Kodinturva langaton 360 ° Full HD -kamera + WiFi

Koodi: 52-007
U$186.00 Hinta ilman ALV: U$155.00
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
+

Kodinturvallisuus langaton 360 ° Full HD -kamera + WiFi on innovatiivinen minikamera liiketunnistuksella ja kalanäkymällä.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Kodinsuojaus langaton 360 ° Full HD -kamera + WiFi on innovatiivinen minikamera liiketunnistimella ja kalansilmätoiminnolla, joka takaa kotisi valvonnan. Kaksinkertaisen laadukkaan 220 ° optiikan ansiosta se luo kalanäkymän ja voi valvoa huoneiden välillä. Ei kuolleita pisteitä, mutta noin 100 m2: n koko tila peitetään täydellisesti, joten sinulla on kaikki hallittavissa. Tällaiseen laajaan kattavuuteen tarvitset vähintään 4 yleistä kameraa, mutta 360 ° panoraamakameramme ansiosta säästät paljon rahaa.

turvallisuus panoraama mini kamera

Kamera tukee WiFi-yhteyttä , mikä mahdollistaa helpon asennuksen seinälle tai kattoon ja kyvyn hallita matkapuhelinta. Lataa vain mobiilisovelluksesi (iOS, Android) älypuhelimeesi, pariliitä molemmat laitteet ja aloita kuvan katselua reaaliajassa. Turvakamera voidaan liittää kotireitittimeen WiFi: n tai Hot Spotin kautta, jolloin voit katsella kuvaa missä ja milloin tahansa matkapuhelimesi avulla. Ammuntakamerakuvaa voidaan säätää liu'uttamalla sormea älypuhelimella, jotta voit asettaa ihanteellisen katselukulman, joka tekee panoraamakamerasta ihanteellisen vartijan sisäkäyttöön.

panoraama wifi kameraponoramaticka bezdrotova kamera

Panoraamakamerassa on myös liiketunnistustoiminto, joka aloittaa tallennuksen, kun liikettä avaruudessa havaitaan. Hieno ominaisuus, jonka ansiosta et menetä mitään tärkeää kuvaa, koska vain toiminnon aikana otettavat kuvat otetaan. Kameralla ei ole ongelmia huonossa valaistuksessa tai edes pimeässä infrapuna-LED-valon vuoksi. Kamera tarjoaa myös kaksisuuntaisen tiedonsiirron, koska siinä on sisäänrakennettu erittäin herkkä mikrofoni ja kaiutin. Kuvan katselun aikana voit kuunnella ja puhua vauvallesi tai lemmikkisi kanssa, kun olet töissä. Siepatut tietueet käyvät läpi H.264-pakkauksen tiedostokoon pienentämiseksi ja tallennetaan sitten micro SD-kortille, jota tuetaan enintään 32 Gt (ei sisälly toimitukseen).

Ominaisuudet:

plus Full HD Reaaliaikainen video
plus Kaksisuuntainen viestintä
plus Liikkeentunnistus
plus WiFi-yhteys
plus Infrapuna-visio

Tekniset tiedot:

Sensori: Sony IMX323 x2 (2 MPx x2)
Katselukulma: 220 ° x2
Videoformaatti: H.264
Suurin resoluutio: 1920x1080 15 kuvaa sekunnissa
Internet: 2,4 G WiFi
Videon tarkkuus: HD 1280x960
Ääni: Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin
Järjestelmätuki: iOS 6.0 tai uudempi, Android 4.0 tai uudempi.
Mitat (L) 43 mm x (K) 82,5 mm (S) 43 mm

Sisältöpaketti:

1x panoraamakamera
1x USB-kaapeli
1x käyttöopas

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä