RGB-LED-juhlasit erilaisilla animaatioilla

Koodi: 27-029
196,90 U$ Hinta ilman ALV: 164,09 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

RGB LED -lasilasit erilaisilla animaatioilla - ohjelmoitavat LED-näyttölasit 68 värillisellä pikselillä. Sinusta tulee kävelyvalo.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

RGB LED -lasilasit erilaisilla animaatioilla - ohjelmoitavat LED-näyttölasit 68 värillisellä pikselillä Jos haluat olla huomion keskipisteessä ja haluat menestyä kaikkialla, usko vain, että nämä lasit ovat paras valinta. Voit valita valtavan määrän animaatioita, jotka näkyvät RGB-lasillasi.

Voit päivittäin vaihtaa värianimaation, ja sinulla on silti hauskaa sen kanssa. Ne ovat paras tapa saada huomiota juhliin, konsertteihin tai diskoihin. RGB-LED-juhlasissa ei ole integroitua akkua. Jotta voit käyttää sitä, sinun on liitettävä ulkoinen laturi lisävarusteena.

RGB LED -lasit ovat ohjelmoitavia lasia, joiden edessä on 68 värillistä pikseliä. LEDit voivat näyttää eri värejä sekoittamalla punaisen, vihreän ja sinisen väritasoja. Sekä LED-näyttö tietokoneessa tai puhelimessa. Integroitu mikro-ohjain Arduino ohjaa jokaisen pikselin väriä näyttämään monenlaisia värikkäitä animaatioita. Vaikka LEDit ovat kirkkaita ulkopuolelta, todella kirkkaita ... ne ovat melkein näkymättömiä sisältäpäin. Voit melko helposti nähdä lasilevyjen läpi.

Varoitus: kun käytät näitä laseja, olet huomion keskipiste! Laseja on mahdotonta jättää huomiotta ja saat heti yhteyden ihmisiin. Sinusta tulee kävelyvalo-show ja ihmiset, jotka estät sinua puhumasta kanssasi ..

Mitä saat? Saat LED-paneelin, jossa on 68 värillistä pikseliä, ohjauskortti, vara-hakkeri-kortti oman piirin ja kehysasennukseen tarvittavan asennussarjan + pieni kuusiokoloavain. Lisäksi saat erityisen ohuen kaapelin virtalähteeseen liittämistä varten. USB-kaapeli on erittäin ohut optimaalisen kulutettavuuden takaamiseksi.

RGB-LED-lasit

RGB-lasit on valmistettu yksinomaan huolellisesti suunnitelluista piirilevyistä. Piirilevy (piirilevy) on yleensä piilotettu suljetun tilan sisään, mutta käytimme 3D-mallinnusta ja tarkkoja valmistustekniikoita luodaksemme erittäin vahvan palapelirakenteen. Ne on taitettu ja avattu aivan kuten nykyiset aurinkolasit. Kaikki elektroniset komponentit ovat alttiina. Suosittelemme, että varo putoamasta suoraan maahan ja veteen.

RGB-lasien sarjassa on elektroniset komponentit, täysin kootut, mutta vaatii jonkin verran mekaanista asennusta (ilman juottamista). Sinun on koottava useita kappaleita yhteen (se on melko hauskaa ja kestää noin 15 minuuttia), asenna kahdeksan ruuvia ja kytke kaapeli. Pakkauksessa on kuusiokoloavain, tarvitset myös pienen Phillips-ruuvimeisselin, pienet pihdit tai pinsetit ja turvakierteen tai liiman.

Virtalähde. Toisin kuin yksiväriset LED-matriisilasit, RGB-lasissa on integroitu akku. Vaatii paljon enemmän energiaa, joten päätimme sisällyttää ohuen USB-virtajohdon, joka voidaan liittää laajaan valikoimaan kannettavia USB-ladattavia paristoja (voit ostaa verkkokaupastamme lisävarusteena).

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä