Kosmeettinen minijääkaappi 6L

Koodi: 62-023
251,90 U$ Hinta ilman ALV: 209,91 U$
loppuunmyyty Tätä tuotetta ei valitettavasti ole varastossa tällä hetkellä.
Kyllä! Me lähetämme sinne US

Kosmeettinen minijääkaappi 6L on suunniteltu sekä lääkkeiden että kosmetiikan jäähdyttämiseen, ja kompaktin koon ja kevyen rakenteen ansiosta se on ihanteellinen matkustamiseen.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Kosmeettinen minijääkaappi 6L on suunniteltu sekä lääkkeiden että kosmetiikan jäähdyttämiseen, ja kompaktin koon ja kevyen rakenteen ansiosta se on ihanteellinen matkustamiseen. Yläosa avautuu yksinkertaisesti napin painalluksella, ja läpinäkyvyytensä ansiosta voit helposti tunnistaa jääkaapin sisällön. Integroitua digitaalinäyttöä käytetään ilmoittamaan sisäilman lämpötilasta, joten kosmetiikkasi lämpötila on hallittavissa.

Jokaisessa oikean yleismiehen puutarhajuhlissa, klubitalossa tai autotallissa on oltava laadukkaita jäähdytettyjä virvokkeita kuumina kesäpäivinä. Älä rajoita itseäsi klassisilla suurilla jääkaapeilla, joita et todellakaan tarvitse satunnaiseen käyttöön. Minijääkaapimme jäähdyttävät tarvitsemasi ja pitävät juomasi halutussa lämpötilassa päivän aikana, ja ruokasi pysyvät tuoreena hyvin pitkään. Nämä minijääkaapit eivät ole edullisia vain niiden koon ja käytettävyyden vuoksi autossa pitkillä matkoilla. Olet varmasti iloinen modernista ja ajattomasta jääkaappisuunnittelusta, joka täydentää jokaista huonetta. Energiankulutus on tietysti suoraan verrannollinen jääkaapin kokoon ja tilavuuteen. Erilaisia pienikokoisia kannettavia jääkaappeja myytävänä - halpa voit ostaa verkosta verkkokaupastamme. Laadukas käsittely ja riittävä hinta.

BCR-6 kosmetiikkajääkaappi

Tekniset tiedot:

Malli: BCR-6
Tilavuus: 6 litraa
Jäähdytys: 10-12 ° C ympäristön lämpötilassa
Eristys: Polyuretaanivaahto ilman CFC: tä ja HCFC: tä
Virtalähde: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Paino: 2,5 kg
Virrankulutus: 40-60W
Mitat: 310 (S) x 215 (L) x 275 (K) mm

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä