Ulkoinen IP-valvontakamera Atom AR3S kasvojentunnistuksella + automaattinen seuranta 360 °: lla - CES Innovations Award 2017

Koodi: 52-006
U$598.80 U$478.80 Hinta ilman ALV: U$399.00
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
+

Ulkoinen IP-valvontakamera Atom AR3S kasvojentunnistuksella + automaattinen seuranta ja 360 ° katselukulma.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Ulkoinen IP-valvontakamera Atom AR3S kasvontunnistuksella + automaattinen seuranta katselukulmalla jopa 360 ° - CES Innovations Award 2017. Tämä kamera on suunniteltu ulkokäyttöön, kuten talon (etuoven ja ympäröivän) valvontaan. Ansiosta toiminta pyörivän 360 ° vaakasuunnassa ja 108 ° pystysuunnassa pystyy valvomaan laajalle alueelle. Motonitunnistuksen tarjoaa kolme anturia, yksi kameran edessä ja kaksi takana. Anturien asettelun ansiosta on kuin ikään kuin kamera pystyisi näkemään jopa kameran takana. Tunnistettuaan liikkeen anturin läpi kamera kääntyy välittömästi haluttuun suuntaan ja keskittyy valvotun alueen tunkeilijaan. Linssi tunnistaa kasvojen ja ihmisen liikkeen ja seuraa jatkuvasti hänen liikkeitään. Sitten se lähettää hälytysviestin, jossa on kuva matkapuhelimellasi (tablet-laitteellasi) valvotun alueen häiriöistä. Kamerassa on verkkoliitäntä, jonka kautta se voidaan liittää reitittimeesi kaapelilla eikä vain wifi-yhteyden kautta.  

Kameratiedot tallennetaan asetusten mukaan joko omaan pilvipalveluun, tai voit käyttää tallennustilaa yhdistämällä Google-tiliisi Google-levylle, jossa sinulla on vapaasti käytettävissä 15 Gt. Google-tilisi luominen ja yhdistäminen on helppoa, ja se tehdään suoraan Amaryllo-sovelluksen kautta. Toinen vaihtoehto on liittää Atom-kamera suoraan Amaryllo-yrityksen pilvipalveluun, joka tarjoaa ilmaisen videotallennuksen palvelimelleen arkistoimaan viimeiset 24 tuntia ja kolme päivää 10 sekunnin varoitusilmoituksia havaitsemisen jälkeen. Muut arkistointiohjelmat ovat maksullisia.

vartioitu ulkokamera liiketunnistimella ja kasvoilla

Valvontakameralla ATOM AR3S on sisäänrakennettu kaksisuuntainen ääni- ja videovirta, joka on Full HD -laatuista, mikä antaa sinun käyttää sitä videovartijana. Kun havaitset liikkeen talon edessä, kamera käynnistää videovirran matkapuhelimellasi ja kaksisuuntaisen äänen kautta voit kommunikoida kameran edessä olevan henkilön kanssa. Kasvontunnistustoiminnon avulla kamera tunnistaa ihmisen kasvot. Hälytyksen yhteydessä kamera lähettää hälytyksen, jossa on kuva liikkeen havaitsemisesta. Tämän jälkeen kamera yrittää tunnistaa kasvot ja kun se havaitsee, se lähettää kuvan henkilön kasvoista. Laite tunnistaa vain ihmisen kasvot. Se ei reagoi eläimiin tai muihin elottomiin asioihin. Liikkeentunnistusta tukee myös henkilön tai henkilöiden tarkkailutoiminto kameran katselualueella. Servomoottorin avulla kamera voi kiertää ja seurata havaitun henkilön liikettä automaattisesti. Kamerassa on liiketunnistustoiminto ja se havaitsee havaitun kohteen 12 metrin säteellä.

Tämä on todella TOP-älykamera, joka sai arvostetun CES-palkinnon vuonna 2017 digitaalikameroiden innovaatioiden alalla.

Suojaavat IP-kamerat

Kamerassa on IR-yönäkymä, jossa on 4 IR-LEDiä 5 metrin säteellä, 3x PIR-liiketunnistin ja äänianturi. Suorassa lähetyksessä voit käyttää nelinkertaista digitaalista zoomia. Se on itse asentuva turvajärjestelmä, joka on suunniteltu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Kamera on erityisen sopiva talon ympäröivän ja sisäänkäynnin oven tarkkailuun, mutta sitä voidaan käyttää myös varastotilan, yhdyskäytävien, esineiden tarkkailuun ja muihin paikkoihin, joissa haluat saada yleiskuvan tapahtumasta. Asennus on hyvin yksinkertaista. Kun olet ladannut Amaryllo-sovelluksen Android OS: n ja iOS: n tuella GOOGLEPLAY: n kautta, sinut ohjataan läpi IP-kameran koko asennus.

Sovellus sisältää useita antureiden asetuksia, joiden avulla voit asettaa IP-kameran tarpeidesi mukaan. Sovellus yhdistää laitteen WiFi-reitittimeen ja turvajärjestelmä on aktiivinen. Kamera muistaa jopa 4 erilaista Wi-Fi-verkkoa, joten voit muodostaa yhteyden useisiin reitittimiin, ja jos yhteys epäonnistuu, se muodostaa yhteyden toiseen Wi-Fi-verkkoon, joka on tallennettu muistiin ja on sen kantaman sisällä. Sovelluksessa voi myös liittää muita kameroita Amaryllosta. Joten voit kattaa useita sijainteja ja vaihtaa kameroiden välillä.

Valvontakamera kasvojen tunnistuksella ja katselukulmalla 360

Täydellinen tiedonsiirto 256-bittisen salauksen kautta, jota ei voida käyttää. Laatu, turvallisuus ja nopeus lähetyksen videon ja äänen vuoksi on korkeimmalla tasolla. Sovelluksen avulla voit katsella kameroiden suoraa lähetystä Full HD -resoluutiolla 1920x1080. Kun ääni- tai liiketunnistin häiriintyy, kamera käynnistää hälytyksen ja saat teksti- ja kuvahälytyksiä matkapuhelimesi sovelluksen kautta. Voit aloittaa suoran lähetyksen nähdäksesi, mitä tapahtuu. Kaksisuuntaisen äänen avulla voit kommunikoida etänä. Kamerassa on sisäänrakennettu moottori, jonka avulla se voi liikkua 360 °, jolloin voit seurata koko aluetta, johon kamera on asennettu.

OUTDOOR IP -turvakamerakokoonpano sovittimellaR 3 edustaa sovellusasetuksia

IP- ulkoturvakamera saa virran pysyvästi mikro-USB: n ja AC / DC-sovittimen kautta. Mukana toimitettavan kannattimen avulla voit asentaa sen kattoon paikkaan, josta se on paras näkymä 360 asteen alueella. Amaryllo yritys tarjoaa kameralla vaihtoehto on adjusment ulkoisen varastointi sen palvelimille. Se tarjoaa ilmaisen 3 päivän hälytysvideotallennuksen. Jokainen hälytys tallennetaan ulkoiseen muistiin 10 sekunnin videona. Tämä riittää selvittämään, mitä tapahtui, ja sinulla on videotodisteita.

Amaryllo tarjoaa myös mahdollisuuden aktivoida 7, 30 tai 365 päivän palvelun palvelut, jotka tarjoavat palvelimillesi ulkoisen tallennustilan videoillesi ja valokuvillesi. Muut toiminnot sisältyvät myös pakettiin. Voit testata pakettia 30 päivän kokeilussa. Palvelun aktivointi on mahdollista neljässä yksinkertaisessa vaiheessa mukana toimitettujen ohjeiden ja QR-koodin avulla. Tämä Amaryllon tarjoama palvelu veloitetaan. Google tarjoaa ilmaista 15 Gt tallennustilaa, ja voit muodostaa yhteyden siihen sovelluksen ja Google-tilisi kautta.

atom AR -sovelluksen ominaisuudet

Ominaisuudet:

plus WiFi Security IP -kamera IR Night Vision -sovelluksella
plus Kasvontunnistus ja havaitun henkilön seuranta
plus 3x PIR- ja äänianturi kaksisuuntaisella äänensiirrolla
plus Mahdollisuus yhdistää ilmainen Google-tallennustila, jonka kapasiteetti on 15 Gt dataa
plus Liiketunnistus ja havaitun henkilön seuranta 12 metrin säteellä
plus Yhteys Wi-Fi-verkon tai verkkokaapelin kautta

Tekniset tiedot:

Kuvakenno: 1 / 2,7 "CMOS
Tarkkuus: Full HD 1920x1080 30 kuvaa / s, 720P, 480P, 360P
Digitaalinen zoom: 4x
Kulmakuva pyörivällä kameralla: 360 °
Videon pakkaus: H.264, MJPEG
Muisti: sisäänrakennettu 8 Gt
Videoturva 256-bittinen salaus
Verkkoprotokollat: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Sisäänrakennettu mikrofoni:
Kasvojentunnistus: kyllä (havaitun henkilön seuraaminen kasvotietokannalla)
Liiketunnistin: 3x PIR-liiketunnistin
Äänianturi: äänianturi
Ääni: sisäänrakennettu kaksisuuntainen mikrofoni
Ilmoitusten lähettäminen laitteelle, teksti ja kuvat: Kyllä
IR-yönäkymä: 4 IR-LEDiä
Jännite: 12V / 3,75A DC
IP-suojaus: IP66 vedenpitävä, pölytiivis
Käyttöjärjestelmä: iOS 7 ja uudemmat, Android 4.1 ja uudemmat
WiFi: Langaton MIMO 2x2 2,4 GHz 802,11 b / g / n
Mitat: 130x110x63 mm
Käyttölämpötila: -30-50 ° C
Paino: 0,8 kg


Sisällys:

1x IP-turvakamera ulkona
1x tyyny kameran kiinnittämiseksi kattoon
1x AC / DC-sovitin
1x käsikirja

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä