Mega Morph puku Tuxedo

Koodi: 91-021
U$58.80 Hinta ilman ALV: U$49.00
loppuunmyyty Tätä tuotetta ei valitettavasti ole varastossa tällä hetkellä.
Kyllä! Me lähetämme sinne US

Mega Morph -puku Tuxedo on paras puku, jonka voit ostaa. Iso, hyppivä tuxedo. Ilmatäytteinen puku, josta voi nauttia hauskaa

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Mega Morph -puku Tuxedo on paras puku, jonka voit ostaa. Iso, hyppivä tuxedo. Ilmatäytteinen puku, jolla voi nauttia hauskaa, voit pelata tarjoilijaa tai hovimestaria ja viihdyttää itseäsi ja muita. Puku on aivan täydellinen ja alkuperäinen valinta Halloween-juhliin tai karnevaaliin.

Yksi koko sopii useimmille ihmisille. Puvut eivät ole kuin nykyiset vaatteet, ja ne on suunniteltu ja valmistettu istumaan monen kokoisille. Monissa heistä on joustavat hihnat ja joustavat materiaalit mukavaan pukeutumiseen. Yhden koon puvut on tarkoitettu vapaaseen käyttämiseen lähes kaikille. Morph-puvut, jotka ovat parhaita Halloweenille, karnevaaleille, diskolle, klubille, juhliin tai festivaaleille, ovat sinulle oikea sijoitus, jos haluat kiinnittää huomiota ja olla erityisen siisti. Sopii erityisen lahjaksi rakkailleen. Pukuja voi ostaa verkkokaupastamme. Valmistaudu moniin valokuviin ja videoihin, koska olet huomion keskipisteessä.

mega morph smokki

Karnevaalipuvut - kaksinkertaiset ompelut puvun sisäpuolella takaavat pitkän käyttöiän, kun taas kaksi vetoketjua mahdollistavat nopean ja helpon morfoinnin ja demorppauksen. Erityinen materiaalien yhdistelmä takaa puvun suuremman houkuttelevuuden. Salainen elastaanisekoitus on suunnitellut puvut huolellisesti, mikä tarkoittaa, että puku sopii sinulle paremmin, kestää pidempään ja tuo sinulle hauskaa tunteja.

Lisää tietoa:

Lisää hauskaa, enemmän toimintaa, enemmän ystäviä, enemmän tarinoita ja kokemuksia
Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista maksimaalisen mukavuuden ja kestävyyden takaamiseksi.
Morph-puku antaa sinulle paljon enemmän kuin tavallinen puku
Yksi koko sopii kaikille

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä