Älykäs IP-turvakamera ATOM kasvojentunnistuksella + automaattinen seuranta ja katselukulma 360 ° - CES Innovation Awards

Koodi: 52-005
394,80 U$ 298,80 U$ Hinta ilman ALV: 249,00 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
+

Älykäs IP-turvakamera ATOM kasvojentunnistuksella + ihmisten automaattinen seuranta ja katselukulma 360 ° - CES Innovation Awards

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Älykäs IP-turvakamera ATOM kasvojentunnistuksella + automaattinen seuranta ja katselukulma 360 ° - CES Innovation Awards. Siinä on sisäänrakennettu kaksisuuntainen ääni- ja suoratoisto on Full HD -laatuista, mikä mahdollistaa sen käytön kodin valvontakamerana, vauvanvalvojana tai interaktiivisena PET-skannerina lemmikkisi kanssa. Kasvojentunnistuksen avulla kamera tunnistaa ihmisen kasvot. Kun liike havaitaan, kamera käynnistää hälytyksen ja lähettää ilmoituksen valokuvalla. Myöhemmin kamera yrittää tunnistaa kasvot ja hallitessaan sitä lähettää kuvan ihmisen kasvoista.

Laite tunnistaa vain ihmisen kasvot. Se ei reagoi eläimiin tai muihin elottomiin esineisiin. Liikkeentunnistusta tuetaan myös toiminnolla, joka seuraa henkilöä tai henkilöitä kameran katselukulmassa. Servomoottori antaa kameran kiertää ja seurata havaitun henkilön liikettä. Voit sitten aloittaa suoratoiston ja kommunikoida henkilön kanssa kaksisuuntaisen äänen avulla selvittääksesi, mitä tapahtui. Kamerassa on liiketunnistus ja toiminto, jolla havaittua kohdetta voidaan tarkkailla 12 metrin säteellä.

Tämä on todella TOP-älykamera, joka on saanut CES-erityispalkinnot digitaalikameroiden markkinoilla.

Koti-IP-kamera liiketunnistimella ja kasvoilla

Kamera sisältää IR-yönäkymän, jonka etäisyys on 5 m, PIR-liiketunnistimen ja kaksi äänianturia. Suoratoiston avulla voit käyttää jopa nelinkertaista digitaalista zoomausta. Se on itse asennettava turvajärjestelmä, joka on suunniteltu sisäkäyttöön. Kamera sopii lähinnä kotitalouksille, jotta seurata talon, asunnon, lapset ja lemmikit, mutta se voi myös käyttää toimistossa tai muussa paikassa, johon haluat saada yleiskuvan siitä, mitä tapahtuu. Asennus on hyvin yksinkertaista. Kun olet ladannut Google Playsta Amaryllo-sovelluksen Android-käyttöjärjestelmän ja iOS: n tuella, se opastaa sinua IP-kameran asennuksessa.

Sovellus sisältää erilaisia anturin asetuksia, joiden avulla voit asettaa IP-kameran tarpeidesi mukaan. Sovelluksen kanssa laite on yhdistetty WiFi-reitittimeen ja turvajärjestelmä on aktivoitu. Kamera muistaa jopa 4 erilaista WiFi-verkkoa , joten siirron ja käyttöpaikan vaihtamisen kanssa ei ole ongelma. Amaryllo-kamerat voidaan liittää muihin sovelluksiin. Olet varmistanut useita huoneita ja voit vaihtaa kameroiden välillä.

valvontakamera kasvojen tunnistuksella ja katselukulmalla 360

Täydellinen tiedonsiirto tapahtuu 256-bittisen salaisen salauksen kautta. Laatua, turvallisuutta ja nopeus lähetyksen videon ja äänen on siksi korkeimmalla tasolla. Sovelluksen avulla voit katsella kameran suoraa lähetystä HD-tarkkuudella 1920x1080. Kun ääni- tai liiketunnistimen vääristymät, kamera laukaisee hälytyksen, sytyttää kirkkaan LED-valaistuksen ja saat viestin ja kuvan ilmoituksen sovelluksen kautta matkapuhelimeesi. Voit aloittaa suoran lähetyksen nähdäksesi, mitä tapahtuu. Asetuksen jälkeen voit tallentaa videot tai valokuvat sisäänrakennetulle 32 Gt: n muistikortille. Kaksisuuntaisen äänen avulla voit kommunikoida etänä. Kamerassa on sisäänrakennettu moottori, jonka avulla se voi liikkua jopa 360 °, jolloin voit seurata koko huonetta, johon kamera on asennettu. Lisäominaisuus, joka parantaa kuvan laatua, on taustavalon kompensointi.

kodin IP-kameran FHD-kokoonpano adapterilla

Koti-IP- turvakamera saa jatkuvasti virtaa mikro-USB: n ja AC / DC-sovittimen kautta. Virrankulutus on minimaalinen vain 2A / 5V, joten tarvittaessa voit käyttää sitä POWERBANKin kautta paikoissa, joissa sinulla ei ole pääsyä sähköverkkoon. Amaryllo-yritys tarjoaa mahdollisuuden säätää ulkoista tallennustilaa palvelimilleen . Se tarjoaa ilmaisen 3 päivän hälytysvideoiden tallennuksen. Jokainen hälytys tallennetaan 10 sekunnin pituisena ja tallennetaan ulkoiseen muistiin. Tämä riittää selvittämään mitä tapahtui ja että meillä on videotodisteita.

Amaryllo tarjoaa myös mahdollisuuden aktivoida 30 tai 365 päivän palvelu, joka tarjoaa palvelimilleen ulkoisen tallennustilan videoillesi ja valokuvillesi. Sarja sisältää lisäominaisuudet. Paketti voidaan testata 30 päivän kokeiluversiossa. Palvelun aktivointi tapahtuu neljässä yksinkertaisessa vaiheessa mukana toimitettujen ohjeiden ja QR-koodin avulla. Tämä Amaryllon tarjoama palvelu veloitetaan. Google tarjoaa ilmaista 15 Gt tallennustilaa, ja voit liittää sen sovelluksen ja Google-tilisi kautta.

Bermudin piirteet

Ominaisuudet:

plus Langaton IP-valvontakamera IR Night Vision -sovelluksella
plus Kasvontunnistus ja havaitun henkilön seuranta
plus PIR-anturi ja 2x ääni kaksisuuntaisella äänensiirrolla
plus Enintään 32 Gt: n microSD-korttien käyttö
plus Liikkeentunnistus ja havaitun kohteen seuranta 12 metrin säteellä
plus Lähettää häiriöilmoituksia matkapuhelimeesi

Tekniset tiedot:

Kuvakenno 1 / 2,7 "CMOS
Tarkkuus: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digitaalinen zoom: 4x
Kameran kulma kiertämällä kameraa: 360 °
Videon pakkaus: H.264, MJPEG
Muisti: microSD-kortit jopa 32 Gt
Videoturva: 256-bittinen salaus
Verkkoprotokollat: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Sisäänrakennettu mikrofoni: Kyllä
Kasvojentunnistus: kyllä (havaittujen ihmisten seuranta + kasvotietokanta)
Liiketunnistin: PIR-liiketunnistin
Äänianturi: 2x äänianturi
Ääni: sisäänrakennettu kaksisuuntainen mikrofoni
Ilmoitusten lähettäminen laitteelle, viesti ja kuvat: Kyllä
IR-yönäkymä: 8x IR-LED
Virta: 2A / 5V virtalähde USB-liitännällä
Toissijainen virtalähde: liitäntä POWERBANKin kautta
Käyttöjärjestelmä: iOS 7 ja uudemmat, Android 4.1 ja uudemmat
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Mitat: 90x90x100 mm
Käyttölämpötila: 0-35 ° C
Paino: 250 grammaa


Sisällys:

1x kodin IP-turvakamera
1x mikro-USB-kaapeli
1x AC / DC-sovitin
1x käsikirja

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä