Sovellushallittu joulukuusi SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 kpl RGB + W + BT + Wi-Fi

Koodi: 78-027
429,00 U$ Hinta ilman ALV: 357,50 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Sovellushallittu joulukuusi SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 kpl RGB + W + BT + Wi-Fi. Puu valoilla - valot, joita rakastat.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Sovellushallittu joulukuusi SMART 2,3m - LED Twinkly Tree - 400 kpl RGB + W + BT + Wi-Fi. Puu valoilla - valot, joita rakastat. Nämä vallankumoukselliset LED-puuvalot tuovat ainutlaatuisia valaistuskoristeita koteihimme uusinta tekniikkaa käyttäen. LED-puu - valoja ohjataan mobiilisovelluksella, joka on yhteensopiva Androidin ja iOS: n kanssa . Keinotekoinen puu koostuu kolmesta osasta, siinä on 78 oksaa ja valoa 11 rivissä, puun kokonaiskorkeus on 2,3 metriä.

LED Twinkly Tree Christmas - vie sanattomaksi

joulukuusi valoillakeinotekoinen hehkuva puuälykäs ohjattu joulukuusi

Laitteet kommunikoivat keskenään langattomasti Wi-Fi: n ja Bluetoothin avulla . Voit yhdistää ja hallita 10 Twinkly-valaistuslaitetta kerralla tai 4000 LED- valoa samalla näyttövalokuvalla ja -kuviolla. Voit luoda omia upeita animaatioita, jotka täyttävät ja kirkastavat koko huoneen. Valot on suunniteltu sisäkäyttöön - IP20-suoja .

Valopuu - älykäs LED-joulukuusi TWINKLY - 400kpl

Sovelluksen hallitsema joulukuusi

LED-joulukuusi - TWINKLY-valot - 400kpl

twinkly puu valaistus

Keinotekoinen puu koostuu kolmesta osasta, siinä on 78 oksaa ja valoa 11 rivissä - yhteensä 400 kappaletta LED-valoja . Kaapeli on väriltään mustanvihreä - yhdistettäväksi puun kanssa. RGB + W tarkoittaa, että LED- valot voivat tehdä RGB-valon sävyksi 16 miljoonaa väriä + W valkoista . Voit säätää valon voimakkuutta ja tarkkaa väriä väriskaalasta. Tämä erikoispainos sisältää älykkään kodin integroinnin Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

Koristeesi voidaan luoda useista laitteista ja eri muodoista . Haluatko kevyen ketjun seinälle, värillisen kehyksen ikkunoihin ja suuren joulukuusi keskellä huonetta? Ei ole ongelma! Luo oma näkymä ja hallitse sitä kerralla yhteisellä valaistusteemalla.

joulun älykkäät lamput

LED-valot - joulukuusi, jota ohjataan mobiilisovelluksella Androidille ja iOS: lle

Hienostunut mobiilisovellus yhdistää älypuhelimesi laitteeseen ja voit hallita sitä välittömästi. Sovellus itse kartoittaa valojen asettelun ja voit sitten helposti asettaa eri värin kullekin lampulle tai polttimoiden ryhmälle erikseen. Ohjaus on hyvin yksinkertaista, nopeaa ja intuitiivista . Sovelluksessa voit valita oletuskuvioita, ladata uusia malleja Internetistä online-galleriasta tai luoda omia teemoja ja tallentaa ne.

twinkly-mobiilisovellus

Voit myös hallita valon voimakkuutta, muutosnopeutta, väriä, sävyä, kirkkautta, kiertoa, sekoittamista ja muuta. Ajastintoiminto voit asettaa valon syttymään ja sammumaan automaattisesti mukaan aikataulu. Soittolistatoiminnon avulla voit asettaa erityyppisiä teemoja aikajärjestyksessä ja muuttaa niitä automaattisesti asetusten mukaan

twinkly-sovellusvalojen hallinta matkapuhelimen kauttakaunein joulukuusiwifi led-nauha

Lisävarusteena saatavan USB-laitteen MUSIC DONGLE avulla Cristmas reagoi huoneessa toistettuun musiikkiin, valo muuttuu ja siirtyy musiikin rytmiin asetettujen parametrien mukaan. "Musiikin esittäminen" -vaihtoehdon valitsemiseksi on olemassa useita malleja ja teemoja, joita voidaan muokata ja asettaa tarpeidesi mukaan. Musiikin rytmin vaihtuvat valot, kun graafinen taajuuskorjain tanssii välittömästi jokaisessa osapuolessa. USB-laite MUSIC on lisätuote, se on ostettava verkkokaupastamme.

twinkly musiikkia

Ainutlaatuinen LED-diodi uudella 4-kanavaisella arkkitehtuurilla, jolla on kaikki kirkkaat sateenkaaren värit ja täydellinen puhdas valkoinen väri

led-valonauhargb + w johtiled-lamput, joita ohjataan wifi-yhteyden kautta

Ominaisuudet:

plus 400 LEDiä
plus Hallinta mobiilisovelluksen kautta
plus Wi-Fi ja Bluetooth-yhteys
plus RGB + W-valo
plus Se koostuu 3 osasta


Erittely:

Malli: TWT400SPP-BEU
Puun korkeus: 2,3 metriä
Diodien lukumäärä: 400
Kestävyys: IP20
Diodin halkaisija: 5 mm
Yhteys: Wi-Fi, Bluetooth
LED-tyyppi: RGB + W matta + kirkas, suora
Kaapeli: mustanvihreä
Tulojännite: 240V
Lähtöjännite: 24V / 1,5A
Lampun käyttöikä: yli 30000 tuntia


Paketinsisältö:

1x joulukuusi 400 diodilla + ohjain
1x sovitin
1x käsikirja

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä