Älykäs LED-joulukuusi 3M - Twinkly Light Tree - 500 kpl RGB + W + BT + Wi-Fi

Koodi: 78-029
350,90 U$ Hinta ilman ALV: 292,41 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Älykäs LED-joulukuusi 3M - Twinkly Light Tree - 500 kpl RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobiiliohjattu - rakastat valoja.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Älykäs LED-joulukuusi 3M - Twinkly Light Tree - 500 kpl RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobiiliohjattu - rakastat valoja. Nämä vallankumoukselliset LED-puuvalot tuovat ainutlaatuisia valaistuskoristeita koteihimme uusinta tekniikkaa käyttäen. LED-puu - valoja ohjataan mobiilisovelluksella, joka on yhteensopiva Androidin ja iOS: n kanssa . LED-puu koostuu keskipalkista, jonka korkeus on 3 metriä, ja 500: sta LED-värillisestä RGB + W -diodista, jotka on venytetty ylhäältä alas, alaosan ympyrän halkaisija on 1,5 metriä, kaapelin väri on musta.

led-puu

Laitteet kommunikoivat keskenään langattomasti Wi-Fi: n ja Bluetoothin avulla . Voit yhdistää ja hallita 10 Twinkly-valaistuslaitetta kerralla tai 4000 LED- valoa samalla näyttövalokuvalla ja -kuviolla. Voit luoda omia upeita animaatioita, jotka täyttävät ja kirkastavat koko huonetta tai ulkoa. Valot on suunniteltu sisä- ja ulkokäyttöön - IP44-suoja .

twinkly kevyt puu

Valopuu - älykäs LED-joulukuusi TWINKLY - 500kpl

älykäs twinkly joulukuusi johti

RGB + W diodi tarkoittaa, että LED-valot voivat tehdä RGB valon sävy 16 miljoonaa väriä + W valkoinen. Voit säätää valon voimakkuutta ja tarkkaa väriä väriskaalasta. Tämä erikoispainos sisältää älykkään kodin integroinnin Google Assistantin ja Amazon Alexan kanssa.

Koristeesi voidaan luoda useista laitteista ja eri muodoista . Haluatko kevyen ketjun seinälle, värillisen kehyksen ikkunoihin ja suuren joulukuusi keskellä huonetta? Ei ole ongelma! Luo oma näkymä ja hallitse sitä kerralla yhteisellä valaistusteemalla.

joulun älykkäät lamput

LED-valot - joulukuusi, jota ohjataan mobiilisovelluksella Androidille ja iOS: lle

Hienostunut mobiilisovellus yhdistää älypuhelimesi laitteeseen ja voit hallita sitä välittömästi. Sovellus itse kartoittaa valojen asettelun ja voit sitten helposti asettaa eri värin kullekin lampulle tai polttimoiden ryhmälle erikseen. Ohjaus on hyvin yksinkertaista, nopeaa ja intuitiivista . Sovelluksessa voit valita oletuskuvioita, ladata uusia malleja Internetistä online-galleriasta tai luoda omia teemoja ja tallentaa ne.

twinkly-mobiilisovellus

Voit myös hallita valon voimakkuutta, muutosnopeutta, väriä, sävyä, kirkkautta, kiertoa, sekoittamista ja muuta. Ajastintoiminto voit asettaa valon syttymään ja sammumaan automaattisesti mukaan aikataulu. Soittolistatoiminnon avulla voit asettaa erityyppisiä teemoja aikajärjestyksessä ja muuttaa niitä automaattisesti asetusten mukaan

twinkly-sovellusvalojen hallinta matkapuhelimen kauttaLED-puun ohjaus

Nopea asennus ja helppo käyttö hienostuneen Twinkly-mobiilisovelluksen ansiosta

puuohjattu ohjaus mobiilisovelluksella

Lisävarusteena saatavan USB-laitteen MUSIC DONGLE avulla Cristmas-puu reagoi huoneessa toistettuun musiikkiin, valo muuttuu ja siirtyy musiikin rytmiin asetettujen parametrien mukaan. "Musiikin esittäminen" -vaihtoehdon valitsemiseksi on olemassa useita malleja ja teemoja, joita voidaan muokata ja asettaa tarpeidesi mukaan. Musiikin rytmin vaihtuvat valot, kun graafinen taajuuskorjain tanssii välittömästi jokaisessa osapuolessa. USB-laite MUSIC on lisätuote, se on ostettava verkkokaupastamme.

twinkly musiikkia

Ainutlaatuinen LED-diodi uudella 4-kanavaisella arkkitehtuurilla, jolla on kaikki kirkkaat sateenkaaren värit ja täydellinen puhdas valkoinen väri

led-valonauhargb + w johtiled-lamput, joita ohjataan wifi-yhteyden kautta

Ominaisuudet:

plus 500 LEDiä
plus Hallinta mobiilisovelluksen kautta
plus Wi-Fi ja Bluetooth-yhteys
plus RGB + W-valo
plus Korkeus 3 metriä
plus IP44-suojaus


Erittely:

Malli: TWP500SPP-BEU
Puun korkeus: 3 metriä
Diodien lukumäärä: 500
Vastus: IP44
Diodin halkaisija: 5 mm
Yhteys: Wi-Fi, Bluetooth
LED-tyyppi: RGB + W diffundoitu, matta
Kaapeli: musta
Tulojännite: 240V
Lähtöjännite: 24V / 1,5A
Lampun käyttöikä: yli 30000 tuntia


Paketinsisältö:

1x LED-puu 500 diodilla + ohjain
1x sovitin
1x käsikirja

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä