Halloween-naamiot - Zombie

Koodi: 90-017
60,50 U$ Hinta ilman ALV: 50,41 U$
ennakkotilaus Tuote toimitetaan noin 1-3 viikon kuluessa.
Kyllä! Me lähetämme sinne US
Cards
Bank
+

Halloween-naamiot - Zombie on ensimmäinen digitaalinen animoitu naamio maailmassa. Naapurisi ja ystäväsi eivät voi uskoa näkemäänsä

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Miksi olemme paras?

Yli 35 000 YT-tilaajat Yli 1000 YT videoarvostelut 10 miljoonaa näkymät
Ammattilainen konsultointi
Markkinajohtaja jo 12 vuotta
Kaikki tuotteet testaamme

Tuotteen kuvaus

Halloween-naamiot - Zombie on ensimmäinen digitaalinen animoitu naamio maailmassa. Naapurisi ja ystäväsi eivät pysty uskomaan näkemäänsä, kun he katsovat kiertäviä matoja Zombie-naamion päässä. Tämän pelottavan vaikutuksen saavuttamiseksi sinun tarvitsee vain ladata ilmainen sovellus älypuhelimeesi, laittaa mobiililaite taskuun maskiin ja mennä eteenpäin, mahtava Zombie on täällä. Napsauttaminen aloittaa ja lopettaa liikkumisen.

Masks Carnival - Tervetuloa Morph-naamioiden tulevaisuuteen! Katso, nauraa, pidä hauskaa naamion takana, kun ihmiset hermostuvat ja pelästyvät ja ihmettelevät ja haluavat selvittää, mikä se on. Kaikki animaatiotehosteet ovat vuorovaikutteisia, ja niissä on läsnäoloääniä hullun realistisen vaikutuksen parantamiseksi! Hämmästyttävän yksinkertainen ja täysin täydellinen - vain 30 sekunnin valmistelu ja valmistaudu moniin valokuviin ja videoihin, olet huomion keskipisteessä. Halloween Morph -naamarit ovat 100% alkuperäisiä ja 110% mahtavia.

Uskomaton interaktiivinen ja digitaalinen halloween-naamio, jota et ole koskaan ennen nähnyt . Takaamme, että sinä olet kaikkien Halloween-juhlien tähti tai karnevaaleilla, diskoilla, klubeilla ja festivaaleilla.

Halloween-naamiot - Zombie morph

Karnevaalin Morph-naamiot ovat oikea sijoitus sinulle, jos haluat saada huomiota ja olla erityisen siistejä. Sopii erityisen lahjaksi rakkailleen. Myytävänä olevia Morph-digitaalisia ja interaktiivisia t-paitoja voi ostaa verkkokaupastamme. Siinä on uusi etupaitatasku, joten voit irrottaa ja asettaa puhelimesi alle 2 sekunnissa.

Digital Morph -naamarit sopivat matkapuhelimiin, joiden koko on enintään 6,25 "x 3,25" (Galaxy S ja iPhone 6 Plus).

Apple-laitteessa on oltava iOS 6 tai uudempi.
Android-laitteet - Android 2.2 tai uudempi.

Monet naamioistamme on suunniteltu sopimaan melkein kaikille, jotka haluavat olla puolueen kuninkaita, ne on kiinnitetty löyhästi tai niissä on joustavat nauhat tai joustavat materiaalit.

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä