LED-yövalo, WiFi Full HD -kamera, herätyskello + 16 Gt muistia

Koodi: 10-184
163,90 U$ Hinta ilman ALV: 136,59 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
+

Kuun muotoinen LED-yölamppu, WiFi Full HD -kamera ja herätyskello + 16 Gt muistia + digitaalikello, ladattava USB.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Kuun muotoinen LED-yölamppu, WiFi Full HD -kamera ja herätyskello + 16 Gt: n muisti + digitaalikello, ladattava USB. Monitoiminen lamppu - se ei ole vain valaistus, vaan myös laadukas HD WiFi -kamera, intiimi herätyskello, siinä on torkku-, lepo- ja herätystila, monitasoinen älykäs himmennys, kosketusohjaus ja ladattava USB. LED-kuun yövalo herätyskellolla , digitaalisella kellolla on 14 LEDiä kirkkauden säädöllä, jotka sopivat makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, toimistoon tai matkustamiseen. Videokamera sijaitsee lampun yläosan keskellä, etkä edes huomaa sitä. Vakoile piilotettua kameraa, jonka voit ostaa verkosta edulliseen hintaan suoraan kaupastamme.

Sitä voidaan käyttää suoraan sisäänrakennetun ladattavan 1500 mAh: n litiumakun kautta, jonka akun kesto on jopa 48 tuntia (1,5 tunnin jatkuva tallennusaika), tai pysyvästi USB-virtalähteen kautta. Tämän tuotteen suuri etu on, että se on monitoiminen, ja yölampun ja herätyskellotoimintojen lisäksi siinä on myös WiFi HD-kamera, jossa on etäyhteys Wi-Fi-katseluun, jotta voit katsella live-videoita ja valokuvia mobiilisovelluksen kautta .

Piilotettu WiFi 1080p HD -kamera

Sisäänrakennettu kamera tukee Wi-Fi-etäkatselua, joten voit katsella live-videoita ja valokuvia mobiilisovelluksen kautta .

Lataa ilmainen "HDeCAM" -sovellus Google Play Kaupan (Android) tai Apple Storen (iOS) kautta ja liitä laite kotisi WiFi- verkkoon ja katso sitten FULL HD -videota jopa 1080p reaaliajassa. Joten edes poissa ollessasi voit nähdä, mitä kotona, toimistossa tai kaupassa tapahtuu. Se tukee myös piilokamerakuvia, työskentele vain älypuhelimesi kanssa ollessasi kotona tai ulkona, ja voit ottaa valokuvia ja tallentaa tai katsella niitä sitten sovelluksella, jonka voit ladata tuotepaketissa kuvatulla tavalla.

pöytävalaisin kamera

Moon-yölampun valo voi lähettää kirkkaampaa valoa rytmin ja mielialan mukauttamiseksi, mikä auttaa sinua nukahtamaan ja nukkumaan mukavasti. Lamppu on valmistettu myrkyttömistä , energiaa säästävistä, hajuttomista , ympäristöystävällisistä materiaaleista ja sopii sijoittamiseen mihin tahansa, mutta erityisesti yöpöydälle. Ne moduloivat biologista kelloasi, mikä auttaa edistämään rauhallista unta ja parantamaan terveyttäsi.

LED-yövalo kuu herätyskellolla ja digitaalisella kellolla

Ainutlaatuinen patentoitu muotoilu - simuloitu kuun muotoilu ajan näyttötoimintoa varten. Yövalon kehällä olevat pitkät viivat edustavat tuntiosoittimia ja lyhyet pisteet edustavat minuuttiosoitteita. Näyttö toimii myös helposti luettavana digitaalisena aikanäytönä.

wifi-kamera yölampussa herätyskellolla

Hämmästyttävä LED-yölampun ja kellon yhdistelmä - visuaalisesti miellyttävä herätyskello, jossa on useita tyylikkäitä ominaisuuksia. Valon ja äänien asteittainen kirkastuminen mahdollistaa tasaisemman heräämisen erityisesti lapsille ja aikuisille sekä niille, joilla on erittäin helppo nukkua.

Hienostunut nukahtamistila - älykäs kello alkaa himmentyä 60 minuutin sisällä viimeisestä kosketuksesta. Säädettävä valon voimakkuus - pitämällä alhaalla olevaa painiketta pitkään painettuna voit säätää haluamasi valon kirkkauden joko lukemiseen tai ennen nukkumista.

LED-lamppu on myös erinomainen valonlähde - lastenhuoneeseen ja on ihanteellinen yövalaisimena yöpöydällä. Valo on SOFT & PRETTY, erittäin pehmeää ja miellyttävää, ja muotoilu näyttää hyvältä kuun muodossa. Hyvä ratkaisu ongelmalliseen lasten heräämiseen aikaisin aamulla.

Pitkä akun kesto - sisäänrakennettu ladattava 1500 mAh litiumakku tarjoaa jopa 48 tuntia akun kestoa täyteen ladattuna. 14 LEDiä voi toimia pitkään, lamppua ei todellakaan tarvitse ladata kovin usein.

Huippuluokan ROHS-sertifioitu kumitettu lampun pintamateriaali , ympäristöystävällinen, miellyttävä kosketukselle ja naarmuuntumaton. Yökellossa on ajan näyttötoiminto, hälytystoiminto, säädettävä valaistustoiminto, lepotila, torkkutoiminto, virransäästötoiminto jne.

Ominaisuudet:

PLUS Piilotettu WiFi-laadukas HD-kamera 1080p
PLUS Yövalaisin herätyskellolla
PLUS Digitaalinen ja kellonajan näyttö (LEDien muodossa)
PLUS Herää, torkkua ja nukahtaminen toiminto
PLUS Miellyttävä herätyskello melodioita luonnon ääniä
PLUS Kuun pehmeä valo luo tunteen harmoniasta ja onnellisuudesta.

Piilokameran ominaisuudet ja tekniset tiedot:

Videon tarkkuus 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Videoformaatti ja kuvataajuus: 25 kuvaa sekunnissa, H.264-pakkaus (.AVI)
Valokuvan tarkkuus 1920 * 1080 (JPG-muoto)
Sisäinen muisti: 16 Gt
Ajan synkronointituki
Jatkuva tallennusaika 1,5 tuntia
Etävideo HDeCAM-sovelluksen kautta, valokuvaus, videomobiilitunnistus
Tuki Androidille, iOS: lle ja Windows-käyttöjärjestelmälle

Yövalaisimen ominaisuudet ja tekniset tiedot:

Yövalaisin + herätyskello + kello
14 LEDiä kirkkauden säädöllä
Sisäänrakennettu ladattava litiumakku 1500mAh
Täysi latausaika: 3,5 tuntia
Materiaali: ABS + PC
Tulo: DC / 5V-1A
Jännite: DC 5V
Latausportti: Micro USB
Paino: 170 g
Mitat: 128 x 41 x 134 mm

Pakkaus sisältää:

1x yövalo herätyskellolla ja WiFi-kameralla
1x USB-kaapeli
1x käyttöohje

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä