Pelottava puku - leikkaa kahtia

Koodi: 91-018
U$46.80 Hinta ilman ALV: U$39.00
loppuunmyyty Tätä tuotetta ei valitettavasti ole varastossa tällä hetkellä.
Kyllä! Me lähetämme sinne US

Pelottava puku - leikkaa kahtia. Tämä puku on osa illuusiota ihmisestä, joka on leikattu kahtia. Katso ystäviesi reaktiot yrittäessäsi selvittää, miten se toimii.

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Pelottava puku - leikkaa kahtia. Tämä puku on osa illuusiota ihmisestä, joka on leikattu kahtia. Katso ystäviesi reaktiot yrittäessäsi selvittää, miten se toimii. Valmistaudu ihmisten kauhistuttaviin huutoihin, kun näytät heille tämän puvun ja voit esimerkiksi lisätä sahan parempaan vaikutukseen.

Tämä ainutlaatuinen puku takaa varmasti ihmisten huomion. Puku sisältää T-paidan ja housut kehyksellä. Se on ihanteellinen ja alkuperäinen valinta Halloween-karnevaaleille. Morph-puvut, jotka ovat parhaita Halloweenille, karnevaaleille, diskolle, klubille, juhliin tai festivaaleille, ovat sinulle oikea sijoitus, jos haluat kiinnittää huomiota ja olla erityisen siisti. Sopii erityisen lahjaksi rakkailleen. Pukuja voi ostaa verkkokaupastamme. Valmistaudu moniin valokuviin ja videoihin, koska olet huomion keskipisteessä.

Puvut eivät ole kuin nykyiset vaatteet, ja ne on suunniteltu ja valmistettu istumaan monen kokoisille. Monissa heistä on joustavat hihnat ja joustavat materiaalit mukavaan pukeutumiseen. Katso lisätietoja alla:

morph-puvut yhtä kokoa

Lisää tietoa:
Lisää hauskaa, enemmän toimintaa, enemmän ystäviä, enemmän tarinoita ja kokemuksia
Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista maksimaalisen mukavuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä