Mikroaaltohöyrypesuri hauskan LADY-hahmon muodossa

Koodi: 11-524
9,90 U$ 4,40 U$ Hinta ilman ALV: 3,66 U$
loppuunmyyty Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Tätä tuotetta ei ole enää saatavilla.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank

Hauskan LADY-hahmon muotoinen mikroaaltouunihöyrypesuri on täydellinen työkalu mikroaaltouunisi täydelliseen puhdistamiseen.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Hauskan LADY-hahmon muotoinen mikroaaltouunihöyrypesuri on täydellinen työkalu mikroaaltouunisi täydelliseen puhdistamiseen. Lisää vain vettä säiliöön ja käynnistä mikroaaltouuni 5–8 minuutiksi maksimiteholla. Katso höyryn nousevan pienen hahmon päästä, kun se kirjaimellisesti kuumenee vihasta. Höyry tekee mikroaaltouunin myöhemmästä puhdistamisesta todella helppoa. Höyrypesuri on hieno keksintö, joka ei ainoastaan puhdista mikroaaltouunia täydellisesti, vaan myös näyttää hyvältä. Se sopii myös käytännölliseksi lahjaksi.

Mikroaaltouunin puhdistusaine LADY höyryllä

Mikroaaltouunin puhdistusaine LADY höyryllä

Puhdistaa rasvasta, rasvasta ja muista epäpuhtauksista

Mikroaaltouuni on käytössä lähes jokaisessa kodissa. Kukaan ei pidä hänen pesustaan. Se voi väsyttää meidät ja viedä varsinkin paljon aikaa. Tätä erinomaista keksintöä arvostavat ehdottomasti kaikki. Mikroaaltouunin pesu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Vihainen äiti vapauttaa höyryä, jonka ansiosta hän puhdistaa mikroaaltouunin rasvasta, rasvasta ja muista epäpuhtauksista. Lika liukenee helposti ja lisätty etikka eliminoi täydellisesti bakteerit.

vihainen äiti mikroaaltouunin höyryllä puhdistamisesta

Yksinkertainen toiminta

Siksi mikroaaltouunin höyrypesuri on oikea työkalu, joka vapauttaa höyryä käynnistyksen jälkeen ja puhdistaa mikroaaltouunin rasvasta, rasvasta ja muista epäpuhtauksista. Kun käytät, kaada vain etikkaa ja vettä mittakuppiin ja laita figuuri mikroaaltouuniin. Sitten käynnistät mikroaaltouunin ja puhdistus voi alkaa. Kun hahmo vapauttaa kaiken höyryn, avaa mikroaaltouuni ja pyyhi se kuivalla liinalla. Lika liukenee ja jos lisäät veteen etikkaa, poistat bakteerit. Se on puhdas ja valmis lämmittämään seuraavan lounaan tai illallisen.

Tekniset tiedot:

  • Se on hauska lahja
  • Se on helppokäyttöinen ja tehokas
  • Materiaalit: ABS
  • Tuotteen mitat: 11 x 8,5 x 13,5 cm
  • Paino: 90 grammaa


Paketinsisältö:

1x mikroaaltouunin höyrypesuri

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä