuotevalikoimaamme.

Testimme osoittavat, että myymme tekniikkaa, joka on tehokkaampaa ja pidempää käyttöikää verrattuna kilpaileviin tuotteisiin. Odottamattomien teknisten ongelmien yhteydessä yritämme ratkaista tilanteen mahdollisimman nopeasti kohti asiakastyytyväisyyttä.

!!! Myyjä ei ole vastuussa näiden tuotteiden väärinkäytöstä laittomiin tarkoituksiin. Ennen käyttöä on tärkeää tutustua olosuhteisiin (oikeat, tekniset määräykset, ilmoitukset jne.) Maassa tapahtuvaa käyttöä varten !!!

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä