LED-juhlalasit omalla vieritystekstillä

Koodi: 27-027
218,90 U$ Hinta ilman ALV: 182,41 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

LED-juhlalasit omalla vierittävällä tekstillä - Kirjoita viesti !! Ohjelmoi oma teksti mielialasi mukaan tai valitse monista valmiista animaatioista.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

LED-juhlalasit omalla vierittävällä tekstillä - Kirjoita viesti !! Ohjelmoi oma teksti mielialasi mukaan tai valitse monista valmiista animaatioista. Näillä ohjelmoitavilla LED-juhlasilla (valkoinen LED) on oma ohjelmisto. 400 mAh: n Li-on-akun käyttöikä on jopa 4-5 tuntia valitusta kirkkaudesta ja mallista riippuen. Lasit ladataan USB-kaapelilla (tarvittavat kaapelit sisältyvät toimitukseen).

Tuntuuko sinusta hyvältä? Kirjoita oikea teksti ja usko, että olet huomion keskipiste missä tahansa! Näiden ohjelmoitavien LED-lasien avulla saat kaikki katseesi sinuun. Ne ovat paras tapa saada huomiota juhliin, konsertteihin tai diskoihin.

LED-ohjelmoitavat lasit

Voit luoda omia viestejä lasien etuosassa olevien LEDien kautta tai valita useista animaatioista. Kaikkia tietokoneita, joissa on USB-portti, voidaan käyttää uusien viestien ja kuvien lataamiseen.

LED-lasit on varustettu Arduino-yhteensopivalla piirillä lasien oikeaan temppeliin ja ladattava akku on rakennettu vasempaan temppeliin. Mukana toimitetulla Arduino IDE -ohjelmistolla voit helposti muuttaa vieritettävät tekstiviestit haluamaasi. Olemme myös kehittämässä helppokäyttöistä ohjelmaa, joka auttaa aloittelijoita kehittämään omia animoituja mallejaan.

LED-lasit on valmistettu piirilevystä (PCB), mikä antaa ainutlaatuisen ilmeen ja helpon pääsyn elektronisille kokeilijoille. Tämä tarkoittaa, että lasit on pidettävä poissa metalliesineistä, kuten avaimista ja koruista, jotka saattavat oikosulkea elektroniikan. Jos ne joutuvat kosketuksiin veden tai nesteen kanssa, niiden on oltava täysin kuivia ennen seuraavaa käyttöä. Ne ovat myös yhtä hauraita kuin muutkin elektroniset laitteet, joten käsittelemällä niitä on oltava varovainen.

Kaikki LED-lasien muoviosat on valmistettu painetulla RepRap 3D -tekniikalla.

Tekniset tiedot:

  • 166 LEDiä
  • 256 LED-valon kirkkaudensäätöä
  • 400mAh litiumparisto
  • Lataus USB-kaapelilla
  • Sisäänrakennettu USB RS232 -muunnin

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä