Valaistut joulukuusenvalot - LED Twinkly Strings - 100 kpl (20m) RGB + BT + Wi-Fi

Koodi: 78-074
97,90 U$ Hinta ilman ALV: 81,59 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Esivalaistu joulukuusenvaloketju - Ainutlaatuiset LED Twinkly Strings - 100 kpl (20 m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi IP44-suojauksella.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Esivalaistu joulukuusen valoketju - LED Twinkly Strings - 100 kpl (20m) RGB + Bluetooth + Wi-Fi. Älykkäät jouluvalot – Valot, joihin tulet rakastumaan. Nämä vallankumoukselliset LED-puuvalot tuovat koteihinsa ainutlaatuisen valokoristeen uusimmalla tekniikalla. LED-puuvaloja ohjataan mobiilisovelluksella , joka on yhteensopiva Androidin ja iOS :n kanssa.

Laitteet kommunikoivat keskenään langattomasti Wi-Fi:n ja Bluetoothin avulla . Voit liittää ja ohjata 10 Twinkly-valolaitetta kerralla tai 4000 LEDiä samalla valomotiivilla ja kuviolla. Voit luoda omia uskomattomia animaatioita, jotka täyttävät ja kirkastavat koko huoneen. Valaisimet on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön - IP44 suojaus . Tämä koko - 100 valoa sopii puille, joiden korkeus on 120 cm.

Puuvalot jouluksi - LED-älyvalot TWINKLY - 100kpl

vilkkuvat puuvalot

LED joulukuusi - TWINKLY valot - 100kpl

vilkkuva puun valaistusvilkkuvat joulukuusen valot

Twinkly Strings -jouluvalot koostuvat 100 kpl LED-valoista , jotka sopivat joulukuusen koristeluun. LED sijaitsee 8 cm:n välein kaapeleissa, jotka ovat mustaa ja vihreää - sulautumaan puuhun. RGB + W tarkoittaa , että LED - valot voivat tuottaa 16 miljoonan värin RGB - valon sävyyn . Voit säätää valon voimakkuutta ja tarkkaa väriä väriasteikosta. Tämä erikoisversio sisältää älykkään kodin integroinnin Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

Koristeesi voidaan luoda useista laitteista ja eri muodoista . Haluatko valoketjun seinälle, värillisen kehyksen ikkunoihin ja suuren joulukuusen keskelle huonetta? Ei ole ongelma! Luo oma kohtaus ja ohjaa sitä kerralla yhteisen valaistusteeman avulla.

jouluiset älykkäät hehkulamput

Joulukuusen LED-valot ohjataan mobiilisovelluksella Androidille ja iOS:lle

Edistyksellinen mobiilisovellus yhdistää älypuhelimesi laitteeseen ja voit ohjata sitä välittömästi. Sovellus itse kartoittaa valojen asettelun ja voit sitten helposti asettaa eri värin jokaiselle polttimolle tai lamppuryhmälle erikseen. Ohjaus on erittäin yksinkertaista, nopeaa ja intuitiivista . Sovelluksessa voit valita oletuskuvioista, ladata uusia kuvioita Internetistä verkkogalleriasta tai luoda omia teemoja ja tallentaa ne.

twinkly mobiilisovellus

Voit myös ohjata valon voimakkuutta, muutosnopeutta, väriä, sävyä, kirkkautta, kiertoa, sekoitusta ja paljon muuta. Ajastintoiminnon avulla voit asettaa valon syttymään ja sammumaan automaattisesti aikataulun mukaan. Soittolistatoiminnon avulla voit asettaa erityyppisiä teemoja kronologisessa järjestyksessä ja muuttaa niitä automaattisesti asetusten mukaan.

silmänräpäyssovellusvalojen ohjaus matkapuhelimellakaunein joulukuusiwifi led-nauha

Valinnaisen USB-laitteen MUSIC DONGLE avulla joulukuusi reagoi huoneessa soitettavaan musiikkiin, valo vaihtuu ja vaihtuu musiikin rytmiin asetettujen parametrien mukaan. Valittavissa on useita malleja ja teemoja "näyttö musiikin mukaan" -valintaa varten, joita voidaan muokata ja asettaa tarpeidesi mukaan. MUSICIN avulla voit myös nauttia videopeleistä, kokea uuden ulottuvuuden pelaaessasi pelejä! Vaihtelevat valot musiikin rytmissä, kun graafinen taajuuskorjain tanssii välittömästi jokaisessa juhlissa. USB-laite MUSIC on lisätuote, se on ostettava verkkokaupastamme.

silkkaa musiikkia

Ainutlaatuinen LED, jossa on kaikki kirkkaat sateenkaaren värit

led valonauhawifi led valot

Ominaisuudet:

plus 100 lediä
plus Ohjaus mobiilisovelluksen kautta
plus Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys
plus RGB valon värit
plus IP44 suojaus


Tekniset tiedot:

Diodien määrä: 100
Kestävyys: IP44
Diodin halkaisija: 4,3 mm
Yhteys: Wi-Fi, Bluetooth
Valoväli: 8 cm
LED-tyyppi: RGB hajallaan litteä
Kaapeli: musta-vihreä
Tulojännite: 240V
Lähtöjännite: 24V / 1,5A
Lampun käyttöikä: yli 30 000 tuntia


Paketinsisältö:

1x LED-lamput joulukuuseen 100 diodilla + ohjain
1x sovitin
1x manuaali

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä