Naamioiden karnevaali - pelle

Koodi: 90-016
60,50 U$ Hinta ilman ALV: 50,41 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Masks Carnival - Clown on ensimmäinen digitaalinen animaatio Morph-naamio maailmassa. Valmistaudu huutoihin ja huutoihin, kun muutut sirkuksen pahin painajaiseksi

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Miksi olemme paras?

Yli 35 000 YT-tilaajat Yli 1000 YT videoarvostelut 10 miljoonaa näkymät
Ammattilainen konsultointi
Markkinajohtaja jo 12 vuotta
Kaikki tuotteet testaamme

Tuotteen kuvaus

Masks Carnival - Clown on ensimmäinen digitaalinen animaatio Morph-naamio maailmassa. Valmistaudu huutoihin ja huutoihin, kun muutut sirkuksen pahin painajaiseksi - Digitaalinen synkkä pelle. Tämän pelottavan vaikutuksen saavuttamiseksi sinun tarvitsee vain ladata ilmainen sovellus älypuhelimeesi, laittaa mobiililaite taskuun maskiin ja mennä eteenpäin, mahtava pelle on täällä. Napsauttaminen aloittaa ja lopettaa liikkumisen.

Masks Carnival - Tervetuloa Morph-naamioiden tulevaisuuteen! Katso, nauraa, pidä hauskaa naamion takana, kun ihmiset hermostuvat ja pelästyvät ja ihmettelevät ja haluavat selvittää, mikä se on. Kaikki animaatiotehosteet ovat vuorovaikutteisia, ja niissä on läsnäoloääniä hullun realistisen vaikutuksen parantamiseksi! Hämmästyttävän yksinkertainen ja täysin täydellinen - vain 30 sekunnin valmistelu ja valmistaudu moniin valokuviin ja videoihin, olet huomion keskipisteessä. Halloween Morph -naamarit ovat 100% alkuperäisiä ja 110% mahtavia.

Uskomaton interaktiivinen ja digitaalinen halloween-naamio, jota et ole koskaan ennen nähnyt . Takaamme, että sinä olet kaikkien Halloween-juhlien tähti tai karnevaaleilla, diskoilla, klubeilla ja festivaaleilla.

Naamioiden karnevaali - klovni

Siinä on tasku maskissa, johon voit laittaa mobiililaitteen, joten voit irrottaa ja asettaa mobiililaitteen alle 2 sekunnissa. Täydellinen Halloweeniin tai pelottavaan juhliin, karnevaaleihin tai mihin tahansa hauskaan.

Digital Morph -naamarit sopivat matkapuhelimiin, joiden koko on enintään 6,25 "x 3,25" (Galaxy S ja iPhone 6 Plus).

Apple-laitteessa on oltava iOS 6 tai uudempi.
Android-laitteet - Android 2.2 tai uudempi.

Monet naamioistamme on suunniteltu sopimaan melkein kaikille, jotka haluavat olla puolueen kuninkaita, ne on kiinnitetty löyhästi tai niissä on joustavat nauhat tai joustavat materiaalit.

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä