Morph Halloween -asu - sykkivä sydän

Koodi: 91-014
U$34.80 Hinta ilman ALV: U$29.00
loppuunmyyty Tätä tuotetta ei valitettavasti ole varastossa tällä hetkellä.
Kyllä! Me lähetämme sinne US

Morph Halloween -asu - Sykkivä sydän on paras puku, jonka voit ostaa. Valmistaudu siihen, että ihmiset ihmettelevät ja pelkäävät. Katso realistinen syke

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Morph Halloween -asu - Sydämen sykkiminen on paras puku, jonka voit ostaa. Valmistaudu siihen, että ihmiset ihmettelevät ja pelkäävät. Realistisen sykkeen näkeminen on iso shokki niille, jotka näkevät sen. Ja kuka on innoissaan katsellen veristä sydäntä, joka sykkii T-paidan läpi?

Karnevaali Morph -asut, jotka ovat parhaita Halloweenille, karnevaaleille, diskolle, klubille, juhliin tai festivaaleille, ovat sinulle oikea sijoitus, jos haluat kiinnittää huomiota ja olla erityisen viileä. Sopii erityisen lahjaksi rakkailleen. Pukuja voi ostaa verkkokaupastamme. Valmistaudu moniin valokuviin ja videoihin, koska olet huomion keskipisteessä.

Aseta mobiililaitteesi piilotettuun taskuun paidassa ja suorita ladattu sovellus morph suit - Sykkivä sydän. Näytössä näkyy sykkivä sydän ja kaksoisnapsauta sitten sykettä hakeaksesi sovelluksen ja voit pysäyttää sen yhdellä napsautuksella. Latex-T-paita on YKSI KOKO ja sopii mihin tahansa mobiililaitteeseen iTouchista Samsung Galaxy Note: iin.

morph kostym jytisevä sydän

Salainen elastaanisekoitus on suunnitellut puvut huolellisesti, mikä tarkoittaa, että puku sopii sinulle paremmin, kestää pidempään ja tuo sinulle hauskaa tunteja .

Lisää tietoa:

Lisää hauskaa, enemmän toimintaa, enemmän ystäviä, enemmän tarinoita ja kokemuksia
Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista maksimaalisen mukavuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä