WiFi HD -videokamera kellossa, IR-LED

Koodi: 10-077
174,90 U$ Hinta ilman ALV: 145,75 U$
loppuunmyyty Tätä tuotetta ei valitettavasti ole varastossa tällä hetkellä.
Kyllä! Me lähetämme sinne US

Kelloon piilotettu langaton vakoojakamera, IR-LED, joka seuraa rakennusta reaaliajassa kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen / iPhonen kautta.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Kellon IR-LEDiin piilotettu langaton vakoojakamera, joka seuraa rakennusta reaaliajassa kannettavan tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta. Luotettava Wi-Fi-kamera, jolla on hyvä piilotettu, se voi olla tehokas työkalu koti- tai toimistotilojen seurantaan, kun menet ulos, mikä takaa henkilökohtaisen ja omaisuuden turvallisuuden.

Sillä on helppo käyttää, hyvä ja nopea reagointi. Jatkuvan virransyötön ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että kamera sammuu ja menettää tärkeät hetket. Lisäksi tämä kamera näyttää tavalliselta seinäkellolta, joten kukaan ei edes ajattele, että siellä on piilotettu kamera. Videotallennus äänellä 720p: llä tallennetaan micro SD-kortille, jonka tuki on enintään 32 Gt

Aseta kamera tarkkailua varten sopivaan paikkaan ja siirrä kytkin asentoon "päällä". Kannettavalla tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella, jossa on Android-käyttöjärjestelmä, voit ladata ohjelmiston ja liittää laitteen. Joten voit helposti katsella wifi-vakoojakameran online-lähetyksiä. Ainutlaatuisen OHJELMISTON avulla voit asettaa ominaisuuksia, kuten liiketunnistuksen tai tallennuksen tiettynä ajankohtana.

Tuotetiedot:

Anturityyppi: 1/4 "CMOS
Resoluutio: 1280x720 (720p), 640 × 480 (VGA), 320 x 240 (QVGA)
Pienin valaistus: 0.1LUX
Yönäkö: Kyllä
Valkotasapaino: Automaattinen
Käyttölämpötila: 10 ° C ~ 50 ° C
Käyttökosteus: alle 90% (tiivistymätön)
Virrankulutus: ≤3W
Virtalähde: DC 5V 2A

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä