Kosketa vakoojalasia HD-kameralla + P2P-live-video + WiFi

Koodi: 10-174
174,90 U$ Hinta ilman ALV: 145,75 U$
loppuunmyyty Tätä tuotetta ei valitettavasti ole varastossa tällä hetkellä.
Kyllä! Me lähetämme sinne US

Kosketusvakolaseja HD-kameralla + P2P-live-video + WiFi myytävänä verkossa. Tyylikkäillä ja vakoilulasilla on käytännöllistä käyttöä huomaamattomaan tallennukseen.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Kosketusvakolaseja HD-kameralla + P2P-live-video + WiFi myytävänä verkossa. Tyylikkäillä ja vakoilulasilla on käytännöllistä käyttöä ympäristön huomaamattomaan tallentamiseen, ja ultrakevyessä vain 40 gramman rakentamisessa ne ovat mukavia jokapäiväiseen käyttöön. Samanaikaisesti sinun ei tarvitse painaa mitään painiketta, koska ne vastaavat vain kosketukseen . Näillä vakoojalasilla tallennat tarkalleen mitä näet samalla, kun sinulla on kädet vapaana, eikä herätä epäilyksiä. Toinen etu on suora lähetys WiFi-yhteyden kautta suoraan matkapuhelimeesi "Pro iCam" -sovelluksen kautta, joka on vapaasti saatavilla Androidille ja iOS: lle . Sovelluksella voit paitsi katsella otettuja kuvia myös toistaa tallennettuja videoita. P2P-tuen ansiosta lasit voidaan yhdistää Internetiin matkapuhelimella, jotta voidaan luoda WiFi-hotspot ja sallia katsella live-materiaalia Internetissä ystävillesi.

Kamera on rakennettu silmälasien kehykseen ja skannaa yksisuuntaisen läpinäkyvän muovin läpi, mikä takaa sen salaisuuden. Kamera ei ole näkyvissä paljaalla silmällä, missään kulmassa eikä taustavalossa. Käyttö on melko yksinkertaista silmälasikehyksen ulkopuolella olevalla kosketuslevyllä, ja se on myös suunniteltu huomaamattomaksi. Näillä vakoojalasilla on täydellinen naamiointi epäilyksiä vastaan, koska ne toimivat tyylikkäänä lisänä asuusi.

Kamera on piilotettu tarkalleen silmälasikehykseen

Kameran laseissa on läpinäkyvät kirkkaat linssit.

kamera lasit wifi

Laseissa on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka tunnistaa liikkeen ja varoittaa sitten ilmoituksella suoraan matkapuhelimeesi "Pro iCam" -sovelluksen kautta . Hyödyllinen ominaisuus, kun haluat poistua toimistosta, mutta samalla sinun on oltava varma, ettei kukaan tule käymään työpöydällesi, kun olet poissa. Siepatut kuvat tallennetaan Full HD -muodossa 1920x1080p-nopeudella 30 kuvaa sekunnissa microSD-kortille, enintään 64 Gt . Lasit on varustettu integroidulla ladattavalla akulla, jonka kapasiteetti on 280 mAh , joka on rakennettu suoraan irrotettavaan silmälasivarsiin ja varmistaa kameran toiminnan noin 75 minuutin ajan. Jos sinun on ladattava akku, irrota varsi ja lataa se mikro-USB-kaapelilla . Suuri etu on, että pakkauksessa on vielä yksi varalla varustettu varsi, jonka kiinnität silmälaseihin samalla kun lataat toista akkua . Tämän avulla voit tallentaa videota jatkuvasti. Arvostat myös akun lataamisen toimintoa Powerbankin kautta , mikä varmistaa, että sinulla on aina ladattu akku käsillä.

lasit kameralla

Vakoilulasit ovat täydellinen valinta sinulle, jos sinun on tehtävä huomaamaton äänitys kokouksesta ilman epäilyksiä . Lasien käyttömahdollisuudet ovat laajat, koska niitä voi käyttää esimerkiksi lomalla, konsertissa tai nauhoitettaessa erilaisia elämänkokemuksia. Yhdistämällä Full HD -lasit tietokoneeseen USB: n kautta, ne toimivat muistikortinlukijana ja voit ladata tallennetut videot ja valokuvat suoraan tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseesi.

lasit HD-kameralla

Ominaisuudet:

Tyylikäs lasit HD-kameralla
Kosketa ohjausta silmälasivarressa
Liiketunnistin, jossa on ilmoitusvaroitus
Tuki WiFi-yhteydelle ja P2P: lle
Käyttää enintään 64 Gt: n microSD-korttia

Tekniset tiedot:

Optiikka: 2,0 MP CMOS
Videon tarkkuus: 1920x1080p
Kuvasuhde: 30 kuvaa sekunnissa
Videon pakkaus: H.264
Videoformaatti: AVI
Skannauskulma: 70 °
Muistikortit: microSD-kortit 8-64 Gt
Akku: 280 mAh
Akun kesto: noin 75 minuuttia (työaika)
Latausaika: 1-2 tuntia
Verkkoyhteys: P2P, WiFi
Virtalähde: DC-5V
Virtakaapeli: mikro-USB
Järjestelmätuki: iOS, Android
Mitat: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Paino: 40 g

Paketinsisältö:

1x WiFi-lasit kameralla
2x silmälasivarsi paristolla
1x varsien latausadapteri
1x mikro-USB-kaapeli
1x puhdistusliina
1x USB ohjelmistolla
1x käsikirja

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä