Vedenalainen skootteri sukellusta ja uintia varten LESWIM S2 - Seascooter

Koodi: 11-345
U$514.80 Hinta ilman ALV: U$429.00
loppuunmyyty Tätä tuotetta ei valitettavasti ole varastossa tällä hetkellä.
Kyllä! Me lähetämme sinne US

Vedenalainen skootteri sukellusta ja uintia varten LESWIM S2 - Seascooter on upea työkalu veden päällä ja veden alla liikkumiseen

Ostajan suoja

  • 30 päivän ilmainen vaihto-oikeus kaikille tuotteille
  • 24 kuukauden tuotteiden takuu
  • 14 päivän rahojen palautustakuu

Tuotteen kuvaus

Vedenalainen skootteri sukellusta ja uintia varten LESWIM S2 - Seascooter on upea työkalu veden päällä ja veden alla liikkumiseen, joka sopii hauskuuteen uinnin aikana tai sukelluksen apuna. Tämä vedenalainen skootteri takaa täydellisen ohjaamisen ja liikkumisen vedessä ja veden alla. Tasapainoinen muotoilu, jossa on kaksi moottoria sivuilla ja keskiosa akun säilyttämistä varten, luo laitteelle tyylikkään muodon. Jäykkä runko tarttumiseen mahdollistaa pysyvän ajon hallinnan. Potkurien suojaavat ritilät estävät sormien mahdollisen loukkaantumisen. LESWIM S2 on suunniteltu moniin käyttökohteisiin vedessä , se on suunniteltu eri ikäisille, erilaisille hahmoille ja painoille sekä erilaisille kokemuksille.

Tämä laite tuo uuden ulottuvuuden veteen.

leswim-skootteri

Valitse sinua lähinnä oleva väri

merikelkka

Vedenalaisessa skootterissa on kaksi potkuria, jotka sijaitsevat skootterin sivuilla, mikä varmistaa tasaisen työntövoiman, kun pidät laitetta molemmin käsin. Voit käyttää myös nopeuskytkintä (1-2). Skootterin käyttö on helppoa, ei tarvita erityistä aikaisempaa koulutusta tai kokemusta. Vetopotkurit on peitetty molemmin puolin ritilöillä käyttäjän sormien loukkaantumisriskin minimoimiseksi. Ristikot estävät myös muita veteen pääseviä potkuria, kuten merilevää, kaloja jne.

leswim 2 vedenalainen skootteri

Skootterissa on kiinnike GoPro-kameran (tai toisen saman kiinnitysjärjestelmän) kiinnittämiseen. Kameran liittäminen ja videon tallentaminen takaavat käyttäjälle kauniit hetket katsellessaan omaa videota, esimerkiksi mukavasti kotona televisiossa tai tietokoneessa. Skootterissa on turvasulake ja LED-pariston merkkivalo. LESWIM S2, jonka teho on 480 W, upottaa sinut 50 metrin syvyyteen , voit uida sen kanssa nopeudella jopa 1,5 metriä sekunnissa jopa 45 minuuttia.

leswim s2

Tekniset tiedot:

Malli: LESWIM 2
Jännite: 21,6V 2A
Suurin syvyys sukellukseen: 50m
Teho: 480 W
Akun kesto: 30-45 min
Akun lataus: 3h
Suurin nopeus: 0,8 - 1,5 m / s
Käyttölämpötila: -5-50 ° C
Mitat: 540x280x190 mm
Paino: 4,5 kg


Paketinsisältö:

1x vedenalainen skootteri LESWIM S2
1x akun latauskaapeli
1x käsikirja

Keskustelu tuotteesta (0)

Onko sinulla kysyttävää tuotteesta?
Kysy keskustelussa

Ei kysymyksiä vielä
Tähän sähköpostiosoitteeseen saat vastauksen kysymykseesi.

Tuotteen arvostelu (0)

Ei arvosteluja vielä