Hampulikone - Nostalgia RETRO -karamellilankakone

Koodi: 11-544
64,90 U$ 49,50 U$ Hinta ilman ALV: 41,25 U$
loppuunmyyty Valitettavasti tämä tuote on loppuunmyyty. Tätä tuotetta ei ole enää saatavilla.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank

Hampulikone - Nostalgia RETRO karkkilankakone kotona. Sokerisella hattakoneella voit nauttia hattareista kuin huvipuistossa.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Hampulikone - Nostalgia RETRO karkkilankakone kotona. Sokerisella hattakoneella voit nauttia hattareista kuin huvipuistossa tai muissa juhlissa. Pienellä koneella, jossa on nostalginen retromuotoilu ja erittäin helppokäyttöinen , voit valmistaa hattara mukavasti kotonasi. Tämä korvaamaton hattarakone on paras katseenvangitsija lasten synttäreissä ja kesäjuhlissa.

Retro-design - hattarakone kotiin

Sokerin valmistaminen ei maksa paljon, mutta se on lapsillesi arvokkaampaa kuin uskotkaan. Lapset nauttivat siitä vieraillessaan eläintarhassa, huvipuistoissa tai festivaaleilla. Jos haluat tehdä perhejuhlista tai lasten syntymäpäivistä hauskempaa hattaralla, hanki tämä hattarakone kotiisi.

sokerikaramellikone puuvillaretrotyyliä

Retro hattarakonesuunnittelu

Sen lisäksi, että on mahdollista valmistaa hattaraa, valmistaja tekee vaikutuksen ensi silmäyksellä ulkonäöllään, kuin se olisi palannut 50-luvulta. Sen avulla voit valmistaa hattara sekä kidesokerista että erilaisista makeisista. Tämä tarjoaa sinulle värikkään, iloisen hattara. Lisäksi tuotanto on hauskaa ja ilahdutat sillä lapsia.

hattara kone

Yksinkertainen puuvillan valmistus

Hattarakone on erittäin helppokäyttöinen. Lisää vain sokeri, käynnistä kone ja kun sokerikuidut ovat muodostuneet, kääri ne puutikkujen ympärille. Jos haluat hattara värillisen, lisää vain muutama tippa elintarvikeväriä.

hattarakoneen retromuotoilu

Helppo puhdistaa ja säilyttää

Kone on erittäin kompakti ja irrotettava , joten se on helppo puhdistaa ja vie vähän tilaa. Sokerin mittakuppi sisältyy pakkaukseen. Jos haluat valmistaa hattara muutamassa minuutissa ja miellyttää lapsiasi, hattarakone yllättää sinut varmasti iloisesti.

Tekniset tiedot:

  • Se on helppo puhdistaa
  • Mukana EU-adapteri
  • Materiaali: ABS
  • Mitat: Ø 31 x 25 cm
  • Paino: 1,17 kg

Paketinsisältö:
1x hattarakone

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä