Siirrettävä pidike autoon - Automaattinen langaton Qi + infrapunasensori ja 360 ° kääntyvä tyyny

Koodi: 71-021
64,90 U$ Hinta ilman ALV: 54,09 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Autopuhelimen pidike - automaattinen langaton Qi + infrapunasensori ja 360 ° kääntyvä tyyny. Älypuhelimen pidike, johon voit sijoittaa matkapuhelimesi turvallisesti.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Autopuhelimen pidike - automaattinen langaton Qi + infrapunatunnistin ja 360 ° kääntyvä tyyny. Älypuhelimen pidike, johon voit sijoittaa matkapuhelimesi turvallisesti. Tämä matkapuhelimen latausteline tukee Qi-pikalataustekniikkaa, joka on suunniteltu erityisesti uuden sukupolven älypuhelinten käyttäjille. Liitä vain toimitettu C-tyypin USB-kaapeli autotelineen latausporttiin (pidikkeen pohjassa), ja pitovarret aktivoituvat automaattisesti, ja ne tarttuvat matkapuhelimeen tiukasti. Kun laite (puhelin) on asetettu latauspinnalle, lataus alkaa välittömästi. Automaattisen infrapunaskannaustekniikan avulla voit asettaa älypuhelimen helposti pidikkeeseen yhdellä käden liikkeellä ja antaa sen ladata.

Automaattinen matkapuhelimen pidike autossa

Autopuhelimen pidike

Monissa autoissa on nyt sisäänrakennetut USB-portit, jotka mahdollistavat autolatauksen, mutta tällainen ratkaisu ei välttämättä ole täydellinen, koska lataus on usein hidasta ja hankalaa. Siksi haltijan lisääminen langattomaan auton lataamiseen on niin tärkeää, koska se voi tarjota tehokkaan ja kätevän latauksen. Tämä autossa olevien matkapuhelinten langattoman latauksen pidike on yleinen ratkaisu älypuhelimille ja se on suunniteltu parantamaan ajokokemusta turvallisesti. Käytä vain teleskooppivarren kantamaa, voimaa ja vakautta löytääksesi ihanteellisen sijainnin älypuhelimellesi.

Siirrettävä autoteline - Automaattinen XMount

Monille autonomistajille puhelimen pidin autossa on välttämätön lisävaruste turvalliseen ajamiseen ja mukavaan ajamiseen. Laadukas autoteline auttaa parantamaan ajokokemustasi ja tekemään siitä mukavamman. Tämä automaattinen autoteline on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkä puhelimen pidike. Tämä automaattinen autoteline matkapuhelinten langattomaan lataamiseen yhdistää upean muotoilun ja tehokkaat toiminnot . Auton ajaminen vie uudelle tasolle. Ei tarvitse viettää aikaa pitimen säätämiseen ja puhelimen asettamiseen manuaalisesti. Voit aloittaa lataamisen sekunnissa ja keskittyä ajamiseen.

Älypuhelimen pidike laturilla - LEXUMA XGERM

Älypuhelimen pidike

Qi-langaton latausominaisuus on suunniteltu erityisesti uuden sukupolven älypuhelinten käyttäjille. Voit aloittaa lataamisen sekunnissa ja keskittyä ajamiseen. Auton lämpötila kesällä voi olla jopa 60 astetta. Jopa korkeissa lämpötiloissa Xmount kiinnitetään kojelautaan tiukasti istuvalla polypropeenityynyllä . Tämä PP-tyyny voi tarttua kojelautaan jopa erittäin korkeissa ajoneuvolämpötiloissa, ja sen ansiosta Xmount kiinnittyy tukevasti myös korkeissa lämpötiloissa.

Autoteline langattomalla latauksella

kannettava autoteline

Autossa oleva langaton autolaturi on yksi myydyimmistä autolisävarusteista Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Huippuluokan tekniikoilla , kuten nopealla Qi-latausalueella , infrapunatunnistimella ja tehokkaalla puhelimen pidikkeellä , tämä automaattinen autoteline on välttämätön lisävaruste autoillesi. Voit nauttia mukavimmasta ajokokemuksesta, jonka olet koskaan kokenut. On syytä huomata, että pidikkeen pitovarret tunnistavat puhelimesi koon automaattisesti ja säätävät varsien leveyttä pitääkseen puhelinta. Tukivarret pystyvät pitämään tukevasti kiinni kaikenkokoisia puhelimia, jotka ovat saatavilla markkinoilla.

3 in 1 -ratkaisu - monitoimipidike

Kiinnitetty matkapuhelimen pidin tuulilasiin, kojelautaan tai ilmanvaihtoon - Qi-pikalatauksella

auton pidikkeen infrapunatunnistin

360 asteen kierto

Täysi 360 asteen kierto antaa sinulle parhaan katselukulman

Autopidikkeen 360 asteen kierto

Infrapuna-anturi

Automaattisen infrapunaskannaustekniikan avulla voit asettaa älypuhelimen helposti pidikkeeseen yhdellä käden liikkeellä ja antaa sen ladata.

infrapunatunnistin - langaton pidike älypuhelimelle

Kätevä käsittely

Voit tarkistaa Google Mapin, saapuvat puhelut ja viestit helpommin

autoteline matkapuhelimelle automaattinen

Yhteensopivuus

Pidike on yhteensopiva erityyppisten tuuletusaukkojen kanssa (ilmanvaihto)

matkapuhelimen pidin tuuletusaukkoja varten - yhteensopivuus

Valmistettu erinomaisista materiaaleista ja käyttäen huipputeknologiaa

langaton pidike autossa

Langaton autolaturi:
1. Pidikevarsien avaaminen / sulkeminen automaattisella infrapunatunnistintekniikalla - älypuhelin latautuu automaattisesti, kun se asetetaan pidikkeeseen
2. Kosketuspainike helpottaa älypuhelimen irrotusta pidikkeestä yhdellä sormella - takaa mukavuuden ja turvallisen ajon
3. Toimii kaikkien älypuhelinten kanssa, joissa on langaton Qi-lataus
4. Laaja yhteensopivuus - sopii useimmille matkapuhelimille
5. Vakaa liitäntä - PP (polypropeeni) -tyyny on sovitettu turvalliseen kiinnitykseen. Vaikka ajoneuvon lämpötila olisi korkea, Xmount-pidike ei putoa helposti.
6. Ilmaisimet: Punainen LED-valo - Valmiustilassa, Sininen LED-valo - Lataus

Tekniset tiedot:

Väri musta
USB-portti: USB-TYPE C
Sertifikaatti: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Teho: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Tukee Qi-lataus- / infrapunatunnistinta / 360 asteen kiertämistä
Lähtö: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Mitat 126 x 70 x 21 mm
Paino: 100 g

Paketinsisältö:

1x autopuhelimen pidike
1x imukuppi 360 ° kääntyvä pidike kojelautaan / tuulilasiin
1x auton tuuletusteline (tuuletusaukot)
1x USB-kaapeli tyyppi C

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä